Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
23.502
Οχι ρε σείς , όχι τέτοια , κανονικούς τούρκικους αμανέδες , σας λέω.
Το έχω παρατηρήσει και εντοπίσει και εγω. Ο Κος Χρήστος πρέπει να έχει ειδικότητα στην αραβική και τουρκικκή μουσική και δρόμους. :) Α, ευχαριστώ για την ωραία περιγραφή των γεγονότων. Με λίγο φαντασία , είναι σαν να ήμουν εκεί χα χα.

Κε Χρήστο, ερώτησις : η Αρμένικη ή η τούρκικη μουσική είναι πιο κοντά στη Βυζαντινή και λιγότερο επηρεασμένη απο το Αραβικό στοιχείο ? :)

Last edited:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.669
Οχι ρε σείς , όχι τέτοια , κανονικούς τούρκικους αμανέδες , σας λέω.
Ακουγαν απέναντι οι αρμένιοι και είχαν αγριέψει.
Εχω απέναντι όντως ένα σετ αρμενίων , οι οποίοι είναι του ντιριντάχτα και τέτοια , αλλά άμα ακούν τούρκικα , αγριεύουν .
Την άλλη μέρα μου είπε ο ένας , κυρ Γιάννη ακούς τούρκικα ?
Αμα σ αρέσουν , καλά , αλλά να ξέρεις εμάς μας χαλάς το BAR B QUE .
Του είπα όχι δεν ακούω τούρκικα , δεν μου αρέσουν , απλά χτές ο φίλος ήθελε να ακούσει αμανέδες .
Γυρνάει και μου λέει , καλά και η ορχήστρα πως έπαιζε τούρκικα και μετά ότι άλλο ΄΄ακουσα? Μετά έπαιζε μέχρι και james last .Πως το κάνατε αυτό? Μεγάλη μπάντα ε? δεν είδα πολλά αυτοκίνητα έξω ,γι αυτό ρωτάω.
Οταν του εξήγησα ότι έπαιζα μουσική , από τα ηχεία μου , έπαθε ταράκουλο ο τύπος .
Μου λέει σε πειράζει να μου δείξεις τα ηχεία σου ? όχι του λέω , Ελα να τα δείς .
Βάλε αυτό μου λέει και άνοιξέ το . Ακόμα το θυμάται και κλαίει .
Δεν το πίστευε ότι έπαιζαν ηχεία και όχι κανονική οχήστρα .
Πέρα λοιπόν από τα γούστα του μανέστρου , όπου όταν έρχεται και μας ακούει όλη η περιοχή , σε αμανέδες , ε! μπαίνει και κανάς Σαλέας να γουστάρουμε .
ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΠΡΟΣ ΕΜΠΕΔΩΣΗ;) Κ. ΤΖΟΝΥ
Οταν ηρθα εις την οικια σου εχα μεγιστη περιεργια να ακουσω τα σανσουιγια και τα κοραλια
Καλα πεζνε δε λεω:p τα κακομοιρα;) σε μια χαοτικη αιθουσα μη φροντισμενη με την καμμια;) εγω και ο χερ ντοκτορ εχουμε αιθουσα της προκοπης καλημερα χερ ντοκτορ:drinks:
Περιαυτολογω εεε :gamer::boast::acute:
Παμε τωρα να πουμε πως κρινουμε τα σεταπια κ.Μαρκου:)
Πρωτα ακουμε ενα κουαρτετο εγχορδων-βιολι, βιολα ,τσελο, κοντρα μπασσο;)
Μετα ενα σεξτετο χαλκινων πνευστων, μετα σεξετο ξυλινων πνευστων:)
Σ
τη συνεχεια ακουμε μια συμφωνικη ορχηστρα χωρις χορωδια, συνεχεια με χορωδια;)
ΤΕΛΟΣ εκκλησιαστικο οργανο με τσιτα τα γκαζια:smile:
Εγω
μαρκησιε SANSUI DE Ψωράλ ακουω Μουσικη απ το βαρειο πολο ως το ακρωτηριο καλης ελπιδας και απο την Καλιφορνια εως Ιαπωνια ολο και κατι ανακαλυπτης απ την Μουσικη των λαων:sneaky: βεβαια για να το ανακαλυψεις πρεπει να εχεις μια μικρη Μουσικη παιδεια, εστω μια ευαισθησια, στο πως ο καθενας προσλαμβανει την Μουσικη αυτο ειναι μεγαλο θεμα:sneaky:
Αμα θα ναρθω στην Αθηνα θα σε κανω διαλεξη με τα θκαμ SACD για περαιτερω μορφωση
ΕΥΠΕΙΘΩΣ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ:drinks:

Κε Χρήστο, ερώτησις : η Αρμένικη ή η τούρκικη μουσική είναι πιο κοντά στη Βυζαντινή και λιγότερο επηρεασμένη απο το Αραβικό στοιχείο ? :)
ΩΧ μεγαλο θεμα μου εβαλες μρε thva:sneaky:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.669
Οι Τουρκοι ειναι μογγολοι οιγουροι, οτι Μουσικη εχουν σημερης οι μογγολοι αυτη ειναι η Μουσικη των Τουρκων
Τωρα η αναλυση πως η μογγολικη Μουσικη τους επηρεαζεται απο της κατακτημενες χωρες - Ελλαδα, Περσια, Ιρακ, Συρια ειναι μεγαλη ΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΙΚΗ αναλυση ταυτοχρονα με την ΙΣΤΟΡΙΚΗ
Δεν πρεπει να ξεχναμε οτι αυτοι οι Βαρβαροι Απολιτιστοι το μονο προσον που ειχαν ηταν οτι εχαν πολυ καλους εφιπους τοξοτες και ηταν καλοι Εκδοροσφαγεις;)

Reaction score
23.502
Τωρα η αναλυση πως η μογγολικη Μουσικη τους επηρεαζεται απο της κατακτημενες χωρες - Ελλαδα, Περσια, Ιρακ, Συρια ειναι μεγαλη ΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΙΚΗ αναλυση
Επηρεάστηκαν πολύ. Όχι ίσως στις τέχνες (και επιστήμη) γενικότερα αλλά στην μουσική και ζωγραφική (αρχιτεκτονική) πιο πολύ. Και η θρησκεία τους απο την Χριστιανική κάργα (βασικά αντιγραφή είναι, για οποιον ξέρει να κρίνει).

Μογγόλοι, ήταν στην αρχή της ιστορίας τους. Τώρα είναι "μίξη" απλώς δε το ξέρουν χα χα.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.669
Ειναι μιξη Ελληνων, Αρμενιων,Περσων, και ολιγων Αραβων ;)
6 εκατομυρια Ελληνες γιναν μουσλιμια 15 και 16 αιωνα:(
Η εξεταση του ντι εν ει απαγορευεται στην Τουρκια για αυτο το λογο;)

Reaction score
23.502

Και για wizzy και wnet αυτό χα χα. Μα καλά απο παντού κλέβουν αυτοί οι ροκάδες μεταλάδες χα χα.

Χάρλει (άλογα είναι στο κάτω κάτω και αυτές, στο μυαλό τους χα χα) στι στέπες χα χα (καλοί είναι χα χα)

Last edited:

Reaction score
23.502
Αυτά πήγαν σε Μερτσίντες, Μπι Εμ Βι, Φάου Βε και Αουντί. :D
Α, και κάτι Ρωσίδες. Έχεις δει Σταύρο, Ρωσίδες σε κοντέινερ σε λιβάδια ? και να πηγαίνει κόσμος να γ@μάει ?

Άστα, να πάνε, βράστα.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.685
Πέμπτη παίζουν, σε μια εβδομάδα και δύο ημέρες.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.685

Reaction score
23.502
Χρήστοοοοο !!
Εδώ μέσα οι μεταλλάδες έχουν κάνει κατάληψη.
Όρμα να επιβάλεις την τάξη !
Να φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι !!
Εγω μετανοώ, μετανοώ.
Με παρέσυραν κάτι φίλοι μεταλάδες, να και το μπούρου μπούρου εδω μέσα, λίγο θέλει ο άνθρωπος. Έτσι δημιουργούνται οι επιθυμίες, εποφθαλμιώντας (Χάνιμπαλ Λέκτερ). :D
Ελαφρυντικά :
α) Παιδικοί φίλοι που άμα είναι καλοί, πάω και σε EDM. Τι να κάνεις, να προδώσεις τους φίλους σου για μουσική ?
β) Μου αρέσουν οι Sabaton και Epica (οι δεύτεροι είναι και συμφωνικοί).
γ) Μόνο metal και new wave-post punk έχει παντού όλο το καλοκαίρι. Ε, δεν άντεξα ζήλεψα.
δ) Έτσι και αλλιώς θα το μετανιώσω, θα είμαι σαν την μύγα μες στο γάλα με τα 20-25-χρονα. Ευτυχώς οι οπαδοί του μέταλ δεν τα κοιτάνε αυτά. Αλλού δε με παίρνει. :D

Αθώος με ελαφρυντικά. Π.Κ. Αρθρο 84. (α) άκουγα κλασική μέχρι πρίν την τέλεση, (β) υπογραμμισμένο, φίλοι, (γ) υπογραμμισμένο, παρασύρθηκε, παρατραβηγμένο αυτό δε βλέπω να μου το δίνουνε (δ) full, ε) φτού, δε το τέλεσα ακόμη, οπότε προμελετημένο και με δόλο, τζάμπα γράφω, πρώτα το γκούγκλαρα και το πόσταρα το άρθρο και μετά έγραψα. Την πάτησα όπως η Πισπιρίγκου, με καίνε τα social media. Eιιδάλλως full θα ήταν και αυτό. :D

Ελαφρυντικές περιστάσεις θεωρούνται ιδίως: α) το ότι ο υπαίτιος έζησε έως το χρόνο που έγινε το έγκλημα έντιμη, ατομική, οικογενειακή, επαγγελματική και γενικά κοινωνική ζωή· β) το ότι στην πράξη του ωθήθηκε από όχι ταπεινά αίτια ή από μεγάλη ένδεια ή διατελώντας υπό την επίδραση σοβαρής απειλής ή υπό την επιβολή προσώπου στο οποίο αυτός οφείλει υπακοή ή με το οποίο βρίσκεται σε σχέση εξάρτησης· γ) το ότι στην πράξη του ωθήθηκε από ανάρμοστη συμπεριφορά του παθόντος ή παρασύρθηκε από οργή ή βίαιη θλίψη που του προκάλεσε άδικη εναντίον του πράξη· δ) το ότι επέδειξε ειλικρινή μετάνοια και επιδίωξε να άρει ή να μειώσει τις συνέπειες της πράξης του και ε) το ότι ο υπαίτιος συμπεριφέρθηκε καλά για σχετικά μεγάλο διάστημα μετά την πράξη του.

Αναμένοντας την απόφαση του Κου Χρήστου και του Σταύρου.

Με τιμή,

thva

Making amends (επανορθώνω) :

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.204
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe