VLASSIS-S
Sιγμοειδής Νέμεσις
- Reaction score
- 14.059
ξερουμε αν ο Ωνασης ετρωγε μπαμιες?
Αγαπητέ αναγνώστη,Έχω ένα πρόβλημα στον χώρο μου που όσο και αν έχω προσπαθήσει δεν μπορώ να το λύσω.
Ομοϊδεάτες μου και συμφορουμίτες, το πρόβλημα έχει ως εξής:
έχω έναν χώρο, έχω πετύχει να παίζουν θαυμάσια τα ηχεία μου μέσα σε αυτόν, αλλά στα χαμηλά έχω ένα θέμα, και ότι και αν έχω κάνει, όση προσπάθεια και αν έχει γίνει στο να αδειάσει ο χώρος, να αλλάξω διατάξεις, αλλαγή δομικών υλικών, αφαίρεση κουρτίνων στα παράθυρα, αντικατάσταση της ξύλινης πόρτας με γυάλινη με αλουμινένια κάσα, δεν έχω καταφέρει με τίποτα να πάω το RT60 στα πολυπόθητα 2s από τα 1.1s που είναι εκ φύσεως στον χώρο μου.
Δεν έχω διαφορά στον χρόνο στο φάσμα 20Hz - 120Hz, αλλά δεν λέει ο άτιμος να ανέβει πάνω από τα 1.5s.
Κανείς καμμιά ιδέα;
Τις θες μου φαινεται τις -μπαμιες σου- και συ.......Είστε όλοι χαζοβιόληδες.![]()
![]()
Τα αβάντ γκάρντ είναι το πιο εύκολο στην απόδοση απο ηχοσύστημα.
Απλώς απάντησα σε πρόκληση απο τους πράους , ευγενικούς, ποτέ προσβλητικούς ή ειρωνικούς και ζεν φιλοσοφίας συμφουρίτες μου, οπαδούς της κοσμικής ειρήνης και ενότητας μάζι με κάτι αμπελοφιλοσοφίες για bias.Τις θες μου φαινεται τις -μπαμιες σου- και συ.......![]()
![]()
![]()
![]()
Τι είπες ρε πρίμιτιβ ?σορρυ για την διόρθωση αλλά δεν την παλεύω .
συμφουρίτες ?
μπάς και εννοείς συνφορουμίτες?![]()
Δεν πιστεύω να ακούς και εσυ αυτά τα αβαντ γκάρντ που μάλλον (οπως λεει και ακαδημαικός στο βίντεο) προκαλούν μια μέθεξη και υπνωτισμό , λόγω του τουλάχιστον μεγάλης διάρκειας του κομματιού (ε, πάνω απο 5 λεπτά ποπ ταργουδάκια χα χα), σαν τα πιθήκια που μαζεύονται στο καταρράκτη και που μετά απο τη ρόκ , ε , επόμενο είναι να του φαίνεται καλό και κάτι σπουδαίο ? Λες και η κλασική, που δεν γουστάρουν, δεν το έχει απο τον μεσσαίωνα.σορρυ για την διόρθωση αλλά δεν την παλεύω .
συμφουρίτες ?
μπάς και εννοείς συνφορουμίτες?![]()
Απολύεσται κύριε απο δικηγόρος μου και εσείς και ο βοηθός σας.Αγαπητέ αναγνώστη,
Το πρόβλημά σου είναι ότι κάνεις ακροάσεις σε πολύ χαμηλή μέση συνεχόμενη στάθμη.Σε στάθμες τάξης 70 dB και κάτω τα υψηλά RT60 στις πρώτες οκτάβες μπορεί να βολεύουν ως υποκατάστατο ΄΄loudness΄΄ κατά την ακρόαση κάποιων setup και μουσικών κομματιών - σαφείς περιγραφές της σύνθεσης αυτών ας μη λέγονται.
Ένα τέτοιο όμως βόλεμα ανατρέπεται και καταρρέει κατά την άνοδο στη στάθμη και σε κομμάτια απαιτητικά.Σου συνιστώ λοιπόν άνοδο στη μέση στάθμη ακρόασης και περισσότερα...avantgarde κομμάτια,οπότε το πιθανότερο είναι ν'αναρωτιέσαι κατόπιν πώς να κατεβάσεις τα RT αντί να τ'ανέβαζες...Hint : Δεν ανήκουν τα κομμάτια σε ιδίωμα...avantgarde.
ε, ξέρω γω όποιος είναι. Όλοι οι μεγάλοι δικηγόροι δεν έχουν βοηθό , μερικοί και πολλούς ?Ποιός είναι ο βοηθός του?
Τι αύξοντα αριθμό έχει ο λογαριασμος που άνοιξες;Μερικοί τα τσούζετε, ε;
Call bank.Τι αύξοντα αριθμό έχει ο λογαριασμος που άνοιξες;
Πόσες σκελίδες σκόρδο βάζεις στις φακές ? Εγω 8 !!Οι μπάμιες είναι πολύ ωραίες με ξυδάκι!
Μετά από την απάντηση λοιπόν είμαστε πεπεισμένοι για την ταυτότητα .Τι αύξοντα αριθμό έχει ο λογαριασμος που άνοιξες;
Δεν είναι ευγενικό ν'αποπαίρνουμε...νέα μέλη.Ο αύξοντας δεν έχει τόση σημασία όσο ο...λήγοντας.Τι αύξοντα αριθμό έχει ο λογαριασμος που άνοιξες;