- Reaction score
- 23.503
Αυτά πήγαν σε Μερτσίντες, Μπι Εμ Βι, Φάου Βε και Αουντί.Με τόσες επιδοτήσεις που έχουν πάρει...
Last edited:
Αυτά πήγαν σε Μερτσίντες, Μπι Εμ Βι, Φάου Βε και Αουντί.Με τόσες επιδοτήσεις που έχουν πάρει...
Το έχω παρατηρήσει και εντοπίσει και εγω. Ο Κος Χρήστος πρέπει να έχει ειδικότητα στην αραβική και τουρκικκή μουσική και δρόμους.Οχι ρε σείς , όχι τέτοια , κανονικούς τούρκικους αμανέδες , σας λέω.
ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΠΡΟΣ ΕΜΠΕΔΩΣΗΟχι ρε σείς , όχι τέτοια , κανονικούς τούρκικους αμανέδες , σας λέω.
Ακουγαν απέναντι οι αρμένιοι και είχαν αγριέψει.
Εχω απέναντι όντως ένα σετ αρμενίων , οι οποίοι είναι του ντιριντάχτα και τέτοια , αλλά άμα ακούν τούρκικα , αγριεύουν .
Την άλλη μέρα μου είπε ο ένας , κυρ Γιάννη ακούς τούρκικα ?
Αμα σ αρέσουν , καλά , αλλά να ξέρεις εμάς μας χαλάς το BAR B QUE .
Του είπα όχι δεν ακούω τούρκικα , δεν μου αρέσουν , απλά χτές ο φίλος ήθελε να ακούσει αμανέδες .
Γυρνάει και μου λέει , καλά και η ορχήστρα πως έπαιζε τούρκικα και μετά ότι άλλο ΄΄ακουσα? Μετά έπαιζε μέχρι και james last .Πως το κάνατε αυτό? Μεγάλη μπάντα ε? δεν είδα πολλά αυτοκίνητα έξω ,γι αυτό ρωτάω.
Οταν του εξήγησα ότι έπαιζα μουσική , από τα ηχεία μου , έπαθε ταράκουλο ο τύπος .
Μου λέει σε πειράζει να μου δείξεις τα ηχεία σου ? όχι του λέω , Ελα να τα δείς .
Βάλε αυτό μου λέει και άνοιξέ το . Ακόμα το θυμάται και κλαίει .
Δεν το πίστευε ότι έπαιζαν ηχεία και όχι κανονική οχήστρα .
Πέρα λοιπόν από τα γούστα του μανέστρου , όπου όταν έρχεται και μας ακούει όλη η περιοχή , σε αμανέδες , ε! μπαίνει και κανάς Σαλέας να γουστάρουμε .
ΩΧ μεγαλο θεμα μου εβαλες μρε thvaΚε Χρήστο, ερώτησις : η Αρμένικη ή η τούρκικη μουσική είναι πιο κοντά στη Βυζαντινή και λιγότερο επηρεασμένη απο το Αραβικό στοιχείο ?![]()
Επηρεάστηκαν πολύ. Όχι ίσως στις τέχνες (και επιστήμη) γενικότερα αλλά στην μουσική και ζωγραφική (αρχιτεκτονική) πιο πολύ. Και η θρησκεία τους απο την Χριστιανική κάργα (βασικά αντιγραφή είναι, για οποιον ξέρει να κρίνει).Τωρα η αναλυση πως η μογγολικη Μουσικη τους επηρεαζεται απο της κατακτημενες χωρες - Ελλαδα, Περσια, Ιρακ, Συρια ειναι μεγαλη ΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΙΚΗ αναλυση
Α, και κάτι Ρωσίδες. Έχεις δει Σταύρο, Ρωσίδες σε κοντέινερ σε λιβάδια ? και να πηγαίνει κόσμος να γ@μάει ?Αυτά πήγαν σε Μερτσίντες, Μπι Εμ Βι, Φάου Βε και Αουντί.![]()
Οι κότες ?Υπάρχει κάποιος που δεν του αρέσει το καλαμπόκι ;
Σάββατο έχει τους δικούς σου.Aν πέφτει μέρα σάββατο![]()
Θα πάει ο wizzyΣάββατο έχει τους δικούς σου.
Εισιτήρια - Slipknot -
Slipknot Release Athens Festival 2022 Αγόρασε τα εισιτήριά σου τώρα σε προνομιακή τιμή. Δείτε Περισσότερα!www.releaseathens.gr
Θα πάει ο wizzyκαι γω θα κλαίω
![]()
Να φύγετε κύριε, να πάτε αλλού. Εμείς, εδώ, τρώμε μόνο βαρέα (heavy) μέταλλα (metal).Να φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι !!
Εγω μετανοώ, μετανοώ.Χρήστοοοοο !!
Εδώ μέσα οι μεταλλάδες έχουν κάνει κατάληψη.
Όρμα να επιβάλεις την τάξη !
Να φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι !!