Abessalom
Βαρώνος
- Reaction score
- 35.936
48 νούμερο παντόφλα εδώ .
Εσύ της ρίχνεις ή χρησιμοποιεί τη δική σου;
Εκτός εάν παντρεύτηκες την αδερφή του Μεγαλοπόδαρου...
48 νούμερο παντόφλα εδώ .
Έχω κάποιες ενστάσεις για το "σαλόνι μου" και "σαλόνι σου". Είναι "σαλόνι μας" και τίποτε άλλο. Πρέπει να υπάρχει συνεργασία και όχι διαμάχη. Στο παιχνίδι και οι αμοιβαίες υποχωρήσεις, αν κριθεί αναγκαίο, στο μετρό του δυνατού.σαλόνι μου
Υπάρχουν και οι εντοιχισμοί, όπως σωστά έγραψες πριν, και μετά το προβλημα μετατοπίζεται από το αισθητικό στο οικονομικό.Έχω κάποιες ενστάσεις για το "σαλόνι μου" και "σαλόνι σου". Είναι "σαλόνι μας" και τίποτε άλλο. Πρέπει να υπάρχει συνεργασία και όχι διαμάχη. Στο παιχνίδι και οι αμοιβαίες υποχωρήσεις, αν κριθεί αναγκαίο, στο μετρό του δυνατού.
Όσο αφορά το "σαλόνι της". Με 5 minimum μαύρα κουτιά (ηχεία πιθανότατα μεγάλα), ένα με δύο μαύρα ακόμα και μικρά 8"-10" κουτιά (subs), ένα έπιπλο media center μεγάλου όγκου (μεγάλο κουτί) για να χωρέσει όλα τα μεγάλα μαύρα (κουτιά) μηχανήματα, μια τεράστια τηλεόραση (μαύρη κουτάρα), ένα άλλο μαύρο κουτί στο ταβάνι (προβολέας), και όλα τα απαραίτητα φίδια (καλώδια), προφανώς ήδη μιλάμε για κατάληψη του "σαλονιού μας" παρά για το "σαλόνι της". Πόσο μάλλον για 5.2.4, 5.4.4, 7.2.4, 7.4.4. κλπ.
Όπως σωστά έγραψε κάποιος πριν, όλα αυτά είναι μεγάλα μαύρα κουτιά για το 99.99% των γυναικών, οπότε τα έγραψα ως κουτιά. Κανονική κατάληψη λοιπόν. Το επόμενο στάδιο είναι η απαγόρευση εισόδου.
50 mil ήταν η αγωγή, 15 του επδίκασε. Αλλά επειδή την βρήκαν και ένοχη και σε άλλα (σε όλα δηλαδή) μπορεί απο αυτό να βγάλει και άλλες αγωγές εναντίον της αυτός. Το έβλεπα για χαλάρωση. Πολύ πλάκα, ιδίως η διαφωνία των ψυχιάτρων. Είχε εναν εντελώς τρελό χα χα η μεριά της Herd που πλήρως αποδόμησε την κατάθεσή του ένας άλλος σοβαρός Πανεπιστημίου που είχε ο Ντέπ. Δες την κατάθεση του πρώτου, θα πεθάνεις στο γέλιο μιλάμε. Τι κωμωδίες και σινεμά. Θα πεθάνεις στο γέλιο.Νομίζω ο Ντεπ μπουκάλι έφαγε, οχι απλώς παντόφλα. Αληθεια ο μπουκαλης τρώει παντόφλα;
Νόμιζα ήταν προφανές, με τη δικιά μου δέρνει!Εσύ της ρίχνεις ή χρησιμοποιεί τη δική σου;
Εκτός εάν παντρεύτηκες την αδερφή του Μεγαλοπόδαρου...
Νόμιζα ήταν προφανές, με τη δικιά μου δέρνει!
Που θα πάει, θα έρθει η ώρα που θα βγει και κανένας Τζόνυ Ντεπ των χαϊεντάδων. Μόνο που όταν θα ανοίγει η πόρτα του αυτοκινήτου που θα τον φέρει έξω από τα δικαστήρια, δεν θα ακούγεται από μέσα ρέγκε αλλά τπτ Jazz at the Pawnshop ή κανένα σάμπλερ.Που θα πάει θα έρθει η ώρα και για το δικό μας #metoo !
Νουμεράκι;Αν ειναι πλαστική η παντοφλα βρε παιδια δεν ποναει.
Πως κατετε ετσι ?
Εμένα μόνο όταν μου πετάει 12ποντο πονάει.Νουμεράκι;
Ξόφτερνο;
αυτα τα λεμε προκαταρχτικα στο χουριομ...12ποντο πονάει.