Εδώ γελάμε

Reaction score
800
Παει ο νεαρός στο σπιτι του, την κοπελα που μολις γνώρισε...
Καθονται στον καναπε, και την ρωταει...
- Να σου βάλω ενα ουίσκι ?
και λεει αυτη.
- Ναι βαλε μου.
και λεει αυτος..
- Να σου βαλω 2 δακτυλα?
και λεει αυτη.
- Ε κατσε πρωτα να γνωριστουμε λιγο καλυτερα.... 8-)

exile

Videocameras
Reaction score
4.498
Περπατάει ένας τύπος στο δρόμο και έξω από ένα σπίτι βλέπει μια ταμπέλα που λέει:
"Πωλείται σκύλος που ξέρει να μιλάει"...

Από περιέργεια μπαίνει στην αυλή, χτυπάει στην πόρτα και ζητάει πληροφορίες...
Ο ιδιοκτήτης του λέει ότι είναι πίσω απο το σπίτι ο σκύλος και αν θέλει να πάει να τον δεi...
Πάει πίσω ο τύπος και βλέπει έναν μαύρο κοπρίτη να κάθεται σε μια γωνιά αραχτός... Δεν του γέμιζε το μάτι, αλλά τον πλησιάζει με δυσπιστία και, τι να κάνει, του λέει:
-Εσύ είσαι ο σκύλος που ξέρει να μιλάει;;
Ο σκύλος τον ξαφνιάζει απαντώντας του...
-Ναι, εγώ είμαι...
Ο τύπος σαστίζει και του λέει:
-Καλά, πώς γίνεται αυτό, πες μου λίγα πράγματα για σένα...
Κι ο σκύλος αρχίζει...
-Κοίτα, από μικρός που γεννήθηκα είχα αυτό το χάρισμα... Οι πρώτοι μου ιδιοκτήτες, έκαναν το μεγάλο σφάλμα να το διαδώσουν και αμέσως με μαζέψανε για πειράματα... Πριν περάσει λίγος καιρός, με απήγαγε η κεντρική υπηρεσία πληροφοριών και με έβαλε να δουλεύω σαν κατάσκοπος... Όπως καταλαβαίνεις, κανείς δεν υποπτεύεται ότι ένας σκύλος μπορεί να κρυφακούει, και με στείλανε σε κάποιες αποστολές στη Μέση Ανατολή με αποτέλεσμα η ανατροπή ενός απολυταρχικού καθεστώτος να οφείλεται σχεδόν αποκλειστικά σε δικές μου ενέργειες...!
Μετά από ένα διάστημα άρχισε να με κουράζει αυτή η ιστορία, και κυρίως τα συχνά ταξίδια στο εξωτερικό, και διαπραγματεύτηκα μια συμφωνία με την υπηρεσία... Από τότε καθόμουν στα αεροδρόμια και παρακολουθούσα συνομιλίες και ανταλλαγές λαθρεμπόρων...Οι συλλήψεις που ακολούθησαν συζητήθηκαν σε όλες τις εφημερίδες...
Ε, να μην σε χασομεράω, από τότε παντρεύτηκα δυο φορές, έκανα ένα κάρο σκυλάκια, και τώρα είμαι πλέον στην σύνταξη και κάθομαι εδώ με το καινούργιο αφεντικό αραχτός... Αυτά πάνω κάτω ...

Ο τύπος έχει κουφαθεί τελείως... Πάει στο αφεντικό και του λέει:
-Πόσο τον δίνεις;
Αυτός απαντάει:
-20 Ευρώ...
Ο τύπος τρελαινεται...
-Μα καλά, γιατί τόσο λίγο;;; Ο σκύλος σου είναι απίθανος!!!
Και το αφεντικό του απαντάει:

-Ρε μην ψαρώνεις... ψεύτης είναι, δεν έκανε τίποτα από αυτά που σου είπε!!!

exile

Videocameras
Reaction score
4.498
'Ενας καθηγητής πανεπιστημίου, βοτανολόγος, ερευνούσε σε ένα χωριό τη φύση...
Ξάφνου πιάνει μια τρομακτική καταιγίδα και μουσκεμένος όπως είναι χτυπάει την πρώτη πόρτα που βλέπει...Του ανοίγει μια κυρία που ο άντρας της έλειπε μετανάστης χρόνια...
Τον βάζει μέσα, τον περιποιείται,του δίνει στεγνά ρούχα και του βάζει να φάει...Αφού φάγανε, τον οδήγησε στο δωμάτιο του και τον ρώτησε αν χρειάζεται κάτι άλλο...
-'Οχι εμείς οι πανεπιστημιακοί είμαστε ολιγαρκείς, έχουμε τα βιβλία μας, τις σημειώσεις μας...
- Καλώς, απάντησε εκείνη κι έφυγε...
Μετά μια ώρα και αφού σκεφτόταν οτι μετα απο τόσα χρονια ενας άνδρας ήταν και πάλι στο σπίτι της, φοράει ένα σέξι νυχτικό και πάει να ρωτήσει αν θέλει κάτι...
-'Οχι εμείς οι πανεπιστημιακοί είμαστε ολιγαρκείς, έχουμε τα βιβλία μας, τις σημειώσεις μας...
- Καλώς, απάντησε κι έφυγε πάλι...
Το ίδιο σκηνικό άλλες δυο φορές, αλλά μάταια...

Το άλλο πρωί, καθώς έτρωγαν πρωινό στην αυλή με τα αρνάκια, τα κατσικάκια και τα λοιπά ζώα του σπιτιού, ο καθηγητής παρατηρεί ότι υπάρχουν μόνο 5 κότες και 10 κοκόρια...
Περίεργος ρωτάει γιατί τα κοκόρια είναι περισσότερα από τις κότες και όχι το αντίθετο...
Και η κυρία του απαντάει:

-Α, μην τους βλέπετε έτσι... 0 ένας π$δάει, οι άλλοι είναι... πανεπιστημιακοί...!

exile

Videocameras
Reaction score
4.498
Μπαίνει ένας κλέφτης σε ένα σπίτι την ώρα που το ζευγάρι είναι στο κρεβάτι... Ο κλέφτης φορούσε ρούχα φυλακής πράγμα που σημαίνει πως είχε μόλις δραπετεύσει...
Την ώρα που έψαχνε το σπίτι, βλέπει το ζευγάρι που ήταν γυμνό στο κρεβάτι, πιάνει τον άντρα τον δένει στον καναπέ και ανεβαίνει επάνω στη γυναίκα και σκύβει πάνω της...

Σε μερικά δευτερόλεπτα σηκώνεται ο κλέφτης δένει και την γυναίκα και κατευθύνεται προς το μπάνιο...
Ο άντρας τότε βρίσκει την ευκαιρία και λέει στη γυναίκα:

-Άκου με προσεκτικά, ο τύπος είναι φυγάς και σίγουρα επικίνδυνος, σίγουρα θα έχει να πάει καιρό με γυναίκα, οπότε κοίτα να τον ικανοποιήσεις όσο μπορείς μήπως μας λυπηθεί και δεν μας σκοτώσει...
Να είσαι δυνατή γλυκιά μου. Σ’ αγαπώ...

Και η γυναίκα του απαντά:

-Πριν που έσκυψε επάνω μου, μου ψιθύρισε ότι σε βρίσκει πολύ χαριτωμένο και με ρώτησε αν έχουμε βαζελίνη... Του είπα ότι είναι στο μπάνιο...Να είσαι και εσύ δυνατός γλυκέ μου, κι εγώ σ’ αγαπώ!!!

exile

Videocameras
Reaction score
4.498
Ο Αντρέας, ένας πολυταξιδεμένος καπετάνιος, αποφάσισε να τα παρατήσει όλα για να παντρευτεί την αγαπημένη του...
Αφού έγινε ο γάμος, πήγαν ταξίδι του μέλιτος σε ένα εξωτικό νησί... Μετά από λίγες μέρες τον παίρνει τηλέφωνο ένας πρώην συνάδελφός του που ήταν σε όλα τα ταξίδια μαζί στο καράβι και τον ρωτάει:
-Έλα τι κάνετε, πως τα περνάτε;;;
-Άστα, που να στα λέω… Έγινε κάτι που με χάλασε πολύ!!! απάντησε ο Αντρέας...
-Τι έγινε;;; τον ρώτησε ο συνάδελφος...
-Το βράδυ, μετά που το κάναμε της έδωσα από συνήθεια 50 ευρώ...Τόσα χρόνια στα ταξίδια, έτσι έκανα πάντα και μου βγήκε αυθόρμητα...
-Σιγά, θα δεις ότι δεν έχει πρόβλημα αφού ήσουν ναυτικός και ελεύθερος...Όλοι ξέρουν τι γινόταν πριν αλλά τώρα πια δεν έχει σημασία...
Και του απαντάει ο Αντρέας:

-Μα το πρόβλημά μου δεν είναι αυτό… αλλά ότι μου γύρισε ρέστα 20 ευρώ!!!

Reaction score
800
Στα 20, ξέφρενα πάρτι με γκόμενες μέχρι το πρωί.
Στα 30 παρέα με φίλους και μπύρες.
Στα 40 άντε και κανένα μεζεδοπωλείο
Μετά τα 50....στην υγεία μας βρε παιδιά με το Σπύρο Παπαδόπουλο. :)

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.558
Members
38.341
Νεότερο μέλος
kostasmi80