Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;


Μηνύματα
2.475
Reaction score
5.502
Γκιοσα στην γαστρα με πατατες Στην ημιορεινη Κορινθια. Βοηθεια μας.
Στην Αργολίδα στη γάστρα με πατάτες λέγεται μπογάνα και δεν βάζουν μεγάλο ζώο. Η σωστή η γκιοσα γίνεται σουβλιστη σε ξυλοφουρνο κλειστό με το λίπος να στάζει κάτω και να μη βράζει μέσα του το κρέας.
 







costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
58.265
Reaction score
143.951
Άμα είσαι ακόμα κει, ζήτα να σου κάνει φιλέτο βλάχο.

Αν τυχόν δε πήρες σεβιτσε, πάρε επειγόντως.
 


Μηνύματα
775
Reaction score
2.736
Άμα είσαι ακόμα κει, ζήτα να σου κάνει φιλέτο βλάχο.

Αν τυχόν δε πήρες σεβιτσε, πάρε επειγόντως.
Έχω φύγει. Αλλά την ερχόμενη εβδομάδα πάλι εδώ θα είμαι. Θα το δοκιμάσω τότε
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
58.265
Reaction score
143.951
Το σεβιτσε και οι μαριναρισμενες γαρίδες, είναι μαστ κάθε φορά που πας.

Βλάχο μια φορά πέτυχα, δεν έχει συνήθως. Είναι σπάνιο ζώο.
 



bretsos

Μπάμιας
Μηνύματα
18.122
Reaction score
53.764


Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Μηνύματα
9.990
Reaction score
33.830
Να θυμίσω ότι παλιά τυλιχτό ήταν πάντα με καλαμάκι μέσα .
Για τους Αθηναίους .
Οι Σαλλονικείς έβαζαν μέσα την μάνα τους και τον πατέρα τους . :roflmao:
Είχε και με γύρο. Ο πρώτος μάλιστα γύρος, πριν καν το 1970, ήταν από κιμά και μέσα σε πολύ λίγα χρόνια απαγορεύτηκε γιατί γίνονταν "διάφορα".
10ετίες μετά, μες τα 90'ς, ξαναείδα τέτοιον σε ορισμένα "μπραντ-νέιμ" ψητοπωλεία, κυρίως τα γνωστά Μοναστηρακίου.
 


Μηνύματα
29.864
Reaction score
29.542
Είχε και με γύρο. Ο πρώτος μάλιστα γύρος, πριν καν το 1970, ήταν από κιμά και μέσα σε πολύ λίγα χρόνια απαγορεύτηκε γιατί γίνονταν "διάφορα".
10ετίες μετά, μες τα 90'ς, ξαναείδα τέτοιον σε ορισμένα "μπραντ-νέιμ" ψητοπωλεία, κυρίως τα γνωστά Μοναστηρακίου.
Το λεγόμενο Ντονέρ που απαγορεύθηκε ,, γιατί είχαν βρεί λέει μέσα μέχρι και σόλα από παπούτσι.
 



Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Μηνύματα
3.031.886
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7
Top