- Reaction score
- 137.831
Κανονίστε να με εκνευρίσετε.
Κοιτάξτε, ήρεμος είμαι ακόμα.
Αλλά έχω φίλους..
Κοιτάξτε, ήρεμος είμαι ακόμα.
Αλλά έχω φίλους..
Να το αφήνεις να τρώει το παιδί.Αφού παραγγέλνει όλον τον κατάλογο κάθε φορά.
Του λέω, μόνο μια κοπή και μια πράσινη σαλάτα, και αυτός παραγγέλνει τηγανητά τυριά με μαρμελάδες, και παντσέτες αγριογούρουνου.
Μου το είπε κι εμένα.
Μιλάμε είχε τέλειες αναλογίες στο πρόσωπο.
Ναι, αλλά έχαιζε στο κρεβάτι.είχε τέλειες αναλογίες στο πρόσωπο
Ε μα τι λέμε τόσο καιρό..yolo παλικάρια...
Ναι.
Τον βρήκα και μου είπε το μυστικό.
Μυστκό που το ξέρουν δύο δεν είναι μυστικό .Μου το είπε κι εμένα.
Φυσιογνωμιστής κι έτσι;Η Heard πέρα απο τα ψυχολογικά σύνδρομα της, είναι ομολογουμένως πολύ όμορφη. Την άλλη φορά την κοιτούσα και κάτι περίεργο μου έκανε εντύπωση. Μιλάμε είχε τέλειες αναλογίες στο πρόσωπο. Την κοιτούσα μια μέρα στην δίκη, εν συνόλω και έν μέρη και δεν μπορούσα να βρώ το παραμικρό ψεχάδι σε ασυμμετρία σε όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.
Μετά είδα ένα βίντεο που έλεγε ενας τύπος, ότι έχουν βάλει τα χαρκτηριστικά του προσώπου της σε κομπιούτερ και έχει την πιο τέλεια συμμετρία και αποστάσεις χαρακτηριστικών προσώπου απο οποιονδήποτε έχουν μετρήσει.
Τι να το κάνεις όμως.
Θαυμαστής της ομορφιάς στην γυναίκα (εξωτερικής χα χα).Φυσιογνωμιστής κι έτσι;
Δεν έχει να πληρώσει καν αυτά τα 13 (15-2), λέει θα κάνει και έφεση που στην Αμερική θέλει 10 mil bond να βάλει.Με 15 μύρια ποινή, εκεί να δεις αβίαστο κλάμα...
Δεν είναι μπάκα, είναι γοητεία.
Είναι η ωραια η μπάκα, η μπυρίσια, η αρχοντική!
Παρ'ό,τι ξεκίνησα με το συγκεκριμένο disclaimer, τελικά η παντόφλα έχει πολλές μορφές...Δε θέλω να το παίξω υπεράνω ούτε να λέω μεγάλες κουβέντες, αλλά... σας λυπάμαι όσους τρώτε παντόφλα.
(not really).
προχθεσινή - σύντομη - συζήτηση τις προάλλες περί μαύρων κουτιών:
- (κοιτώντας ψηλά) Ο προηγούμενος προβολέας μου άρεσε περισσότερο.
- Γιατί;
- Ήταν λευκός, ενώ αυτός είναι μαύρος.
- Ναι αλλά αυτός είναι καλύτερος.
- Το ξέρω. Δεν μπορούμε να πάρουμε άλλον σε άσπρο;
- Θα μπορούσαμε, αλλά για να αξίζει η αλλαγή, ο αντικαταστάτης θα κοστίσει ΧΧΧΧ€.
- Τώρα που τον ξαναβλέπω, δεν είναι άσχημος κι αυτός.
Εν τω μεταξύ ο "νέος" προβολέας είναι εκεί ήδη 1,5 έτος.