- Reaction score
- 12.346
Συνήθως γίνονται κρεμαστάρια όσα δεν φτάνουμε και πηδαμε για να τα πιάσουμε. Όχι αυτά που πατάμε.Oσα δεν φτανει η Αλεπου, τα κανει "κρεμασταρια"....
Συνήθως γίνονται κρεμαστάρια όσα δεν φτάνουμε και πηδαμε για να τα πιάσουμε. Όχι αυτά που πατάμε.Oσα δεν φτανει η Αλεπου, τα κανει "κρεμασταρια"....
Καλα θα'ταναι να μπορουσατε να πηδηξετε περισσοτερο παντως.... Αλλοιως θα υπαρχουν παντα αλλοι που πηδανε απο επανω σας...Συνήθως γίνονται κρεμαστάρια όσα δεν φτάνουμε και πηδαμε για να τα πιάσουμε. Όχι αυτά που πατάμε.
Εγω νόμιζα (και) 4μπιτο, αλλά δεν ξέρω απο αυτά.8αμπιτο ειναι το DSD στα studios....
Βεβαιως και μπορει...
Είπαμε, δεν εχεις αρκετά αναλυτικό σύστημα για να αναδείξεις τα πλεονεκτήματα των ψηφιακών αρχείων.Παντως και εγω που διαθετω ενα συστημα που οποιος το ακουσε ποτε του "επεσε το σαγονι", (στην κυριολεξια και ειναι εκατονταδες) οταν παιζω ψηφιακη πηγη, παρολο που παραμενει το σοκ, δεν μπορεις παρα να γελασεις σε συγκριση.
LOL... Eχω ενα απο τα ποιο αναλυτικα, μουσικα και δυναμικα συστηματα παγκοσμιως αγαπητε μου.... Ενα απο αυτα που δεν εχεις, ουτε προκειται να ακουσεις ποτε σου... + μερικες χιλιαδες βυνιλια βεβαια σε μια συλλογη που προκαλει δεος... τα 2α μονο εχω ψηφιακα...Ας δούμε και τι λένε αυτοί που πουλάνε dsd ηχογραφήσεις
The overwhelming majority of the DSD recordings sold by NativeDSD were recorded in DSD, edited, and post processed in DXD, and then converted (modulated) into DSD deliverable bitrates...
...The exception to the above are the albums from labels including Eudora, Forward Music Italy, Hunnia, IsoMike, Just Listen, and Yarlung that are recorded in DSD, and do no PCM or DXD post processing mixing, level balancing, EQ etc.
The Higher Rates Program - NativeDSD Music
NativeDSD selectively creates higher DSD bitrates of releases for our listener’s musical enjoyment. These higher bitrate editions are created using two different sets of professional […]www.nativedsd.com
Είπαμε, δεν εχεις αρκετά αναλυτικό σύστημα για να αναδείξεις τα πλεονεκτήματα των ψηφιακών αρχείων.
Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Η βασική διαφορά έγκειται στο γεγονός ότι κάποιοι δεν έχουμε ανάγκη να αποδείξουμε τίποτα και σε κανένα, ειδικά στον εαυτό μας...Καλα θα'ταναι να μπορουσατε να πηδηξετε περισσοτερο παντως.... Αλλοιως θα υπαρχουν παντα αλλοι που πηδανε απο επανω σας...
Πες το μερικές φορές ακόμα και ίσως να το πιστέψεις κι εσύ ( οπότε και θα πάψεις να το διατυμπανίζεις ).LOL... Eχω ενα απο τα ποιο αναλυτικα, μουσικα και δυναμικα συστηματα παγκοσμιως αγαπητε μου.... Ενα απο αυτα που δεν εχεις, ουτε προκειται να ακουσεις ποτε σου...
LOL... Eχω ενα απο τα ποιο αναλυτικα, μουσικα και δυναμικα συστηματα παγκοσμιως αγαπητε μου.... Ενα απο αυτα που δεν εχεις, ουτε προκειται να ακουσεις ποτε σου...
Η βασική διαφορά έγκειται στο γεγονός ότι κάποιοι δεν έχουμε ανάγκη να αποδείξουμε τίποτα και σε κανένα, ειδικά στον εαυτό μας...
Πες το μερικές φορές ακόμα και ίσως να το πιστέψεις κι εσύ ( οπότε και θα πάψεις να το διατυμπανίζεις ).
Αστο... δεν θελεις! ουτε και προκειται... το εχουν δει και ακουσει πολλα μελη ομως και μετα γελανε μαζι σας και τις "αποψεις" σας... Δεν αναρωτιεσαι γιατι ησαστε μονο οι ιδιοι (μια χουφτα) που μιλατε μεταξυ σας σε "συζητησεις" που δεν παρακολουθει κανενας εκτος απο τους ιδιους....
Ναι, για δείξε...βάζω στοίχημα πως είναι ΓΤΠΚ, επιεικώς
Ε πες κι εσύ βρε ποιά είναι αυτά τα μέλη να μιλήσουν ''οι άλλοι'' μαζί τους μήπως βγει καμμιά άκρη..Αστο... δεν θελεις! ουτε και προκειται... το εχουν δει και ακουσει πολλα μελη ομως και μετα γελανε μαζι σας και τις "αποψεις" σας...
πόσο ζυγίζει δηλαδή?LOL... Eχω ενα απο τα ποιο αναλυτικα, μουσικα και δυναμικα συστηματα παγκοσμιως αγαπητε μου...
Μιαμαντραρχιδιαπόσο ζυγίζει δηλαδή?
170 κιλα μονον οι 37 μετασχηματιστες της TLA για τα ηλεκτρονικα...πόσο ζυγίζει δηλαδή?
ποια views μωρ καημένε....τι είναι εδώ tik tok ?Αστο... δεν θελεις! ουτε και προκειται... το εχουν δει και ακουσει πολλα μελη ομως και μετα γελανε μαζι σας και τις "αποψεις" σας... Δεν αναρωτιεσαι γιατι ησαστε μονο οι ιδιοι (μια χουφτα) που μιλατε μεταξυ σας σε "συζητησεις" που δεν παρακολουθει κανενας εκτος απο τους ιδιους....
Ειδες τα views οταν μιλαω εγω?
Λογικό. Αγαπάμε να βλέπουμε τους δόκτωρες να σας γλεντάνε. Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;;;Αστο... δεν θελεις! ουτε και προκειται... το εχουν δει και ακουσει πολλα μελη ομως και μετα γελανε μαζι σας και τις "αποψεις" σας... Δεν αναρωτιεσαι γιατι ησαστε μονο οι ιδιοι (μια χουφτα) που μιλατε μεταξυ σας σε "συζητησεις" που δεν παρακολουθει κανενας εκτος απο τους ιδιους....
Ειδες τα views οταν μιλαω εγω?
και πόσο πιάνει το κιλό δηλαδή με σημερινές τιμές μετάλλων ?170 κιλα μονον οι 37 μετασχηματιστες της TLA για τα ηλεκτρονικα...
εξαρτάται αν θα πουληθεί με τιμή μετάλλου ή με τιμή ...κοσμήματος!και πόσο πιάνει το κιλό δηλαδή με σημερινές τιμές μετάλλων ?