Eλληνικος θριαμβος στην εκθεση του Μοναχου

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.715
Έχω ένα πρόβλημα στον χώρο μου που όσο και αν έχω προσπαθήσει δεν μπορώ να το λύσω.
Ομοϊδεάτες μου και συμφορουμίτες, το πρόβλημα έχει ως εξής:

έχω έναν χώρο, έχω πετύχει να παίζουν θαυμάσια τα ηχεία μου μέσα σε αυτόν, αλλά στα χαμηλά έχω ένα θέμα, και ότι και αν έχω κάνει, όση προσπάθεια και αν έχει γίνει στο να αδειάσει ο χώρος, να αλλάξω διατάξεις, αλλαγή δομικών υλικών, αφαίρεση κουρτίνων στα παράθυρα, αντικατάσταση της ξύλινης πόρτας με γυάλινη με αλουμινένια κάσα, δεν έχω καταφέρει με τίποτα να πάω το RT60 στα πολυπόθητα 2s από τα 1.1s που είναι εκ φύσεως στον χώρο μου.
Δεν έχω διαφορά στον χρόνο στο φάσμα 20Hz - 120Hz, αλλά δεν λέει ο άτιμος να ανέβει πάνω από τα 1.5s.

Κανείς καμμιά ιδέα;
Αγαπητέ αναγνώστη,
Το πρόβλημά σου είναι ότι κάνεις ακροάσεις σε πολύ χαμηλή μέση συνεχόμενη στάθμη.Σε στάθμες τάξης 70 dB και κάτω τα υψηλά RT60 στις πρώτες οκτάβες μπορεί να βολεύουν ως υποκατάστατο ΄΄loudness΄΄ κατά την ακρόαση κάποιων setup και μουσικών κομματιών - σαφείς περιγραφές της σύνθεσης αυτών ας μη λέγονται. :sneaky:
Hint : Δεν ανήκουν τα κομμάτια σε ιδίωμα...avantgarde.:wink:
Ένα τέτοιο όμως βόλεμα ανατρέπεται και καταρρέει κατά την άνοδο στη στάθμη και σε κομμάτια απαιτητικά.Σου συνιστώ λοιπόν άνοδο στη μέση στάθμη ακρόασης και περισσότερα...avantgarde κομμάτια,οπότε το πιθανότερο είναι ν'αναρωτιέσαι κατόπιν πώς να κατεβάσεις τα RT αντί να τ'ανέβαζες...

Last edited:

Reaction score
19.763
Είστε όλοι χαζοβιόληδες. :D :D :D

Τα αβάντ γκάρντ είναι το πιο εύκολο στην απόδοση απο ηχοσύστημα.

Last edited:

Reaction score
19.763
Τις θες μου φαινεται τις -μπαμιες σου- και συ....... :tongue: :) :) :fuckyou:
Απλώς απάντησα σε πρόκληση απο τους πράους , ευγενικούς, ποτέ προσβλητικούς ή ειρωνικούς και ζεν φιλοσοφίας συμφουρίτες μου, οπαδούς της κοσμικής ειρήνης και ενότητας μάζι με κάτι αμπελοφιλοσοφίες για bias. :D

Καλά εγω είμαι πρίμιτιβ. Η νέα γενιά είναι πιο μη μου άπτου, είναι πως να το πω, κομιλφό.

χαλίααααααα .... πουλάω χαλίαααααα ...

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.379
σορρυ για την διόρθωση αλλά δεν την παλεύω .

συμφουρίτες ?

μπάς και εννοείς συνφορουμίτες? :headbang:

Reaction score
19.763
σορρυ για την διόρθωση αλλά δεν την παλεύω .

συμφουρίτες ?

μπάς και εννοείς συνφορουμίτες? :headbang:
Δεν πιστεύω να ακούς και εσυ αυτά τα αβαντ γκάρντ που μάλλον (οπως λεει και ακαδημαικός στο βίντεο) προκαλούν μια μέθεξη και υπνωτισμό , λόγω του τουλάχιστον μεγάλης διάρκειας του κομματιού (ε, πάνω απο 5 λεπτά ποπ ταργουδάκια χα χα), σαν τα πιθήκια που μαζεύονται στο καταρράκτη και που μετά απο τη ρόκ , ε , επόμενο είναι να του φαίνεται καλό και κάτι σπουδαίο ? Λες και η κλασική, που δεν γουστάρουν, δεν το έχει απο τον μεσσαίωνα.

Reaction score
19.763
Βαρεμάρα η ζωή, καμία πρόκληση. Οι μόνες υπάρχουσες είναι όλες χαζές σε φύση αλλά και σε ουσία.
Αγαπητέ αναγνώστη,
Το πρόβλημά σου είναι ότι κάνεις ακροάσεις σε πολύ χαμηλή μέση συνεχόμενη στάθμη.Σε στάθμες τάξης 70 dB και κάτω τα υψηλά RT60 στις πρώτες οκτάβες μπορεί να βολεύουν ως υποκατάστατο ΄΄loudness΄΄ κατά την ακρόαση κάποιων setup και μουσικών κομματιών - σαφείς περιγραφές της σύνθεσης αυτών ας μη λέγονται. :sneaky:
Hint : Δεν ανήκουν τα κομμάτια σε ιδίωμα...avantgarde.:wink:
Ένα τέτοιο όμως βόλεμα ανατρέπεται και καταρρέει κατά την άνοδο στη στάθμη και σε κομμάτια απαιτητικά.Σου συνιστώ λοιπόν άνοδο στη μέση στάθμη ακρόασης και περισσότερα...avantgarde κομμάτια,οπότε το πιθανότερο είναι ν'αναρωτιέσαι κατόπιν πώς να κατεβάσεις τα RT αντί να τ'ανέβαζες...
Απολύεσται κύριε απο δικηγόρος μου και εσείς και ο βοηθός σας. :D :D

Δεν με εκπροσωπείται ικανοποιητικώς και ενβαθώς. :D

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.715
Τι αύξοντα αριθμό έχει ο λογαριασμος που άνοιξες;
Δεν είναι ευγενικό ν'αποπαίρνουμε...νέα μέλη.Ο αύξοντας δεν έχει τόση σημασία όσο ο...λήγοντας.
(εφόσον με αποδέσμευσε με κάθε επισημότητα ο thva,έχω ευχέρεια να συνηγορήσω υπέρ οποιουδήποτε,pro bono) :wink:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.291
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.