Καλώδια και θύματα

Reaction score
19.564
... ... !

Να ξέρεις πάντως hed stef δυο πράγματα έχουν αποδειχθεί σίγουρα ότι έχουν σχέση και συνδέονται με υψηλό iQ. a) το χιούμορ και όλως περιέργως β) η ανοχή μας στην σιχαμάρα (όχι πνευματική, υλική). Δηλαδή όσο λιγότερο σιχασιάρηδες είμαστε, τόσο υψηλότερο το iQ μας.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.616
δηλαδή, εσυ Πέτρο τι σύστημα έχεις
sorry για την παρέμβαση... αλλά ο Πέτρος το έχει δείξει (και με φωτο) το σύστημα του...

από άλλους δεν έχουμε δει!!! (γούστο τους και καπέλο τους βέβαια... ένα στέρεο είναι, σιγά...)

:p

Reaction score
6.815
Εαν και νομίζω είναι "θετικά" τα σχόλια σου, στον αγώνα μου κατά της κακόβουλης ειρωνείας (όχι της καλόβουλης με γελάκια ή άμυνας στην κακόβουλη) και επειδή με εσένα δεν μπορεί να ξέρει κανείς ποτέ με 100% σιγουριά :D :D πάρε και εσυ να μάθεις : :D
Ε μα και αυτός rca, εμείς έχουμε σε προσφορά το γνήσιο το αγνό xlr.
Άλλαξε συσκευή βρε παιδί μου και πάρε την καλωδιάρα να δει το φως του το μηχάνημα😀😀

Reaction score
11.255
sorry για την παρέμβαση... αλλά ο Πέτρος το έχει δείξει (και με φωτο) το σύστημα του...

από άλλους δεν έχουμε δει!!! (γούστο τους και καπέλο τους βέβαια... ένα στέρεο είναι, σιγά...)

Δεν ενδιαφέρεται. Έτσι ρωτάει, για να "την πει".

Reaction score
19.564

Είπα , εγω δεν "ψαχνω" ανθρώπους για τίποτε. Είμαι real time. Επίσης δεν είμαι τόσο παραεμβατικός και σίγουρος όταν πολυ ΣΠΑΝΙΑ εκφράζω γνώμη 'αποψη για audio, όπως ο Πέτρος (πέρα απο την πλάκα που κάνω).

Δεν λεώ το σύστημά μου και δεν θέλω να ξέρω και των άλλων. Εγω καταλαβαίνω τι ακούνε απο αυτά που λένε (αλλά επειδή δεν λένε, ε και εγω δεν καταλαβαίνω και πολλά). Τα pdf καλά είναι, αλλά για άπειρους.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.008
μην αναδημοσιεύετε αγγελίες μελών για να πατήσετε την κάθε (ξέρετε τι) σας ....οίκτο >:(

Reaction score
19.564
μην αναδημοσιεύετε αγγελίες μελών για να πατήσετε την κάθε (ξέρετε τι)....οίκτο >:(
Ωπ, σόρρυ, πλάκα ήταν ο σκοπός πάντως ,δεν είχα κακή (ή άλλη πρόθεση πέραν αστεισμού μόνο με Bhutia, δεν ξέρω τι μπορεί να σκέφτεσαι) πρόθεση.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.008
Ωπ, σόρρυ, πλάκα ήταν ο σκοπός πάντως ,δεν είχα κακή πρόθεση.
προφανώς....αλλά το μέλος που δημοσίευσε την αγγελία δεν συμμετέχει σε αυτή την πλάκα

οπότε μην ξεφεύγουμε...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.420
Εγώ έχω πάει και στην πορεία
Και ύστερα το...΄΄έβαλες στα πόδια΄΄. :biggrin:
Ε μα και αυτός rca, εμείς έχουμε σε προσφορά το γνήσιο το αγνό xlr.
Άλλαξε συσκευή βρε παιδί μου και πάρε την καλωδιάρα να δει το φως του το μηχάνημα😀😀
΄΄Φως στο Τούνελ των ηλεκτρονίων΄΄...:roflmao:
Να ξέρεις πάντως hed stef δυο πράγματα έχουν αποδειχθεί σίγουρα ότι έχουν σχέση και συνδέονται με υψηλό iQ. a) το χιούμορ και όλως περιέργως β) η ανοχή μας στην σιχαμάρα (όχι πνευματική, υλική). Δηλαδή όσο λιγότερο σιχασιάρηδες είμαστε, τόσο υψηλότερο το iQ μας.
Ήμουν βέβαιος ότι κάπου θα ΄΄την είχα ΄΄πατήσει΄΄ από πλευράς IQ...Εκτός και αν το δεύτερο στοιχείο θ'αφορούσε στο...EQ.:sneaky:

Reaction score
19.564
από άλλους δεν έχουμε δει!!!
¨Εχουν περιγραφεί οι διάφορες τοπολογίες, watt και ηχεία ευαισθησία, περιγραφή ομαλής εμπέδησης, δρόμοι και αριθμός μεγαφώνων επαρκώς. Μάρκες δεν χρειάζονται ούτε θα κάνω διαφήμιση. Αλλά, όπως είπαμε η επιστήμη τι λέει και τα .pdf. ¨Αρα τι νόημα έχει και εσείς που ποστάρατε τα δικά σας. Οφθαλμόλουτρο ? . :D
Και ύστερα το...΄΄έβαλες στα πόδια΄΄. :biggrin:

΄΄Φως στο Τούνελ των ηλεκτρονίων΄΄...:roflmao:

Ήμουν βέβαιος ότι κάπου θα ΄΄την είχα ΄΄πατήσει΄΄ από πλευράς IQ...Εκτός και αν το δεύτερο στοιχείο θ'αφορούσε στο...EQ.:sneaky:
Και εγω, δεν πειράζει, τι να πει και ο Xfader :D. Δεν του το έγραψα, μην του κοπούν τα φτερά και αυτουνού. :D Εμείς δεν πειράζει έχουμε να πεσουμε fall back και αλλού, σε άλλα προτερήματα μας. χα χα για παρηγοριά.

Last edited:

Reaction score
19.564
Προς το παρόν πάντως, πέρα απο την ψυχολογία, με ενδιαφέρει και έχω στο μυαλό μου σαν σκέψη ποιό είναι πιο κακό απο αυτά που κάνει ο @kanakiani ? α) που έχει το πούρο ή β) που ακούει με κλειστό το παράθυρο , αμπαρωμένο. 😍 :D. Το Kondo το εξαιρώ, έτσι και αλλιώς κακό δεν κάνει, εαν όχι καλό.

head-stef

Headphones
Reaction score
2.283
Έλα, μη με γλύφεις!... Γαργαλιέμαι... σιχαίνομαι κιόλας! :p

Για το (α) είναι γνωστό, για το (β) δεν το είχα σκεφτεί, έχεις κανένα σοβαρό λινκ;

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.616
¨Εχουν περιγραφεί οι διάφορες τοπολογίες, watt και ηχεία ευαισθησία, περιγραφή ομαλής εμπέδησης, δρόμοι και αριθμός μεγαφώνων επαρκώς. Μάρκες δεν χρειάζονται ούτε θα κάνω διαφήμιση. Αλλά, όπως είπαμε η επιστήμη τι λέει και τα .pdf. ¨Αρα τι νόημα έχει και εσείς που ποστάρατε τα δικά σας. Οφθαλμόλουτρο ? .
βρε δε θέλω να μάθω τι έχεις! άλλωστε και να πεις καμια περίεργη μάρκα, σιγά να μην την ξέρω...
εγώ είμαι LofI είπαμε! το sub να βαράει trance....
εσύ αναρωτήθηκες για άλλους και το "σκάλισα" και γω...

και ως LoFi ας βάλω κάτι απ' το youtube, μια χαρά παίζει κι από κει!

Reaction score
19.564
κανένα σοβαρό λινκ;
Γιατί και να σου βάλω link απο κλινική ψυχιατρική, θα ξέρουμε να το κρίνουμε ? :D

Εδω μια απλή εργασία του Κολούμπια του φίλου μου χα χα και είδες τι τραβήξαμε. :D

Μπούρδες, φίλε μου, όλα μπούρδες μόνο Αμίρ διαβάζω εγω. Όλα στην άμμο χτισμένα. :D
εσύ αναρωτήθηκες για άλλους και το "σκάλισα" και γω...
¨Εχεις δει να αναρωτιέμαι για κανέναν άλλο, πέρα απο αυτούς που θέλουν να μου κάνουν "βίαια" μαθήματα ?

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.616
¨Εχεις δει να αναρωτιέμαι για κανέναν άλλο, πέρα απο αυτούς που θέλουν να μου κάνουν "βίαια" μαθήματα ?
ok, λάθος μου που αναμείχθηκα....
συνεχίστε! :p

Reaction score
19.564
ok, λάθος μου που αναμείχθηκα....
συνεχίστε! :p
Όχι βρε δεν πειράζει. Απλώς σου εξηγώ τη λογική μου. Εσένα θέλω κάποια στιγμή να σου πω κάποιες παρατηρήσεις μου για τα φωνητικά στην μίξη του you know who, εαν θα μου το επιτρέψεις. Νομίζω ότι αδικούνται αλλά θέλω να το σιγουρέψω ακούγοντας τα πρώτα πιο προσεκτικά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.055
Members
38.288
Νεότερο μέλος
Sergios15