Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;


Μηνύματα
2.482
Reaction score
5.505
Γκιοσα στην γαστρα με πατατες Στην ημιορεινη Κορινθια. Βοηθεια μας.
Στην Αργολίδα στη γάστρα με πατάτες λέγεται μπογάνα και δεν βάζουν μεγάλο ζώο. Η σωστή η γκιοσα γίνεται σουβλιστη σε ξυλοφουρνο κλειστό με το λίπος να στάζει κάτω και να μη βράζει μέσα του το κρέας.
 







costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
59.018
Reaction score
145.090
Άμα είσαι ακόμα κει, ζήτα να σου κάνει φιλέτο βλάχο.

Αν τυχόν δε πήρες σεβιτσε, πάρε επειγόντως.
 


Μηνύματα
775
Reaction score
2.737
Άμα είσαι ακόμα κει, ζήτα να σου κάνει φιλέτο βλάχο.

Αν τυχόν δε πήρες σεβιτσε, πάρε επειγόντως.
Έχω φύγει. Αλλά την ερχόμενη εβδομάδα πάλι εδώ θα είμαι. Θα το δοκιμάσω τότε
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
59.018
Reaction score
145.090
Το σεβιτσε και οι μαριναρισμενες γαρίδες, είναι μαστ κάθε φορά που πας.

Βλάχο μια φορά πέτυχα, δεν έχει συνήθως. Είναι σπάνιο ζώο.
 



bretsos

Μπάμιας
Μηνύματα
18.579
Reaction score
54.764


Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Μηνύματα
10.117
Reaction score
34.418
Να θυμίσω ότι παλιά τυλιχτό ήταν πάντα με καλαμάκι μέσα .
Για τους Αθηναίους .
Οι Σαλλονικείς έβαζαν μέσα την μάνα τους και τον πατέρα τους . :roflmao:
Είχε και με γύρο. Ο πρώτος μάλιστα γύρος, πριν καν το 1970, ήταν από κιμά και μέσα σε πολύ λίγα χρόνια απαγορεύτηκε γιατί γίνονταν "διάφορα".
10ετίες μετά, μες τα 90'ς, ξαναείδα τέτοιον σε ορισμένα "μπραντ-νέιμ" ψητοπωλεία, κυρίως τα γνωστά Μοναστηρακίου.
 


Μηνύματα
30.040
Reaction score
29.790
Είχε και με γύρο. Ο πρώτος μάλιστα γύρος, πριν καν το 1970, ήταν από κιμά και μέσα σε πολύ λίγα χρόνια απαγορεύτηκε γιατί γίνονταν "διάφορα".
10ετίες μετά, μες τα 90'ς, ξαναείδα τέτοιον σε ορισμένα "μπραντ-νέιμ" ψητοπωλεία, κυρίως τα γνωστά Μοναστηρακίου.
Το λεγόμενο Ντονέρ που απαγορεύθηκε ,, γιατί είχαν βρεί λέει μέσα μέχρι και σόλα από παπούτσι.
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.211
Μηνύματα
3.045.380
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney
Top