PURETONE
Ένα σκέτο "Π"
- Reaction score
- 4.017
Τι ειχες παντα ;Τι'χα πάντα.
Τι ειχες παντα ;Τι'χα πάντα.
Το dv το τελευταίο νομίζω ειναιΤι εχεις τωρα;
Πέτρος ..............Τι'χες Γιάννη;
Τι να έχει, ναυτία έχει! Τρεις ώρες στροφές, παναΐα 'μ! Ήταν κι ένας δίσκος έκκεντρος, μια αργά μια γρήγορα το pitch, μέσα-έξω ο βραχίονας, ...puke!Τι εχεις τωρα;
MK IV νομιζω εφτασε τωρα ;Το dv το τελευταίο νομίζω ειναι
Ηταν καλο ;View attachment 261988
τι είχα;
Ναι Πέτρο αυτό.MK IV νομιζω εφτασε τωρα ;
Να μεταφερθεί στο "πώς να ακούω καλύτερα το πικάπ". Ψηφιακά:
Parks Audio
Puffin - the new standard for phono preamp performance - from Parks Audio.parksaudiollc.com
...
Στα άλλα νέα αφού σταμάτησα τα άλλα μαχαίρι για παρηγοριά εχθές έβαλα πικάπ. Τρεις ολόκληρες ώρες ακρόαση φοβερή. Αστα λαβίστα μπέιμπυ.
Ρε πως παίζει έτσι Παναϊα μουυ
Διακρίνεται εδώ πέρα μιαν αντίφαση...Αφού εκστασιάζεται - και καλά κάνει - τόσο πολύ με την παρούσα κατάσταση ,τότε γιατί να ψάχνεται με τόση προσμονή γι αναβάθμιση;To project χειμώνα είναι αυτό συν τροφοδοτικό και βλέπουμε.
Για ρίξε και εσύ καμία πρόταση στο τραπέζι....
Ποσα προφιλ εχεις εσυ βρε ; Η απαντας για ολους ;
Ναι Κυπρο. Αλλα το Πετρος αστειο ηταν για τον Κωστα. Πανος , ή , κατα το Κυπριακο, Πανίκος ονομαζομαι.Ναι Πέτρο αυτό.
Τώρα που είπες το όνομα σου (πιο πάνω) για εσένα λογικά έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια από τον φίλο μου τον Νίκο εδώ από Σαλαμίνα. Κύπρο είσαι ή κάνω λάθος?
View attachment 261997
Για τους δε άσπονδους φίλους...Πανικός.Ποσα προφιλ εχεις εσυ βρε ; Η απαντας για ολους ;
Ναι Κυπρο. Αλλα το Πετρος αστειο ηταν για τον Κωστα. Πανος , ή , κατα το Κυπριακο, Πανίκος ονομαζομαι.
Ευχομαι να μην εχω τετοιουςΓια τους δε άσπονδους φίλους...Πανικός.
¨Αστους να λένε. Με εσένα ειδικά θα ακολουθήσουμε την σπέτσιάλ οπερατσιόν μέθοδο μου, επιλογής μηχανήμάτων και ειδικά για phono θα είναι εύκολο, για αυτούς που έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους όπως εσυ. Εσύ που ξέρεις και τι να περιμένεις θα είναι εύκολο.Γιατί τον προγγίξατε τον άνθρωπο πάνω που θα μου πρότεινε κάνα phono της προκοπής;
Τι να σπάσουμε κανά πόδι στην ηλικία μας χα χα. Δεν ξέρουμε σκί.Διακρίνεται εδώ πέρα μιαν αντίφαση...Αφού εκστασιάζεται - και καλά κάνει - τόσο πολύ με την παρούσα κατάσταση ,τότε γιατί να ψάχνεται με τόση προσμονή γι αναβάθμιση;
Αναμένω πως και πως τη μετάβαση στο εξοχικό για νέα...φωτο-αντιπαράθεση...
View attachment 261998
Γκουρού μου αγαπημένε. Όποιος μένει στάσιμος βαλτώνει. Δεν νομίζω κανείς να μην θέλει εξέλιξη προς το καλύτεροΔιακρίνεται εδώ πέρα μιαν αντίφαση...Αφού εκστασιάζεται - και καλά κάνει - τόσο πολύ με την παρούσα κατάσταση ,τότε γιατί να ψάχνεται με τόση προσμονή γι αναβάθμιση;
Αναμένω πως και πως τη μετάβαση στο εξοχικό για νέα...φωτο-αντιπαράθεση...
View attachment 261998
ξέρεις , ξέρεις, πες τα όλα. ( και για τις κεφαλές του τάληρου και δεκάρικου )Τώρα για τα δικά σας τα χρέπια τα πικάπ δε ξέρω,…
Παρών.Πέτρος ..............