Καλώδια και θύματα

Reaction score
6.815
MK IV νομιζω εφτασε τωρα ;
Ναι Πέτρο αυτό.
Τώρα που είπες το όνομα σου (πιο πάνω) για εσένα λογικά έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια από τον φίλο μου τον Νίκο εδώ από Σαλαμίνα. Κύπρο είσαι ή κάνω λάθος?
Να μεταφερθεί στο "πώς να ακούω καλύτερα το πικάπ". Ψηφιακά:
1661959954863.png

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.412
...
Στα άλλα νέα αφού σταμάτησα τα άλλα μαχαίρι για παρηγοριά εχθές έβαλα πικάπ. Τρεις ολόκληρες ώρες ακρόαση φοβερή. Αστα λαβίστα μπέιμπυ.
Ρε πως παίζει έτσι Παναϊα μουυ😍😍😍😍
To project χειμώνα είναι αυτό συν τροφοδοτικό και βλέπουμε.
Για ρίξε και εσύ καμία πρόταση στο τραπέζι....
Διακρίνεται εδώ πέρα μιαν αντίφαση...Αφού εκστασιάζεται - και καλά κάνει - τόσο πολύ με την παρούσα κατάσταση ,τότε γιατί να ψάχνεται με τόση προσμονή γι αναβάθμιση;

Αναμένω πως και πως τη μετάβαση στο εξοχικό για νέα...φωτο-αντιπαράθεση... :sneaky:
271983837_3219396998292623_991966930148131074_n.jpg

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Το καλυτεροτερο.

View attachment 261996
Ποσα προφιλ εχεις εσυ βρε ; Η απαντας για ολους ; :roflmao:
Ναι Πέτρο αυτό.
Τώρα που είπες το όνομα σου (πιο πάνω) για εσένα λογικά έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια από τον φίλο μου τον Νίκο εδώ από Σαλαμίνα. Κύπρο είσαι ή κάνω λάθος?

View attachment 261997
Ναι Κυπρο. Αλλα το Πετρος αστειο ηταν για τον Κωστα. Πανος , ή , κατα το Κυπριακο, Πανίκος ονομαζομαι.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.412
Ποσα προφιλ εχεις εσυ βρε ; Η απαντας για ολους ; :roflmao:

Ναι Κυπρο. Αλλα το Πετρος αστειο ηταν για τον Κωστα. Πανος , ή , κατα το Κυπριακο, Πανίκος ονομαζομαι.
Για τους δε άσπονδους φίλους...Πανικός. :roflmao:

Reaction score
19.560
Γιατί τον προγγίξατε τον άνθρωπο πάνω που θα μου πρότεινε κάνα phono της προκοπής;
¨Αστους να λένε. Με εσένα ειδικά θα ακολουθήσουμε την σπέτσιάλ οπερατσιόν μέθοδο μου, επιλογής μηχανήμάτων :D και ειδικά για phono θα είναι εύκολο, για αυτούς που έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους όπως εσυ. Εσύ που ξέρεις και τι να περιμένεις θα είναι εύκολο.

Λες να μην ήξερα και εγω όταν αγόραζα τα .pdf και must του καλού phono, dual mono κλπ. ? Άλλα υπάρχουν εκπλήξεις στην γωνία πολλές. Πρώτα θα ανακαλύψουμε τι σου αρέσει εσένα ή θεωρείς ότι σου αρέσει. Δεν προτείνουμε εμείς αυτό που θεωρούμε καλό, αυτά είναι για αγρίους. Αφού ανακαλύψουμε τι θεωρείς εσυ καλό θα σου προτείνω ενα στον αντίποδα αυτού. Μετά απο ακροάσεις , σε στύλ Κολούμπια (όχι άλλες χαζές χα χα) ανακαλύπεις τις διαφορές και αποφασίζεις σε πιο συμβιβασμό, όπως στα περισσοτερα, είσαι πιο κοντά. Εαν και τα δύο δεν σου αρέσουν κάνουμε συζήτηση πόσο τις % θές απο το ένα και πόσο απο το άλλο και διαλέγουμε για ακρόαση , κατάλληλο τρίτο που να πληρεί τις δικές σου απαιτήσεις όπως αυτές θα προκύψουν μετά την ακρόαση των δύο (εαν δεν είναι υπερβολικές και τρελές οι απαιτήσεις σου χα χα). Λάμπα όχι, σε πηγές ποτέ και ιδίως όχι σε phono αλλά θέλουμε gain πολύ. Σε Dac μόνο και πολύ σπάνια, και μόνο εαν είναι για άλλο λόγο στο κύκλωμα. Η λάμπα μόνο για τελικό στάδιο ενισχυτών.¨Εχω όμως ενα κατάλληλο υποκατάστατο που έχει το 80 % των αρετών της χωρίς τα κακά της.
Έαν και εσυ με το Ayon μάλλον θα σου αρέσει το Dact στύλ, που λές και γενιώς το .pdf. Στις μετρήσεις όλα καλά θα είναι, μην σε απασχολεί αυτό. Τα έχω περάσει βρε και εγω, τα ξέρω χα χα. Είσαι σε καλά χέρια. Μη φοβού. (Κάηκες χα χα.).

Αλλά για εσένα ειδικά, σπέτσιάλ οπερατσιόν για να είμαιστε σίγουροι. Ποιό phono έχεις ? δεν θυμάμαι. Απλώς δεν θυμάμαι πως και γιατί άρχισα να σε πειράζω για το phono και έγινε έτσι απλώς ένα αστείο "βάσης" επικοινωνίας. :D

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.547
Εγώ έχω μέσο το γουιζι, τα ξέρω όλα. 😜

Και προσέξτε καλά τι λέτε για το μικαπα πέντε μου, γιατί άμα στεναχωρεθεί, θα παίζει κλαψιάρικα. 😜🤣😁😂

Τώρα για τα δικά σας τα χρέπια τα πικάπ δε ξέρω, μπορεί και να τα αδικώ, τέλος πάντων, συγνώμη αν τα αδίκησα. 😀

Screenshot_20220831_150549_com.facebook.katana.jpg

Reaction score
19.560
Διακρίνεται εδώ πέρα μιαν αντίφαση...Αφού εκστασιάζεται - και καλά κάνει - τόσο πολύ με την παρούσα κατάσταση ,τότε γιατί να ψάχνεται με τόση προσμονή γι αναβάθμιση;

Αναμένω πως και πως τη μετάβαση στο εξοχικό για νέα...φωτο-αντιπαράθεση... :sneaky:
View attachment 261998
Τι να σπάσουμε κανά πόδι στην ηλικία μας χα χα. Δεν ξέρουμε σκί.

Reaction score
6.815

View attachment 261998
Γκουρού μου αγαπημένε. Όποιος μένει στάσιμος βαλτώνει. Δεν νομίζω κανείς να μην θέλει εξέλιξη προς το καλύτερο😀

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.055
Members
38.288
Νεότερο μέλος
Sergios15