Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.005
αζ αμποβ, το προβλημα ειναι το διαχωριστικο...θελει πιο ψηλα.. περναει ο ηχος απο πανω πολυ ευκολα..
.....
Η απομόνωση με ακουστικά είναι εύκολη, έχω ήδη ακουστικά που κάνουν πολύ καλή δουλειά.
Δεν λύνει όμως το πρόβλημα να μπορούν να μιλάνε 2 ταυτόχρονα γιατί (αν δεν υπάρχει επαρκής απορρόφηση στον χώρο) ο άλλος ακούει ταυτόχρονα και τους δύο σαν να μιλάνε και οι δύο μέσα στο μικρόφωνο. Συν ότι και μόνος σου να μιλάς, πάλι δεν σε ακούνε καλά/σωστά αν υπάρχει αντίλαλος και σε οδηγεί κι εσένα να μιλάς πιο δυνατά.
Συν ότι κάποιες φορές απλά δεν θες να φοράς ακουστικά ή να έχεις το βάλε/βγάλε. Στην ανάγκη βέβαια...
Είμαστε δύο μέσα στο γραφείο, εγώ και η σύζυγος. Οι στόχοι είναι:
1. Όταν έχει κάποιος από τους δυο μας call τότε ο άλλος (συγκάτοικος) να μην ζαλίζεται από την ηχώ και τη φασαρία.
2. Όταν έχει κάποιος από τους δυο μας call τότε ο άλλος (στην άλλη άκρη της γραμμής) να μας ακούει καλά και όχι με ηχώ και φασαρία.
3. Όταν έχουμε call ταυτόχρονα τότε ο άλλος (στην άλλη άκρη της γραμμής) να ακούει αυτόν που του μιλάει και να μην ακούει και τον άλλον (συγκάτοικο) λες και μιλάνε και οι δύο με την ίδια ένταση στο ίδιο μικρόφωνο.
Δεν βάζω καν στην κουβέντα να μην ακούγεται δυνατά ο άλλος (από την άλλη άκρη της γραμμής) γιατί ούτως ή άλλως φοράμε ακουστικά στα calls. Για τη δική μας φωνή είναι το θέμα.
αζ αμποβ, το προβλημα ειναι το διαχωριστικο...θελει πιο ψηλα.. περναει ο ηχος απο πανω πολυ ευκολα..
έχεις μήπως δοκιμάσει τα AirPods pro;
από αυτό που λέει παρακάτω ίσως είναι αυτό που χρειάζεσαι.
Δεν έχω τα pro αλλά από την εμπειρία μου με τα απλά μπορείς να τα έχεις όλη μέρα στο αυτί και να μην καταλαβαίνεις ότι τα φοράς, δεν είναι ίδια εμπειρία με τα over ear.
View attachment 237908
Δική μου ένθερμη σύσταση είναι να ξεχάσει ο ενδιαφερόμενος τα ημίμετρα και να φτιάξει μια και καλή το RT...Μεγάλωσε το πάνελ ανάμεσα σας από 5 σε 15 πχ και πιο ψηλό .
Επίσης βάλε πάνω στο γραφείο δεξιά και αριστερά σαν π.
Δοκίμασε με τα υπάρχοντα που έχεις φτιάξει και πες εντυπώσεις
Όχι. Απλά όπως ήδη απάντησε και ο γκουρού, το RT είναι κάτι που θέλει φτιάξιμο ούτως ή άλλως.έχεις μήπως δοκιμάσει τα AirPods pro;
Απαπα, απαγορεύεται με Geithain να ακούς ambient. Μόνο κλασική!.. υποψιαζομαι οτι ακουει αμπβιεντ
Να το βάλω ως quote στην υπογραφή?Ναι έτσι ακριβώς , άμα πιά με τα ψυχολογικά του καθενός.
Bolt Thrower στο επόμενο βίντεο για να αναδειχθεί η ποιότητα του ηχείου και τα σπάνια συναισθήματα που προκαλεί ένα καταξιωμένο μουσικό σύνολο με περγαμηνές...Απαπα, απαγορεύεται με Geithain να ακούς ambient. Μόνο κλασική!
Στο video που έχω ανεβάσει στο Youtube για να δείξω τα lifts, επειδή έχω βάλει να παίζει ένα dance κομμάτι, μου τη λένε στα σχόλια, τι τα θες τα geithain άμα ακούς τέτοια κλπ. Τον έναν τον έβρισα λίγο και μας τα έσβησε το Youtube, έναν άλλον τον άφησα αναπάντητο. Ε μα με τα ψυχολογικά του καθενός
Γιατί το κόστος αυτού που έκανα είναι συγκρίσιμο (αν όχι χαμηλότερο) και καλύπτει τις προδιαγραφές που έθεσα στο προηγούμενο post, ενώ το Raspberry όχι.Είναι ωραία αίσθηση όταν η αναζήτησή είναι προσοδοφόρα. Μια ερώτηση, γιατί όχι raspi με hat που βγάζει coaxial/optical? Κόστος κάτω από 100€
Είναι ποταπό.Γιατί το κόστος αυτού που έκανα είναι συγκρίσιμο (αν όχι χαμηλότερο)
Τουλάχιστον ακούς τίποτα καλό σε αμπ(Β)ιεντ ή τζάμπα παν τα κωλοηχεία;.. υποψιαζομαι οτι ακουει αμπβιεντ
Όλα όσα αφορούν χρηστικότητα, κλείνουν με ένα av pro.Πόσες φορές έχει σηκωθεί η γυναίκα πριν από μένα το πρωί και θέλει να βάλει μουσική και με ξυπνάει γιατί κάτι δεν δουλεύει. Ή πόσες φορές τα παιδιά φωνάζουν "μπαμπά βάλε Ενκάντο" (στα ελληνικά = Youtube)
Εννοείται πως είσαι ευπρόσδεκτος, όποτε το θελήσεις.... αν δεν εχεις προβλημα με ζωα στο σπιτι να περασω, να ακουσω, μια περιεργια την εχω.