JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.063
Belden vs Nordost = MOGAMI.
Πως λέμε , Ενα είναι το κόμμα , το ΚΚΕ.
Πως λέμε , Ενα είναι το κόμμα , το ΚΚΕ.
Θέλω να ξέρω με ποιον μιλάω, μη γραφω τσάμπα . Νομίζω οφείλεις στο κοινό σου να απαντήσεις. Belden vs Nordost. Ακούς κάτι η όχι;
Τι ναι αυτά που λες...Ρε!Το ξύλο ακουμπάει, αυτό επιτρέπεται, και μόνο στα μπάσα.
Ξύλο στη γη. Βασικές γνωσεις
Για να γειωθεί το ηλεκτρόνιο το παρασιτικό.
Που να στα εξηγώ τώρα.
Chris,δεν το χεις στις πρώτες οκτάβες και στο έχουν εξηγήσει - σε αντίθεση με την ανωτέρω στιχουργική ιστορία.
Πλάκα με κάμεις??Φυσικά. Τι με πέρασες, για κάνα κουφό;
Μπαμ κάνει. Τα έχω πει χιλιάδες φορές.
Και επί της ευκαιρίας ας δούμε και τον οντιν 2 σε πλεκτό, ταιριάζει με την μοκέτα, αλλά προς θεού δεν ακουμπάει κάτω, για όνομα.
View attachment 262315
Μέσα στο ξύλινο σακουλάκι έχει κομματάκια άγιο ξύλο.
Αυτά κάνουν τη διαφορά.
Εγώ πάντως δεν άκουσα τίποτα.Ποιος θα φανταζόταν πριν 10 χρόνια ότι βάζοντας (πολλαπλά) switches μεταξύ router και streamer θα άκουγες πολύ μεγάλη βελτίωση. And guess what. Η μεγάλη διαφορά ακούγεται ακόμα και όταν το σήμα δεν έρχεται από το router αλλά από το σκληρό δίσκο του streamer.
Θ'απειλούνταν μονάχα υπολήψεις που δεν διακρίνονται για χιούμορ.Όντιν και Θεό ένα πράγμα τα θεωρώ. (και άλλο στιχάκι χα χα).
Ωραία φάση αυτά τα στιχάκια. Προσβάλεις ανθρώπους, απόψεις και καταστάσεις χωρίς να μπορούν να σου καταλογίσουν κάτι.
Α, έτσι θεωρείς ε ? Στο δικό μου λίγο παραπάνω, όμως βλέπω δεν έβαλες γελάκι , ενω στους άλλους όλους βάζεις. Μάλλον δεν συμφωνούσε με τα στιχουργικά και αισθητικά κριτήρια σου ? ή τα αναφερόμενα, εξάλλου προτάσεις για ένταξη σε δικά σου τραγούδια ήταν.Θ'απειλούνταν μονάχα υπολήψεις που δεν διακρίνονται για χιούμορ.
No hard feelings,only...hard lyrics.
Σιγά μην αναρωτιόμαστε.Τυχαίο το ποστ μετά τον Γκουρού μας.
- Από τη μία οι θιασώτες ότι ενα αυτοκίνητο των 10.000 ευρώ κάνει την ίδια δουλειά με ένα αυτοκίνητο των 50.000 ευρώ με ότι αυτό συνεπάγεται στις διαφορές τους και..
- από την άλλη οι άλλοι που τους κάνουν οι τρολς να αναρωτιούνται μήπως τελικά κάνουν την ίδια δουλειά και έχουμε εμείς το πρόβλημα;
Ρε τι πίνετε; Μη ρωτάω συνέχεια και κουράζω. Απλά πείτε μου
Edit: τελικά την πλήρωσε ο Θανάσης που ποστάρισε μετά τον Γκουρού
Ασε με γιατί είμαι κάνα δύωρο στο εξοχικό και απολαμβάνω. Συνεχίστε . Η παρέα εδώ είναι τελειαΣιγά μην αναρωτιόμαστε.
Το παίζουμε τρελίτσα για διασκέδαση, μπας και βοηθήσουμε και λίγο και κάποιοι νομίζουν ότι έχουμε τρεμούρα. ¨Εχουν και κότερο αυτοί, να σε πάνε μια βόλτα ?
Εγω ? εγώ έφυγα .... bye χα χα τετοια ώρα που μπαινεις και εσυ χα χα.Ασε με γιατί είμαι κάνα δύωρο στο εξοχικό και απολαμβάνω. Συνεχίστε . Η παρέα εδώ είναι τελεια
Τα κότερα ειναι για τους νεόπλουτουςΕγω ? εγώ έφυγα .... bye χα χα τετοια ώρα που μπαινεις και εσυ χα χα.
Κότερο έχεις, να με πας καμια βόλτα , έστω βαρκούλα για ψάρεμα ? (θα δω αύριο την απάντηση) .
Γιατί Γιάννη μου; Διαφωνείς ότι με όλα τα αυτοκίνητα πας σουπερμάρκετ να γεμίσεις το καλάθι της νοικοκυράς;Ρε συ Θανάση έλεος κάπου δλδ !
Στέλιο το αυτό , έλεος κάπου , αλλά από ότι βλέπω δεν χαμπαριάζετε εσείς από τίποτα.
Οκ , guys be my guests .
Μη στενοχωριέσαι εσυ Γιάννη, δεν θέλω. no joke. Είσαι καλό παιδί.Ρε συ Θανάση έλεος κάπου δλδ !
Στέλιο το αυτό , έλεος κάπου , αλλά από ότι βλέπω δεν χαμπαριάζετε εσείς από τίποτα.
Οκ , guys be my guests .
Κάθε άλλο ! Εγώ παίρνω το shelby, και πάω με κωλίδια στο My market το μεγάλο του ολυμπιακού χωριού , όπου και παρκάρω με κωλίδια , γιατί έχει άπλετο χώρο , ιδίως όταν πάω εγώ το πρωί , και φεύγω επίσης με κωλίδια , γιατί γουτάρω να καίω παλιά λάστιχα.Γιατί Γιάννη μου; Διαφωνείς ότι με όλα τα αυτοκίνητα πας σουπερμάρκετ να γεμίσεις το καλάθι της νοικοκυράς;