Παντοφλα

exile

Videocameras
Reaction score
4.416
Τα..."εργαλεία" εν δράσει...

yes..I do!!!

...slippers...

...high heels...

...ashtray...

...pan...

...και ο ...κλασσικός πλάστης...

Προς ενημέρωση του ...σενιόρ Μάρκου,υπάρχουν και κορίτσια με πλάστη που κάνουν...θαύματα...

Reaction score
1.966
Εχω ανακαλύψει μετά από πολλά χρόνια ότι αν αναφέρεις το 1/10 του πραγματικού κόστους γλιτώνεις τη γκρινια, την οποία ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ. Και δεν έχει να κάνει με το οικονομικό. Για εκείνες απλά είναι ένα άχρηστο έξοδο, ακόμα και αν έχεις όλα σου τα προβλήματα λυμένα.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.888
Γενικά, οι γυναίκες δένονται με ανθρώπους, οι άνδρες με αντικείμενα. Αυτό είναι το θεμέλιο αυτής της παντοφλο-συμπεριφοράς. Η απουσία παντόφλας προϋποθέτει γυναίκα μηχανικό (όχι αρχιτέκτονα), ή αγοροκόριτσο. Αλλιώς, φορέστε κράνος. Ή φτιάξτε ένα προσωπικό κωσταλέξι, που θα το καθαρίζετε μόνοι σας, δηλαδή μια φορά στα 5 χρόνια... :tongue:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.741
Εχω ανακαλύψει μετά από πολλά χρόνια ότι αν αναφέρεις το 1/10 του πραγματικού κόστους γλιτώνεις τη γκρινια, την οποία ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ. Και δεν έχει να κάνει με το οικονομικό. Για εκείνες απλά είναι ένα άχρηστο έξοδο, ακόμα και αν έχεις όλα σου τα προβλήματα λυμένα.
Τα ίδια κάνει κι εκείνη με τις τσάντες και τα παπούτσια, να ξέρεις. Δεν το άκουσες από εμένα όμως.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.857
Ναι ρε παιδάκι μου , λες και είναι σαρανταποδαρούσες .
40 ζεύγη παπούτσια και άλλες τόσες τσάντες.
Ασε το κόλλημα με τις γόβες με τον κόκκινο πάτο τις πως τις λένε να δείς?

Α Ναι loubouten ή κάπως έτσι.

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.828
Members