Καλώδια και θύματα

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.868
Αμίρ πίσω από τη γωνία...
Εφιάλτης σκέτος ο τύπος...

Ο χαρακτηρισμός Ψεκ είναι πλέον deprecated. Βοηθός μικροβιολόγου (από 'δώ και στο εξής)...
Από το Μενίδι του Αμβρακικού, Menidicare κι έτσι. 8-)

Reaction score
6.815
Δεν είναι χαζός ο Αμίρ να βρίσκεται αυτός εκεί, βγάζει άπειρους αποφοίτους απο την σχολή. Αυτούς να προσέχεις στις στροφές. :D

¨Ακου ποιό είναι το πρόβλημα - μπέρδεμα , όχι μόνο στο audio αλλά παντού, εσένα που σε κόβω να έχεις και ποιλιτικοκοινωνικόψυχολογικό κριτήριο ανεπτυγμένο.

Υπάρχουν άνθρωποι που νομίζουν και θεωρούν ότι δεν είναι Ψεκ και χαρακτηρίζουν άλλους που είναι όντως Ψεκ, ώς Ψεκ και όντως είναι και έτσι πιστεύουν και για το εαυτό τους ... αλλά στην ουσία και κατά βάθος δεν είναι και δεν λειτουργούν έτσι όταν πρόκειται για κάτι που τους αγγίζει προσωπικά.
Αγχώνεσαι που δεν έχεις κουμπί σωστό για την περίπτωση?
1661714600945.png

😀😀

Reaction score
19.566
Ο χαρακτηρισμός Ψεκ είναι πλέον deprecated
Ναι αυτό λέω και εγώ. Οι πραγματικοί (και Ψεκ και μη Ψεκ) είναι λίγοι και μετρημένοι στα δάχτυλα. Τα άλλα είναι πολιτική.
Εφιάλτης σκέτος ο τύπος...
Σίγουρα, αλλά όχι για αυτούς που νομίζεις και σίγουρα όχι για τον ευατό του. Ψάξε εσύ τώρα ποιοί απομένουν.

Reaction score
19.566
Αγχώνεσαι που δεν έχεις κουμπί σωστό για την περίπτωση?
View attachment 261707

😀😀
Εγώ ? εγω φίλε μου, όπως έχω ξαναπεί κάτι κοινωνικά ψυχολογικά πειράματα κάνω. Καμία ανάγκη δεν έχω απο τέτοια φαινόμενα audio φύσεως.

Reaction score
6.815
Εγώ ? εγω φίλε μου, όπως έχω ξαναπεί κάτι κοινωνικά ψυχολογικά πειράματα κάνω. Καμία ανάγκη δεν έχω απο τέτοια φαινόμενα audio φύσεως.
Τώρα ότι και να μου λες με τον άρρωστο Cohen που ακούω στη βεράντα από το χάι εντ μπλου τουθ μεγαφωνάκι μου κοιτάω τα αστέρια και συζητάω με τον γιο μου😍😍
Όλα τέλεια!!

Reaction score
19.566
Τώρα ότι και να μου λες με τον άρρωστο Cohen που ακούω στη βεράντα από το χάι εντ μπλου τουθ μεγαφωνάκι μου κοιτάω τα αστέρια και συζητάω με τον γιο μου😍😍
Όλα τέλεια!!
Φώτο με πούρο, μόνο μη βάζεις. Παρεξηγούνται απο όλους. :D :D Μπερδεύεις τον κόσμο, άσε που κλέβεις την παράσταση απο τα δικά μου πειράματα.:D

Reaction score
6.815
Φώτο με πούρο, μόνο μη βάζεις. Παρεξηγούνται απο όλους. :D :D
Ναι εννοείται. Πολλά τα θέματα και τα απωθημένα😀
Άντε για να δώσω βήμα στον χαρταετό ανεβάζω φωτογραφία τον αναπτήρα που μου έκανε δώρο η γυναίκα μου😜
7B9FD86C-6348-40A5-8D95-FE66CBF45E6E.jpeg

Reaction score
19.566
Ναι εννοείται. Πολλά τα θέματα και τα απωθημένα😀
Άντε για να δώσω βήμα στον χαρταετό ανεβάζω φωτογραφία τον αναπτήρα που μου έκανε δώρο η γυναίκα μου😜
View attachment 261719
Τι είναι αυτό, ribbon tweeter ? :D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.558
Σε αναπαραγωγή που αφορά φυσικά όργανα λένε πως χρειάζεσαι τα καλύτερα σεταπ, και κατ'επεκταση τα καλύτερα καλώδια να προσθέσω.

ΥΓ.

Spotify, έχουν και βίντεο πολλά δικά τους. ❤

Last edited:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.868
Εμένα με νοιάζει (ένοιαζε δηλαδή, αφού βλέπω δε νοιάζει κάν τον ίδιο) να μην είναι κανάς θείος Σταύρος. :)
Εγώ πάντως, μόνο έναν βλέπω να ασχολείται τόσο εμμονικά με τον εφιάλτη αυτόν.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.558
φυσικα, μεσω βινυλιου ακουγεται πχιο φυσικα το φυσικο οργανο.
Εννοείται.

Γι'αυτό οι Klangphonics που ανέβασα παραπάνω, τη νέα τους δουλειά, που είναι παρόμοια και θα τη δεις στη σελίδα τους στο facebook, την κυκλοφορούν και σε βινύλιο.

Έχουν κι ένα πλυντήριο να γυρνάει για μουσική. Κι ένα φωτοτυπικό. Και μια ξυριστική μηχανή. Κλπ κλπ κλπ.
Αφθονοι φυσικοί αληθινοί ήχοι.

Ωραίο συγκρότημα, αν και Γερμανοί, τους γουστάρω. Τίγκα στα φυσικά όργανα, ιδανική μουσική για σοβαρά στέρεα, για κριτική καλωδίων κλπ κλπ κλπ

Reaction score
4.712
Βαριέμαι να αναλύσω όλες τις λάθος παρατηρήσεις του Αμίρ (9 στις 10), και πως άλλαξε το σκόρ διαβάζοντας την, θα βγεί και σεντόνι, μπορεί κατά καιρούς να τις παρουσιάζω μια -μια ,

Ο Αμίρ ήταν κομπιουτερας-στελεχος
στην Microsoft.
Αυτοί οι άνθρωποι νομίζουν ότι έχουν όλες τις απαντήσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.
Καλύτερα να συνηθίσεις στη λογική Αμίρ.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.427
... αντε να βρει κανεις ακσιο καλωδιο να το αναπαραγει αυτο... 🐒
ακουσα λιγο και μου αρεσε -για το ειδος- μετα ειδα ποιοι ειναι (γιατι δε φοραγα γυαλια).
-οι χαλιενταδες ακουνε Neubauten ? (μιας και πχιασαμε γερμανια)
-με πρωτο συνδετικο το Klang, τους Ιταλους Klangstabil προτεινω.

Last edited:

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Να δουμε τι αλλο θα δουμε και να ακουσουμε σ'αυτο το νημα ........ αποψε θα μαγειρεψω κοτοπουλο. Αραγε τι μουσικη να βαλω και με ποιο καλωδιο ? 😝😝😝

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.056
Members
38.288
Νεότερο μέλος
Sergios15