Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
273
Την έχω γράψει παλιότερα. Δυστυχώς, πολλά χρόνια πίσω, οι αναποδιές του βίου μάς ξεδ-όντια-σαν. Τώρα ένα λάπτοπ με ταπεινά ακουστικά και κάτι ψευτοηχειάκια 2.1 στην τιβί (η οποία όμως σπάνια ανάβει :laugh:).
Ποια είναι η Λόρι?
Άντερσον

Reaction score
23.504
Την έχω γράψει παλιότερα. Δυστυχώς, πολλά χρόνια πίσω, οι αναποδιές του βίου μάς ξεδ-όντια-σαν. Τώρα ένα λάπτοπ με ταπεινά ακουστικά και κάτι ψευτοηχειάκια 2.1 στην τιβί (η οποία όμως σπάνια ανάβει :laugh:).
Ποια είναι η Λόρι?
Λόρι Άντερσον στο Ηρώδειο τώρα. Είναι αβαντ γκαρντ αυτά δεν τα ξέρεις χα χα. Την γλυτώσαμε λίγο εμείς λόγω γήρατος χα χα
Α, εγω νόμιζα ο καπετάνιος ήθελε να πούμε τι ακούμε απο μουσική.

Reaction score
273
C.E.C πικάπ
Τεκνικς 1 bit cd
Μάραντζ και Χαρμαν Καρντον ενισχυτή
Β&W ηχεία κάποια DM.

ακόμα παίζουν, τα έχει (έδωσα στην) η αδελφή μου (εκτός του C.E.C πικάπ).

Τα τωρινά δεν λέω, θα με ματιάξουν χα χα

Πρόσεχε ο καπετάνιος θα σου ζητήσει την audio ιστορία σου. Τι ιστορία είσαι εσυ βρε ? κανας αβάντ γκάρντ χα χα γιατί δεν είσαι στην Λόρι ? :D

Εγω πάντως βλέπω σε επανάληψη (μαζί με wnet φυσικά) μουσικό κουτί τώρα (στο mute) την Μόρφη βλ΄πεω βασικά xa xa. Εχει την κόρη του Λουκιανου, τον Φάμελλο και τον άλλο που δεν θυμάται το γερικό μυαλό μου τώρα το όνομα του.

Εδιτ : Θυμηθηκα Δεληβοριά
😱
Και εσύ χρέπια b&w; κάτσε να το διαβάσει ο Κώστας..

Reaction score
23.504
Άντερσον
Μην λές το επίθετο θα μας κάνει κανα βουντού αυτή χα χα.
Α, αυτήν τη Λόρι τήν ξέρω. Πού να έρχομαι στα καλά καθούμενα από Λευκάδα? Και με τέτοιο εισιτήριο....
Εγω εαν έμενα Λευκάδα δεν θα είχα ανάγκη όχι μόνο απο μουσική αλλά απο τίποτε χα χα.

Θα απολάμαβνα την ησυχία χα χα.

Πάρε κάτι να ακούς βρε συ, μην το ψάχνεις τόσο πολύ. χα χα. ¨Εχεις βινύλια απο παλιά ή τα έδωσες (πεταξες) όλα ?
😱
Και εσύ χρέπια b&w; κάτσε να το διαβάσει ο Κώστας..
Α, ναι μετά πήρα και αλλά B&W κάποια στιγμή .. το ξέρει ο Κώτσας αλλά το εγκρίνει αυτό νομίζω καθως έχουν τέλειο FR.
Μετά έγινα Χαι Φας (μη φας)χα χα

Last edited:

Reaction score
273
Μην λές το επίθετο θα μας κάνει κανα βουντού αυτή χα χα.

Εγω εαν έμενα Λευκάδα δεν θα είχα ανάγκη όχι μόνο απο μουσική αλλά απο τίποτε χα χα.

Θα απολάμαβνα την ησυχία χα χα.

Πάρε κάτι να ακούς βρε συ, μην το ψάχνεις τόσο πολύ. χα χα. ¨Εχεις βινύλια απο παλιά ή τα έδωσες (πεταξες) όλα ?

Α, ναι μετά πήρα και αλλά B&W κάποια στιγμή .. το ξέρει ο Κώτσας αλλά το εγκρίνει αυτό νομίζω καθως έχουν τέλειο FR.
Μετά έγινα Χαι Φας (μη φας)χα χα
Κεσκεσε FR;
Να μάθουμε και εμείς. Μόνο ο Κώστας να ξέρει;

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
34.418
¨Εχεις βινύλια απο παλιά
Έχω πολλά και τα φυλάω. Έχει και η γυναίκα μου μερικά. Όμως πριν λίγα χρόνια στείλαμε σε... εξουσιοδοτημένο (my ass) ένα ΑΙΟ του 1980 που είχε και το αποχάλασαν. :mad:

Reaction score
23.504
χα χα τι κοροιδεύετε βρέι ? Τι κοτσάνα είπα πάλι ? :D Για το ασύνδετο της σύνταξης αυτών που γράφω για τα 8 track το λές ? χα χα Εαν τα διαβάσει ο Μάρκου δεν με ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας χα χα

Reaction score
273
C.E.C πικάπ
Τεκνικς 1 bit cd
Μάραντζ και Χαρμαν Καρντον ενισχυτή
Β&W ηχεία κάποια DM.

ακόμα παίζουν, τα έχει (έδωσα στην) η αδελφή μου (εκτός του C.E.C πικάπ).

Τα τωρινά δεν λέω, θα με ματιάξουν χα χα

Πρόσεχε ο καπετάνιος θα σου ζητήσει την audio ιστορία σου. Τι ιστορία είσαι εσυ βρε ? κανας αβάντ γκάρντ χα χα γιατί δεν είσαι στην Λόρι ? :D

Εγω πάντως βλέπω σε επανάληψη (μαζί με wnet φυσικά) μουσικό κουτί τώρα (στο mute) την Μόρφη βλ΄πεω βασικά xa xa. Εχει την κόρη του Λουκιανου, τον Φάμελλο και τον άλλο που δεν θυμάται το γερικό μυαλό μου τώρα το όνομα του.

Εδιτ : Θυμηθηκα Δεληβοριά
Δεν τα ξέρω εγω καλά αυτά τα τεχνικά. :D
Εγω μόνο τα αυτάκια μου έχω, τουλάχιστον σαν τελικό κριτήριο.
Το λοιπόν, βάλε ένα μάτι και μερικά σκόρδα πάνω από το σύστημα. Τράβα photos και θα στα εξηγήσουμε όλα εμείς.

Reaction score
23.504
Το λοιπόν, βάλε ένα μάτι και μερικά σκόρδα πάνω από το σύστημα. Τράβα photos και θα στα εξηγήσουμε όλα εμείς.
Άσε έχω δει, τι "εξηγείτε" οι "εσείς". :D Τα σκόρδα είναι για βρυκόλακες, εδω έχουμε βουντού. :)

Voodoo is real, you don't want to mess with voodoo λέει στο τέλος χα χα

Last edited:

jag

Reaction score
31.357
Αυτά είναι.. ούτε καν καταλαβαίνεις τι λέει οταν τραγουδάει 🤣

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.211
Members
38.540