Καλώδια και θύματα

Reaction score
6.815
Για να λυθούν οι απορίες το σπαθί είναι ψηλά για όσα δεν φτάνουν οι αλεπουδίτσες ( νιάου😁 )
Ρε τι τραβάμε με τους μυρωδιάδες!!

Reaction score
19.564
Για να λυθούν οι απορίες το σπαθί είναι ψηλά για όσα δεν φτάνουν οι αλεπουδίτσες ( νιάου😁 )
Ρε τι τραβάμε με τους μυρωδιάδες!!
Πολύ συνθηματικά μιλάς, πιο πολύ και απο τον Bhutia, με τις 3-5 -7 -πλές μπλόφες του. He is getting to you σιγά σιγά, τόσο παρέα που κάνετε. :D
δεν πιστεύω να έχεις το μαμά καλώδιο? :biggrin:
Ντάχαρης is in the house ... finally. :D

Reaction score
19.564
Οχι , τώρα παίζει με μονόκλωνα.
Μάλλον δεν στο είπε.
Τι με μονόκλωνα παίζει ο Κος Χρήστος ? @christos77 . Κάτι θα ξέρει, έχει ανακαλύψει. Εγω όπως είπα, μια φορά άκουσα (ηχείων) κατά τύχη για λίγο διάστημα πέφτοντας σε μια σύγκριση που κάνανε άλλοι και εντυπωσιάστηκα, ιδίως στις χαμηλές, χαμηλο-μεσσαίες συχνότητες. Αλλά το σύστημα δεν ήταν δικό μου. Εαν λέει ότι είναι καλά ο Κος Χρήστος ... είναι. Τέλος. Νόμος. Μην γράφεις αηδίες :D(που λές και εσύ συχνά ή λάθος κάνω πάλι ? θα βάλουμε το Ντάχαρη να κάνει search xa xa):D Είπαμε καλός και γερός γνώστης είσαι, αλλά όχι και να συγκρίνεσαι με τον Ύψιστο.

Reaction score
19.564
Έπαρση...έπαρση...έπαρση... Άλλοτε πνιγμένη κι άλλοτε θριαμβεύουσα. Δείχνεις όλο και νεώτερος...
Όχι όμως για την ελαφρότητα και την εντυπωσιακή άγνοια με τις οποίες καταπιάνεσαι με τα τεχνικά του audio ή απαντάς σε μένα. Πιο πολύ για τις φαιδρές απόπειρες να σκηνοθετείς εκ των προτέρων τις αντιδράσεις και απαντήσεις των άλλων - πιστεύοντας ότι έχεις και την απαραίτητη οξυδέρκεια. Playing god, being monkey. Κι άλλο τόσο επειδή η επίγνωση της άγνοιας σε βάζει να κουβαλάς κάθε τόσο κουβάδες με νέα λήμματα από ποικiλους κι άσχετους τομείς και να τα σκορπάς αυτάρεσκα . Καταλήγουν με άλλη ορθογραφία...
Προφανώς δεν θα αλλάξει τίποτα και άδικα σε στεναχωρώ. Ταλαιπωρώ και τους υπόλοιπους με μια άστοχη και άκομψη αντιπαράθεση. Οι συνήθειες δύσκολα αλλάζουν, οι δε δοξασίες είναι χαραγμένες σε πέτρα.
Last but not least o φίλος μου ο head stef.

Δηλαδή από ότι κατάλαβα μας λές και σκ@τιάρηδες. :D

Θα σε αφήσω να έχεις τον τελευταίο λόγο σαν νεότερος (ή γεροντότερος) που είμαι. Χαλάει και το νήμα (λήμμα και λύμα) με αυτήν την "αντιπαράθεση" (επιστημονικού επιπέδου. χα χα.). Εξάλλου ο σκόπος μου εμένα να συμμετάσχει ο @daharis666 μετά απο μακρόχρονη απουσία, επιτεύχθη. :D Παρόλο που δεν είμαι του κλάδου per se, θα μεταφέρω όμως τις απόψεις σου δια το άτομον μου, στους καθηγητές σου (τους καλύτερους απο αυτούς) με τους οποίους πίνω καφέ, συζητάω και συνεργάζομαι δεκαετίες τώρα και για να μου μιλάνε κάποιο σεβασμό θα έχω στον (σκ@τό) κλάδο μου. :D Δεν μου κάνουν χάρη να είσαι σίγουρος.

Επειδή λοιπόν είμαι σκ@τιάρης και τα μεταδίδω κιόλας, μην ασχολείσαι με εμένα. Αυτό ξεκίνησε γιατί εσυ κάνεις σχόλια στα πόστ μου (σε αυτό το νήμα, θέλοντας να πατσίσεις - ρεφάρεις απο κάποιο άλλο νήμα). Εγω ήδη είχα αποφασίσει να μην ξανασχοληθώ μαζί σου, αλλά όχι και ότι δεν θα απαντάω σε προκλήσεις και προσκλήσεις που μου θέτεις, Δεν θα αποτελέσω πλέον "εκπαιιδευτικό" πρόγραμμα για σένα, πήγαινε να δοκιμάσεις τα φτεράκια σου με άλλους πιο γνώστες που είναι καλύτερη διανοητική και πιό "δικαιη" κατά την γνώμη σου πρόκληση - "μάχη" για εσένα τον φυσικό. ¨Ασε με λοιπόν εμένα (δια παντός, αφού κιόλας έχεις βγάλει τα συμπεράσματα σου για εμένα) και να κάνεις συζήτηση με καλύτερου επιπέδου και γνώσης συνομιλητές απο εμένα βοηθώντας και συμβάλλοντας και στο ανέβασμα του επιπέδου του site που δείχνεις να έχεις μεγάλη ευαισθησία και το έχεις βάλει στόχο.

Εγω δεν είχα καμιά διάθεση αντιπαράθεσης και όταν την έκανα αρχικά στο άλλο νήμα (για op amps, I/V conversion και Time domain issues του "κορυφαίου" που λές και εσυ πολύ συχνά), την έκανα απο περιέργεια, μιας και ανέφερες ότι είσαι φυσικός και ήθελα να δω τις γνώσεις σου αλλά και κυρίως την λογική σου ικανότητα προσέγγισης επιστημονικών η/και τεχνικών θεμάτων. Την είδα μια χαρά και κατάλαβα (όπως έχεις καταλάβει και εσυ για εμένα , ενα πράγμα χα χα). Οι άλλοι προφανώς θα αργήσουν να καταλάβουν. Εγω, άσε με, έχω άλλο iQ αλλά κυρίως έχω ως γνωστό "μαγικές" δυνατότητες και "λάμπα" σφαίρα , που "διαβλέπω" πράγματα που άλλοι δεν μπορούν, όπως συνηθίζει να μου λέει κατά καιρούς ο αγαπητός @Bhutia. :) Μόλις λοιπόν τη διεπίστωσα, αποφάσισα να μην ξανασχοληθώ μαζί σου απο τότε, αλλά εσυ συνεχίζεις να παρεμβαίνεις σε κάποια πράγματα που λέω και σε άλλα νήματα (καλή ώρα αυτό), οδηγώντας και τον @editor να αναρωτιέται ο άνθρωπος σωστά για το "τι" και "πως" χα χα.

Λοιπόν ας το λήξουμε εδω και να μη απευθύνεσαι σε εμένα. Εαν όχι θα με αναγκάσεις να εκφράσω άποψη για αυτά που λες και το παράδειγμα που έδωσες για το φακό-γυαλί αλλά και στην συμφωνία σου με αυτά που λέει ο Dimifoot όσσν αφορά την "λογική" του προσέγγιση στο θέμα της αλλοίωσης της ηχητικής αλυσίδας και ποιός ο ρόλος και σκοπός του εκάστοτε καλώδιου (εαν θεωρήσουμε ότι έχει). Είναι σαν τους παράγοντες (και μεθοδολογία) που πρέπει να σχεδιασθούν σωστά , όταν πάμε να αποδείξουμε κάτι (άσχετα εαν αυτό υφίσταται ή όχι ή τι θα αποδειχθεί ή και κάτι εντελώς έξω απο την πρόβλεψή μας). Καλή η γνώση που δίνει το απλό πτυχίο για να διδάσκεις σε κανά σχολείο, ή να είσαι φωτογραφικής μνήμης ιατρός με απο λίγη συνθετική ικανότητα πασπαλισμένη, αλλά θέλει και λογική κριτική επιλογή και μυαλό η επιστήμη αλλά και η ερμηνεία, βαρύτητα και ανάλυση των αποτελεσμάτων της.

Last edited:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.795
@thva Πραγματι οπως λεει ο SANSUI DE Ψωράλ τα καλωδια των ηχειων ειναι μονοκλωνα ΚΑΥΚΑΣ
4 χιλ 2ευρα το μετρο η τρια δεν θυμαμαι;)πεζνε τα υποβαθυφωνα μεχρι 160 HZ;)
Τα καλωδια απο τα υποβαθυφωνα στους δορυφορους ειναι ΟΤΕ:)πολυκλωνα 7 κλωνοι ανα κατευθνση + - 1 χιλ ο καθε κλωνος μονωμενοι βεβαιως βεβαιως;)
Τα καλωδια VAN DEN HUL REVELATION τα εκανα καλωδια ρευματος:) και πολυμπριζα:dance2:
Ο κ. Ιωαννης παραδοξως αν και αρχαιος ΧΑΙΕΝΤΑΣ δεν πολυασχολειται με τα καλωδια περιεργο:gamer:Μη του πεις τιποτις για τα σανσουγια και τα Ψωράλ αν κανεις το λαθος χαθηκες γινεται Ταλιμπαν, Μπαχτσελι,ΑΛΑΧΑΚΜΠΑΡΑΣ, ΧΑΡΕ ΚΡΙΣΝΑ, ΠΟΥΤΙΝ:drinks::gamer::p
Ειναι θρησκευτηκο το θεμα :gamer:

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.555
Τα καλωδια VAN DEN HUL REVELATION τα εκανα καλωδια ρευματος
Κρίμα, πούλα τα σε κανένα καλωδιολαγνο ρε συ! Πιάνουν καλά λεφτά αυτά!

Για ρεύμα θα βρεις καλώδια μια χαρά στα ηλεκτρολογάδικα. 😎

Reaction score
1.753
Χρήστο κακώς δεν τα πούλησες τα Revelation.
Είναι ακριβά και δεν έπρεπε να τα σκυλἐψεις.
Κάνε μια κόντρα με 3ἀρια μονόκλωνα ρεύματος, αλλά τώρα είναι αργά. Κρίμα ρε 'σύ.

Reaction score
19.564
Χρήστο κακώς δεν τα πούλησες τα Revelation.
Είναι ακριβά και δεν έπρεπε να τα σκυλἐψεις.
Κάνε μια κόντρα με 3ἀρια μονόκλωνα ρεύματος, αλλά τώρα είναι αργά. Κρίμα ρε 'σύ.
Κάνεις υποδείξεις στον Μαέστρο (Κο Χρήστο) ? Είσαι τρελός ? Και σε είχα για λογικό άνθρωπο. :D :D
Το Ρεβελέισιον απο ότι γνωρίζω προτείνεται για πολλές χρήσεις (εκτός εαν το μπερδεύω με το πιο ακριβό πάνω στο οποίο "βασίστηκε").

Reaction score
19.564
Ναι εχεις δικιο;) τα REVELATION ΤΑ πουλησα δεν γινοτανε ρευματος πως λεγαν τα πιο λεπτα;;;
REVOLUSION ;;;
Α , μοράβο αυτά τα δυο μπερδεύω. Ποιό είναι το πιο ακριβό να μην ψάχνω το σαιτ του VDH ?

Τα έχει ένας γνωστός και ορκίζεται σε αυτά (τα "φθηνα" με το μέτρο, όπως και τα λένε δεν ξέρω)
POLLUTION :p
Τον πούλο - ισιον. :D

Reaction score
19.564
Τι θες εσυ δεν ξερς απο καλωδια:gamer:
Είναι καλώδιο-(μακεδονό)-μάχος. :D
:thumbsup:Revolution τα φτηνἀ, Revelation τα ακριβἀ.
Το REVELATION EINAI TO AKRIBO 1000 EBRA ME WBT ΝΑΙ Κ. Μαρκου
Άλλο ένα μυστήριο του Χαι Φαι διελευκάνθηκε. ΟΚ έχεις δίκιο για την υπόδειξη. :D

Reaction score
19.564
Το REVELATION EINAI TO AKRIBO 1000 EBRA ME WBT ΝΑΙ Κ. Μαρκου
Και ο VDH είναι και ο μόνος που αποδεδειγμένα κάνει καλώδια ως βιομηχανία (εαν εξαιρέσουμε Κίνα φυσικά, που μπορεί α τους δίνεις προφοαγράφες και να σου κάνουν αλλά ντάλον εξτρούντορ χα χα). Όχι κάτι μαμού μασού που ψέλισε ο @daharis666 που είχα δεί για τα Mogami κ.ά. . :D :D

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.055
Members
38.288
Νεότερο μέλος
Sergios15