Καλώδια και θύματα

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.401
Aν (και)για μενα το λες αυτο, σε διαβεβαιωνω οτι δεν "πειραζομαι" με τα γραφομενα κανενος. I am in the (forum)mood in my own way. Και οπως θα προσεξες ως τωρα, ουτε προσπαθω να "πειραξω" κανεναν. Απλα οπως συνηθιζω , απαντω/γραφω ακριβως σε αυτο που γραφει αυτος στον οποιο απαντω. Παντα.
Κανείς μας δεν μπορεί να ξέρει τα πάντα για ό,τι συμβαίνει στα...πάντα.

1662280391084.png

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.951
Στη δικη μου λογικη στεκει. Αλλο ειναι να ακους για παραδειγμα ενα ποντικι να μασουλαει καλωδια μεσα στο στουντιο και να αποφασισεις σαφως μην το μιξαρεις, και αλλο να το μιξαρεις χωρις να το εχεις ακουσει, και να το ακουσει καποιος σπιτι του .
Καλά, όπως νομίζεις. Πάρε εσύ ένα καινούργιο δίσκο, κι άκου αυτά που έχει γραμμένα, που ήδη τα ξέρεις.

head-stef

Headphones
Reaction score
2.283
Αν μη τι άλλο επιβεβαιώνεται ότι το μέλος head-stef δεν είναι ο γνωστός μας Alex...Μέσα σε 300 σελίδες θα τον είχαν πειράξει πολλά άλλα πράγματα και θα είχε ήδη εκραγεί με οικείους τρόπους έκφρασης. :sneaky:
Εμένα, δεν θα βρεθεί ένας χριστιανός να μου πει για ποιον από τους Alex του φόρουμ με μπερδεύουν; Έστω με π.μ. Δεν είμαι τόσο παλιός εδώ ώστε να διακρίνω με ποιού τις απόψεις ή τρόπο γραφής παρουσιάζουμε ομοιότητα. Όμως αν είναι να προσβληθώ, πείτε το μου με τρόπο παρακαλώ! :roflmao:

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Καλά, όπως νομίζεις. Πάρε εσύ ένα καινούργιο δίσκο, κι άκου αυτά που έχει γραμμένα, που ήδη τα ξέρεις.
Τους δισκους που ηδη εχω τους ξερω μεχρι το σημειο που μου επιτρεπει το συστημα μου στο χωρο μου και η ακοη μου. Για τους καινουργιους που θα παρω , θα μαθω οταν τους παρω και ακουσω.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.951
Εμένα, δεν θα βρεθεί ένας χριστιανός να μου πει για ποιον από τους Alex του φόρουμ με μπερδεύουν;
Με τον xfader, που δε νευριάζει εύκολα. Αλλά άμα του κάνεις δώρο ένα βινύλιο του Πωλ Μωριά επ' ευκαιρία της επετείου της Οχτωβριανής Επανάστασης, μετά θα δεις... :roflmao:

Reaction score
19.555
Εγω απο ότι καταλαβαίνω όχι μόνο οι 7.000 (+353 χα χα) σελίδες εδω αλλά και όλες οι τρίς σελίδες όλων των φόρουμ, ριβιούερς, απόψεων και εμπειριών του κόσμου δεκαετιών στην ιστορία του audio ... είναι άχρηστες σύμφωνα με τους "αντικειμενικούς" των μετρήσεων..

Σύμφωνα με αυτούς όλα τα ηλεκτρονικά (και πηγές και όλα μέσα) δεν έχουν καμιά ακουστή διαφορά (ποιά καλώδια τώρα) παρά μόνα τα ηχεία (και αυτά μόνο όσα είναι "άσωτα" που λέει ο Bhutia) και άρα πρέπει όλοι να πάρουν εναν 100 ευρώ ενισχυτή (αρκεί απλώς να είναι κατάλληλης ισχύος για τα εν λόγω ηχεία τους) και να οδηγήσουν τα ηχεία που θα διαλέξουν είτε αυτά είναι των 50 ευρώ είτε των 5 τρίς ευρώ.

Το θέμα έχει λήξει. Το "χόμπι" δεν υφίσταται για αυτούς που προσυπογράφουν αυτήν την άποψη. Βέβαια μένει να δούμε ποιός το έχει κάνει πράξη αφου το θεωρεί σωστό και αποδεδειγμένο επιστημονικά αλλά ΟΚ αυτό είναι δευτερευούσης σημασίας θέμα.

Πάντως για αυτούς το χόμπι έχει λήξει δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουν στην ουσία, όλα τα προβλήματα δεκαετιών στο audio έχουν λυθεί και δεν χρειάζεται κιόλας να πείσουν τους άλλους που έχουν άλλη άποψη. Αυτοί οι δεύτεροι πρέπει μόνο να συνεχίσουν την συζήτηση, τα φόρουμς κλπ και να δώσουν συνέχεια στο "χόμπι" όπως το καταλαβαίνουν και άς έχουν λάθος. Οι άλλοι δεν έχει νόημα παρά μόνο εαν θεωρούν το εαυτό τους "σωτήρες' που θέλουν να γλυτώσουν τον κόσμο απο τέτοια λάθη. Ας βγάλουν μια ανακοίνωση σαν αυτήν επίσημα αι να την ποστάρουν κάθε 5 πόστ σε όλα τα site κλπ και αμαρτία ουδέν. Κάτι σαν warning xa xa. Υπάρχει τόσο τρομερή διαφορά μεταξύ των δυο αυτών "κόσμων" που δεν υπάρχει κανένα κοινό σημείο συνεννόησης και όλα όσα γράφονται αλλά και οι κόντρες είναι ανούσιες σύμφωνα με αυτό το πάνω κάτω ορθό ζουμί -ανάλυση. Να κλείσουν τώρα όλα τα site , περιοδικά, μετρήσεις, και όλα αυτά που έχουν ειπωθεί και γράφοναται κα σε τρις σελίδες για δεκαετίες να ξεχαστούν , να μην πώ να καούν κιόλας τα βιβλία, οι εργασίες καθώς είναι κακή επιρροή.

Αυτό είναι μια καλή σούμα της κατάστασης και τίποτε απο αυτά που λέτε και τσακώνεστε κιόλας, έχει σημασία. Αυτο καταλαβαίνει ένας άνθρωπος σαν εμένα που έχω common sense. Αλήθεια : Common sense asks : What is common about the senses ?

Ελπίζω να σας έλυσα το πρόβλημα αιώνων στο audio και των διαφωνιών σας, σε λίγες παραγράφους. Βέβαια διαβάζω απο άλλους ότι τα έχει πεί ο Τούλ αυτά και με πρόλαβε αλλά ΟΚ. Η συνεχής επανάληψη δεν είναι κακό.
Τους δισκους που ηδη εχω τους ξερω μεχρι το σημειο που μου επιτρεπει το συστημα μου στο χωρο μου και η ακοη μου. Για τους καινουργιους που θα παρω , θα μαθω οταν τους παρω και ακουσω.
Μα καλά ? δεν ξέρεις τι θα ακούσεις πρίν καν το ακούσεις ? Δεν έχεις bias εσυ ? Που πάς βρε πικραμένε ? :D 😍

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.401
Εγω απο ότι καταλαβαίνω όχι μόνο οι 7.000 (+353 χα χα) σελίδες εδω αλλά και όλες οι τρίς σελίδες όλων των φόρουμ, ριβιούερς, απόψεων και εμπειριών του κόσμου δεκαετιών στην ιστορία του audio ... είναι άχρηστες σύμφωνα με τους "αντικειμενικούς" των μετρήσεων..

Σύμφωνα με αυτούς όλα τα ηλεκτρονικά (και πηγές και όλα μέσα) δεν έχουν καμιά ακουστή διαφορά (ποιά καλώδια τώρα) παρά μόνα τα ηχεία (και αυτά μόνο όσα είναι "άσωτα" που λέει ο Bhutia) και άρα πρέπει όλοι να πάρουν εναν 100 ευρώ ενισχυτή (αρκεί απλώς να είναι κατάλληλης ισχύος για τα εν λόγω ηχεία τους) και να οδηγήσουν τα ηχεία που θα διαλέξουν είτε αυτά είναι των 50 ευρώ είτε των 5 τρίς ευρώ.

Το θέμα έχει λήξει. Το "χόμπι" δεν υφίσταται για αυτούς που προσυπογράφουν αυτήν την άποψη. Βέβαια μένει να δούμε ποιός το έχει κάνει πράξη αφου το θεωρεί σωστό και αποδεδειγμένο επιστημονικά αλλά ΟΚ αυτό είναι δευτερευούσης σημασίας θέμα.

Πάντως για αυτούς το χόμπι έχει λήξει δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουν στην ουσία, όλα τα προβλήματα δεκαετιών στο audio έχουν λυθεί και δεν χρειάζεται κιόλας να πείσουν τους άλλους που έχουν άλλη άποψη. Αυτοί οι δεύτεροι πρέπει μόνο να συνεχίσουν την συζήτηση, τα φόρουμς κλπ και να δώσουν συνέχεια στο "χόμπι" όπως το καταλαβαίνουν. Υπάρχει τόσο τρομερή διαφορά μεταξύ των δυο αυτών "κόσμων" που δεν υπάρχει κανένα κοινό σημείο συνεννόησης και όλα όσα γράφονται αλλά και οι κόντρες είναι ανούσιες σύμφωνα με αυτό το πάνω κάτω ορθό ζουμί -ανάλυση. Να κλείσουν τώρα όλα τα site , περιοδικά, μετρήσεις, και όλα αυτά που έχουν ειπωθεί και γράφοναται κα σε τρις σελίδες για δεκαετίες να ξεχαστούν , να μην πώ να καούν κιόλας τα βιβλία, οι εργασίες καθώς είναι κακή επιρροή.

Αυτό είναι μια καλή σούμα της κατάστασης και τίποτε απο αυτά που λέτε και τσακώνεστε κιόλας, έχει σημασία. Αυτο καταλαβαίνει ένας άνθρωπος σαν εμένα που έχω common sense. Αλήθεια ? Common sense asks : What is common about the senses ?

Ελπίζω να σας έλυσα το πρόβλημα αιώνων στο audio και των διαφωνιών σας, σε λίγες παραγράφους.
Θεωρώ ότι προβλήματα περασμένων δεκαετιών έχουν επιλυθεί σε ικανοποιητικό βαθμό και με ικανοποιητικούς τρόπους.Πάγια τακτική του hi-end όμως είναι να εισάγει νέα προβλήματα που δεν γνωρίζαμε ότι θα χρειαζόταν να έχουμε.

Οι αντεγκλήσεις πάνω σε τέτοια προβλήματα γίνονται παράλληλα και μέρος αυτών...Η δε ακροαματικοφιλία ως χομπίστικη ενασχόληση δεν τερματίζεται,αφού αποκτά διαρκώς νέα παρακλάδια.

Reaction score
2.002
.Πάγια τακτική του hi-end όμως είναι να εισάγει νέα προβλήματα που δεν γνωρίζαμε ότι θα χρειαζόταν να έχουμε.
παρακλάδια.
Ποιος θα φανταζόταν πριν 10 χρόνια ότι βάζοντας (πολλαπλά) switches μεταξύ router και streamer θα άκουγες πολύ μεγάλη βελτίωση. And guess what. Η μεγάλη διαφορά ακούγεται ακόμα και όταν το σήμα δεν έρχεται από το router αλλά από το σκληρό δίσκο του streamer.

Reaction score
19.555
Θεωρώ ότι προβλήματα περασμένων δεκαετιών έχουν επιλυθεί σε ικανοποιητικό βαθμό και με ικανοποιητικούς τρόπους.Πάγια τακτική του hi-end όμως είναι να εισάγει νέα προβλήματα που δεν γνωρίζαμε ότι θα χρειαζόταν να έχουμε.

Οι αντεγκλήσεις πάνω σε τέτοια προβλήματα γίνονται παράλληλα και μέρος αυτών...Η δε ακροαματικοφιλία ως χομπίστικη ενασχόληση δεν τερματίζεται,αφού αποκτά διαρκώς νέα παρακλάδια.
Δεν πάει έτσι εκριβώς το πράγμα , δεν είναι τόσο απλό, άσε που μιλάω για την μέχρι τώρα κατάσταση.

Εξάλλου δεν έχει νοήμα καθω΄ς δεν ακούμε διαφορές. Αυτά που λές σαν εξέλιξη απο που προήλθαν ... απο τον ουρανό κατέβηκαν ... ανηκούν και εντάσσονται στην κατηγορία "ιστορία" του audio που ανέφερα. Ητοι σχειδάσεις κυκλωμάτων, τοπολογίες, υλικά και 1002 άλλα πράγματα. Δεν ανακαλύψαμε την Αμερική ή άλλαξε η φυσική, πέρα απο τα υλικά. Αλλά και με όλη την "εξελιξη" που θεωρείς ότι έχει συντελεστεί (και με τα σημερινά δεδομένα) ...ο άλλος σου λέει και τώρα , σημερα που εξετάζω το θέμα ..... δεν υπάρχουν ακουστές διαφορές. Αρα ??? Τι θα γίνει αύριο τόσο απότομα που θα αλλάξει αυτό το γεγονός ? Και τι να συζητάμε τι μπορεί να γίνει και εαν γίνει που δεν έγινε αιώνες εφαρμόζοντας στην ουσία πανω κάτω τις ίδιες τεχνικές ? Τι είμαι εγω ? επιστήμονας audio ή χρηματιστής που να έχει επενδύσει σε πιθανή εξέλιξη ή στο marketing αυτής ή κανένα nerd ? xa xa. Εγω είμαι ενας απλός άνθρωπος που θέλει να ακούσει κάπως καλή μουσική, τώρα τώρα ξανατονίζω. .

Πρέπει λίγο να ελέγξεις το common sense σου χα χα Ο Geddes είχε ενα παλαιό Pioneer εαν δεις στο φόρουμ που σου είχα παραθέσει , τι λέει , καμιά διαφορά, τέλος (ουτε παλια με καινουργια εξέλιξη , τιποτε null, forget about it σου λέει),

Last edited:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.863
Καταρχήν δε χρειάζεται να ξέρει τίποτα.
Το ακούς ότι ακούς χωρίς να ξέρεις αν έχει γραφτεί.

Ταυτόχρονα, συμβαίνει σίγουρα το ανάποδο, σε πολλές εγγραφές, δεν ακούς πράγματα που ξέρεις ότι είναι εκεί. Ξέρεις τι ορχήστρα είναι, ξέρεις τα όργανα, έχεις ίσως και το βίντεο και τα βλέπεις, κι όχι, δεν ακούγονται. Ιδίως σε μεγάλες πολύπλοκες ορχήστρες, χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα, ούτε στο λαιβ δεν ακούγονται, καλύπτονται μεταξύ τους. Άσε τι κατάφερε ο κακομοίρης ο μαστερας στο μιξινγκ, σε κάτι τέτοια τους λυπάται η ψυχή μου. 🤣😁😂

Δεν έχει λογική όλη αυτή η συζήτηση για τις λεπτομερειες που δεν ακούγονται και που δεν άκουσε ο μαστερας και όλα αυτά είναι αήρ κοπανιστός.

Σα τα καλώδια.

Οπότε, συνεχίστε. 🤣😁😂
7.353 παρακαλώ! Μην κλέβετε τα 353 του μιξερά!
Αυτό που με απασχολεί είναι η τρομερή προσπάθεια που χρειάζεται για να γίνει κατανοητό το εξής απλό: Στη δουλειά του μιξερά, μαστερά, ντοκτορά, καιλοιπά, είναι να φροντίσει και ότι δεν θα υπάρχει άχρηστη (και άρα ενοχλητική) πληροφορία - εκτός κι αν είναι η πρόθεση του καλλιτέχνη. Ή αν δεν γίνεται αλλιώς. Γι αυτό - αν δεν είναι ερασιτέχνης - θα επιστρατεύσει ότι μέσα έχει, ηχεία, αντηχεία, μίξερ, ψυγεία, ακουστικά, ακουστικά με τονισμένες λεπτομέρειες (πρίμα), ακουστικά με τραγικά τονισμένα πρίμα (γι αυτούς πρωτοβγήκαν) κλπ. Καλώδια δεν θα αλλάξει - εκτός αν είναι ερασιτέχνης. Ή αν θέλει να χάσει το χρόνο και τη δουλειά του, ως άσχετος.
Μα τί λες τώρα? Εμείς θέμε ν' ακούμε τα πάντα. Μέχρι και την πορδή του μαστερά. :laugh:
Πχοιος κσέρει? Ίσως τα... πολλαπλά switches βοηθήσουν και σ' αυτό. :lolsign:

Reaction score
2.002
Μα τί λες τώρα? Εμείς θέμε ν' ακούμε τα πάντα. Μέχρι και την πορδή του μαστερά. :laugh:
Από κάτι τέτοια μηνύματα αντιλαμβάνεσαι το χάος στη διάσταση απόψεων. 😋 Για αυτό το λόγο αγαπητέ Σταύρο θα έπρεπε να υπάρχει μια κατηγορία HiFi και και κατηγορεί HiEnd.

Reaction score
19.555
Το μόνο που μένει να συζητάτε εσεις είναι καμιά συνδεσμολογία και κάτι τέτοια δευτερεύοντα (και αυτό κάνετε εξάλλου ΟΚ). Στην ουσία και για ποιότητα που κάποιοι μιλάνε , ούτε αυτό έχετε δικαίωμα να μιλάτε. Γιατί να πάρω εγω εναν ακριβότερο ενισχυτή και να πληρώσω μόνο για ποιότητα κατασευής (αφου δεν ακούω διαφορές) και να μην πάρω 3 των 100 ευρώ να μου κρατήσουν περισσότερες δεκαετίες, ασε που εαν χαλάσει κάποιος θα έχω εξαρτήματα και για τον άλλον χα χα. Αυτό είναι common sense.

Οπότε τέρμα και η ποιότητα, και εαν όχι ακόμη είναι το επόμενο λογικό coomon sense βήμα για τους αντικειμενικούς.

Τι άλλο μένει ? χώρος : στην ουσία dsp, άντε και λίγο απο ηχεία. Αυτά, που ασχολείσαι εσυ, δηλαδή. Το μέλλον, η εξέλιξη. Λοιπόν κοίτα πολλά πράγματα εαν αναθεωρήσεις ή δώσεις εσυ άλλη ερμηνεία στον όρο "εξέλιξη" και αυτό είναι ενα lower σταντάρντ που θα της δώσεις ... ναι μετά απο εκεί θα υπαρξει "εξέλιξη" αφου εδωσες lower στανταρντ. Εγω δεν προσυπογράφω αυτό ή τουλάχιστον θα το εξέταζα με πολυ μισό μάτι. Αρκετά μας πιάσανε κορόιδα με την δήθεν εξέλιξη κάθε χρόνο, μήνα, ημέρα.

Την μόνη "εξελιξη" που παρατηρώ εγω είναι ενας αντίστροφος ελιτισμός που ήρθε να κυριαρχήσει (ίσως προσωρινα δεν ξέρω) , έναντι ενός παλαιού ελιτισμού και μια φαγωμάρα για εντυπώσεις. Ψυχολογικό ?, ιδεολογικό ?, δεν έχουμε άλλη δουλειά να κάνουμε? το θέμα χα χα.

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.401
Δεν πάει έτσι εκριβώς το πράγμα , δεν είναι τόσο απλό, άσε που μιλάω για την μέχρι τώρα κατάσταση.

Εξάλλου δεν έχει νοήμα καθω΄ς δεν ακούμε διαφορές. Αυτά που λές σαν εξέλιξη απο που προήλθαν ... απο τον ουρανό κατέβηκαν ... ανηκούν και εντάσσονται στην κατηγορία "ιστορία" του audio που ανέφερα. Ητοι σχειδάσεις κυκλωμάτων, τοπολογίες, υλικά και 1002 άλλα πράγματα. Δεν ανακαλύψαμε την Αμερική ή άλλαξε η φυσική, πέρα απο τα υλικά. Αλλά και με όλη την "εξελιξη" που θεωρείς ότι έχει συντελεστεί (και με τα σημερινά δεδομένα) ...ο άλλος σου λέει και τώρα , σημερα που εξετάζω το θέμα ..... δεν υπάρχουν ακουστές διαφορές. Αρα ??? Τι θα γίνει αύριο τόσο απότομα που θα αλλάξει αυτό το γεγονός ? Και τι να συζητάμε τι μπορεί να γίνει και εαν γίνει που δεν έγινε αιώνες εφαρμόζοντας στην ουσία πανω κάτω τις ίδιες τεχνικές ? Τι είμαι εγω ? επιστήμονας audio ή χρηματιστής που να έχει επενδύσει σε πιθανή εξέλιξη ή στο marketing αυτής ή κανένα nerd ? xa xa. Εγω είμαι ενας απλός άνθρωπος που θέλει να ακούσει κάπως καλή μουσική, τώρα τώρα ξανατονίζω. .

Πρέπει λίγο να ελέγξεις το common sense σου χα χα Ο Geddes είχε ενα παλαιό Pioneer εαν δεις στο φόρουμ που σου είχα παραθέσει , τι λέει , καμιά διαφορά, τέλος (ουτε παλια με καινουργια εξέλιξη , τιποτε null, forget about it σου λέει),
Ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι το δικό μου sense θ'ακολουθούσε σε όλα το...common. :biggrin:
Κατά τ'άλλα,θεωρώ σπατάλη χρόνου το ν'αντέκρουα ο ίδιος γενικεύσεις...
Ποιος θα φανταζόταν πριν 10 χρόνια ότι βάζοντας (πολλαπλά) switches μεταξύ router και streamer θα άκουγες πολύ μεγάλη βελτίωση. And guess what. Η μεγάλη διαφορά ακούγεται ακόμα και όταν το σήμα δεν έρχεται από το router αλλά από το σκληρό δίσκο του streamer.
Προσωπικά ευχαριστιέμαι με όσους είναι σε θέση ν'αντιλαμβάνονται διαφοροποιήσεις σε τέτοια επίπεδα,κοινωνώ τρόπον τινά από τη δική τους ικανοποίηση...
Από κάτι τέτοια μηνύματα αντιλαμβάνεσαι το χάος στη διάσταση απόψεων. 😋 Για αυτό το λόγο αγαπητέ Σταύρο θα έπρεπε να υπάρχει μια κατηγορία HiFi και και κατηγορεί HiEnd.
...Γι αυτό και θα ήταν κρίμα να γινόταν ο προτεινόμενος διαχωρισμός,αφού έτσι θα στερούνταν κάποια άλλα μέλη τέτοιας ευκαιρίας,ενδεχομένως από αυτοματισμό ή κεκτημένη ταχύτητα σε πλαίσιο σελιδοαναζήτησης.

Reaction score
19.555
Ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι το δικό μου sense θ'ακολουθούσε σε όλα το...common.
Ναι όχι δεν αναφέρομαι σε εσένα και ας απαντάω σε εσένα. Δεν ξέρω τι από όλα αυτά προσυπογράφεις και στην ουσία δεν με ενδιαφέρει κιόλας να μάθω, εκτός εσυ εαν θες να τοποθετηθείς , όπως και εν μέρη έκανες ήδη με το πόστ σου και έχεις κάνει στο παρελθόν σε κάποια απο τα θέματα αυτά. Γενικά μιλάω για το που βλέπω να κινείται το πράγμα διεθνώς , εαν είναι να χρησιμοποιήσω το common sense μου.

Εγω να μια σούμα της κατάστασης , ήθελα να περιγράψω όπως την αντιλαμβάνομαι ότι εξελίσεται , δεν ασχολούμαι με αυτά, τώρα που συμμετέχω στο σάιτ και διαβάζω τις απόψεις , αλλά και σε ξένα σάιτ και τι επικρατεί , μου βγήκε η ανάγκη να σκεφτώ και να σχολιάσω. Εγω προσωπικά δεν ασχολούμαι με κάνεναν τι λέει περά απο το να με βοηθήσει να φτάσω στον δικό μου σκοπό. Ξέρω τόσο μεγάλα παραμύθια που δημοσιεύονται στην επιστήμη μέχρι και στο Nature, Science κ.ά. που ο κάθε Τούλ ή το αντίθετό του, για εμένα είναι πταίσμα να τον δεχθώ ή να τον απορρίψω. χα χα

Last edited:

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Μα καλά ? δεν ξέρεις τι θα ακούσεις πρίν καν το ακούσεις ? Δεν έχεις bias εσυ ? Που πάς βρε πικραμένε ? :D 😍
😝
Και μετα , λεμε οτι "ακουμε" τις μπανανες και τα διχαλα και δεν τα βαζουμε στα καλωδια ηχειων.
Λες και τα αλλα βισματα ειναι απολυτα διαφανα 🤣

Reaction score
2.002
...Γι αυτό και θα ήταν κρίμα να γινόταν ο προτεινόμενος διαχωρισμός,αφού έτσι θα στερούνταν κάποια άλλα μέλη τέτοιας ευκαιρίας,ενδεχομένως από αυτοματισμό ή κεκτημένη ταχύτητα σε πλαίσιο σελιδοαναζήτησης.
Με τη λογική αυτή ας βάλουμε και το car audio στην ίδια κατηγορία.

gonis

Luger
Reaction score
12.157
@teachertza ,@Alex_Zapantis
Εμένα, δεν θα βρεθεί ένας χριστιανός να μου πει για ποιον από τους Alex του φόρουμ με μπερδεύουν; Έστω με π.μ. Δεν είμαι τόσο παλιός εδώ ώστε να διακρίνω με ποιού τις απόψεις ή τρόπο γραφής παρουσιάζουμε ομοιότητα. Όμως αν είναι να προσβληθώ, πείτε το μου με τρόπο παρακαλώ! :roflmao:
Με τον @teachertza που είναι κολλητός του @Alex_Zapantis

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Λες καποτε να την οσφραινονται καποιοι κιολας ?
Λες καποτε να δουμε και "dedicated fart speaker" ???

head-stef

Headphones
Reaction score
2.283
Με τον xfader, που δε νευριάζει εύκολα. Αλλά άμα του κάνεις δώρο ένα βινύλιο του Πωλ Μωριά επ' ευκαιρία της επετείου της Οχτωβριανής Επανάστασης, μετά θα δεις... :roflmao:
Ευχαριστώ, κάτι είχα υποψιαστεί δια της εις άτοπον απαγωγής! Άντε, ας μην παρεξηγηθώ!
✌ Βενσερέμος! 🛠

(Αστειεύομαι, μη φάω κάνα ban και χαρεί η γκεσthaπο του high-end!)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.047
Members
38.285
Νεότερο μέλος
blackdragon