Καλώδια και θύματα

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.062
Λοιπόν , 1) δεν θα διαβάζεις .
2) δεν θα μετράς το πικαπ .
3) δεν θα αγοράσεις τρία ούτε τριάντατρία κιλά σουίτσερς.
4)Τα δίχαλα καλώς τα κατήργησες ,αν τα αντικατέστησες με βλώδιο σωστά σφιγμένο αντρίκια , ή έξυπνα κολλημένο.
Μία μικρή λεπτομέρεια που μου ξέφυγε στο νο 2 , = θα πάρεις SL 1200 MK2 , ή αντίστοιχο .
Θα πάψεις να ασχολείσαι τότε με την ταχύτητα , αφού θα είναι δεδομένη και κλειδωμένη ανά πάσα στιγμή.

head-stef

Headphones
Reaction score
2.283
Λοιπόν , 1) δεν θα διαβάζεις .
2) δεν θα μετράς το πικαπ .
3) δεν θα αγοράσεις τρία ούτε τριάντατρία κιλά σουίτσερς.
4)Τα δίχαλα καλώς τα κατήργησες ,αν τα αντικατέστησες με βλώδιο σωστά σφιγμένο αντρίκια , ή έξυπνα κολλημένο.
Μία μικρή λεπτομέρεια που μου ξέφυγε στο νο 2 , = θα πάρεις SL 1200 MK2 , ή αντίστοιχο .
Θα πάψεις να ασχολείσαι τότε με την ταχύτητα , αφού θα είναι δεδομένη και κλειδωμένη ανά πάσα στιγμή.
1) Αδύνατον, θα έχω στερητικό. 😄
2) Ομοίως με το 1, τα όργανα ακριβείας, μηχανικά και ηλεκτρονικά, γεμίζουν μια ντουλάπα. Είμαι ...εγώ!
3) Και να μου τα χάριζαν δεν θα έβαζα άλλα. Ένα φτάνει.
4) Τα supra 4.0 έτσι σφίχτηκαν, το πρόβλημα είναι αν θέλω να τα ξεσφίξω!

Είσαι μέσα στο μυαλό μου. Πριν ένα χρόνο περίπου τσέκαρα αν μπορώ να ανταλλάξω το Project, στο μαγαζί που το πήρα, γιατί μου άρεσε πολύ το SL1500. Δεν προχώρησε η ανταλλαγή γιατί τότε το έφερνε μόνο ...ο Κωτσόβολος!!! (που φτάσαμε). Σκέφτομαι και το νέο 1200mk7, αλλά και τους διάσημους προγόνους του, αλλά πάντως προτιμώ καινούργιο. Ελπίζω πως θα βρω κάτι... Ο ήχος του Pro-ject με τη red μου αρκεί προς το παρόν, αλλά θα μου άρεσε κάτι μηχανολογικά πιο ώριμο.

Last edited:

Reaction score
11.255
Έχουμε ξαναπεί ότι ο παραλληλισμός των καλωδίων με αυτοκίνητα είναι τελείως άκυρος. Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις αναλογίες από τον κόσμο των αυτοκινήτων για να περιγράψουμε τον κόσμο των καλωδίων.
Είναι τόσο δύσκολο να γίνει αυτό κατανοητό;

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.392
Α, έτσι θεωρείς ε ? Στο δικό μου λίγο παραπάνω, όμως βλέπω δεν έβαλες γελάκι , ενω στους άλλους όλους βάζεις. Μάλλον δεν συμφωνούσε με τα στιχουργικά και αισθητικά κριτήρια σου ? ή τα αναφερόμενα, εξάλλου προτάσεις για ένταξη σε δικά σου τραγούδια ήταν.

Για να τεστάρουμε και το δικό σου χιούμορ έτσι παγκοσμία πρώτη (όσο τουλάχιστον εγω διαβάζω), να δούμε θα του βάλεις γελάκι ? Είναι και η δική μου πρώτη στιχουργική προσπάθεια ever, όποτε ελπίζω να είσαι ελαστικός, μου πήρε και μόλις 7 λεπτά.

++++

Τους δυο κόσμους θέλω να ενώσω δυο φορές γκουρού να νοιώσω.

Μόνο ο ένας κόσμος δεν μου φτάνει κάποια meddling kids τα χάνει.

Ο άλλος κόσμος ο υποκειμενικός έχει μια τάση να με απορρίπτει εντελώς και πιθανώς, αλλα και αυτόν τον θέλω αλλά πως ?

Σκέφτομαι άραγε ορθώς?

Τι θα κάνω τι θα κάνω με Αμίρ και Τούλ απάνω.

Να αποκηρύξω κανέναν δεν μπορώ

Λεω να παω να κοιμηθώ

Ο Ίαρ στη γωνία περιμένει

πολυκάναλο ήδη έχει γνέσει

Εγω να συμφωνήσω και το αδράχτι να κρατήσω ?

Δεν θα μπορέσω να ξυπνήσω.

Εχω και τον αλλο να φιλοσοφεί και να μου εχει πρήξει το λειρί

Τι ζητά απο μένα τι ζητά ? να μου φύγει η λιαλιά ?

Οχι το καλό μ’ θα θέλει, αλλά μπελάς θε να μέβρει.

Θεωρητικό υπόβαθρο σε μιλένιαλς να δίνω

αλλά απο την άλλη δε θα κρίνω

Το σωστό ξέρω θα κάνουν

και τον αλλο κόσμο θα τρελάνουν

Τι με βρήκε, τι με βρήκε

Εγω απλός άνθρωπος μιας και είμαι

Αυτα τα meddling kids του πρώτου στίχου, φταίν για όλα.

++++

Στη δική μου στιχουργική έκφραση δεν υπάρχει προμελετημένος σχεδιασμός.Είναι σαν την αγαπημένη μας jazz, αυτοσχεδιασμός βασισμένος σε ερεθίσματα τρέχοντα,προσαρμοσμένος σε κομμάτια που καρφώνονται συνειρμικά στο νου,με τον οποίον κιόλας μπορεί μέχρι και ο ίδιος ν'απορούσα εκ των υστέρων.Γι αυτό άλλωστε στρέφεται ενίοτε προς όλες τις πλευρές,του εαυτού μου συμπεριλαμβανομένου.
H στιχουργική σου θέλει κάποια δουλειά ακόμα,όχι τόσο στα νοήματα όσο στα...μέτρα.Ελπίζω επίσης να μην αρχίσεις να παρεξηγείς και πράξεις...που δεν κάνω.
Τυχαίο το ποστ μετά τον Γκουρού μας.
- Από τη μία οι θιασώτες ότι ενα αυτοκίνητο των 10.000 ευρώ κάνει την ίδια δουλειά με ένα αυτοκίνητο των 50.000 ευρώ με ότι αυτό συνεπάγεται στις διαφορές τους και..
- από την άλλη οι άλλοι που τους κάνουν οι τρολς να αναρωτιούνται μήπως τελικά κάνουν την ίδια δουλειά και έχουμε εμείς το πρόβλημα;

Ρε τι πίνετε; Μη ρωτάω συνέχεια και κουράζω. Απλά πείτε μου😀😀

Edit: τελικά την πλήρωσε ο Θανάσης που ποστάρισε μετά τον Γκουρού😜
Ένα σαλέ στην Αράχωβα μπορεί να έχει ανώτερο πρεστίζ από μια παράγκα στις ελβετικές Άλπεις...Μακάριοι όσοι έχουν ευχέρεια να επιλέγουν άμα θα τα έχωναν σε Αράχωβα ή Άλπεις... :wink:
271925859_3219397998292523_5785765175820314602_n.jpg

Reaction score
19.553
Ρε συ Θανάση
Για να δω θα βρείς και το δεύτερο συνθετικό, που μου βάζει και ψωμί στο τραπέζι, με κουίζ που πρετοίμασα ειδικά στα μέτρα και γνώσεις σου (έστω και με λίγο ψάξιμο).
Σε ποιό στοιχείο βασίζονται οι μπαταρίες (και fuel cells μαζί) που χρησιμοποιούνται σε εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά και ανανεώσιμων πηγών ενέγειας για να μπεί αυτή ομαλά στο δίκτυο ? Μηδέν φθορά διαλύματος. Για να δω πόσο "δυνατός" είσαι ? :)

Bonus : Θα σου λυθούν και απορίες για αυτά τα γενικά που λέγαμε για ηλεκτρισμό και χημικές διεργασίες.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.467
Έχουμε ξαναπεί ότι ο παραλληλισμός των καλωδίων με αυτοκίνητα είναι τελείως άκυρος. Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις αναλογίες από τον κόσμο των αυτοκινήτων για να περιγράψουμε τον κόσμο των καλωδίων.
Νομίζω πως τα καλώδια ταιριάζουν να παρομοιάζονται περισσότερο με τα ρολόγια.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.401
... καθε μεταφορικη συγκριση, οφειλει να εξεταζεται σε περισσοτερο βαθος και μηκος, παρα απλα επιφανειακα.
Η διαφορα ειναι μεγαλητερη απο αυτη της πυγολαμπιδας με την αστραπης (για να παινεπσω τα αναγνωσματα, αλλιως θα μου πεσουν στο κεφαλι). 🐒

Last edited:

Reaction score
6.815
Στη δική μου στιχουργική έκφραση δεν υπάρχει προμελετημένος σχεδιασμός.Είναι σαν την αγαπημένη μας jazz, αυτοσχεδιασμός βασισμένος σε ερεθίσματα τρέχοντα,προσαρμοσμένος σε κομμάτια που καρφώνονται συνειρμικά στο νου,με τον οποίον κιόλας μπορεί μέχρι και ο ίδιος ν'απορούσα εκ των υστέρων.Γι αυτό άλλωστε στρέφεται ενίοτε προς όλες τις πλευρές,του εαυτού μου συμπεριλαμβανομένου.
H στιχουργική σου θέλει κάποια δουλειά ακόμα,όχι τόσο στα νοήματα όσο στα...μέτρα.Ελπίζω επίσης να μην αρχίσεις να παρεξηγείς και πράξεις...που δεν κάνω.

Ένα σαλέ στην Αράχωβα μπορεί να έχει ανώτερο πρεστίζ από μια παράγκα στις ελβετικές Άλπεις...Μακάριοι όσοι έχουν ευχέρεια να επιλέγουν άμα θα τα έχωναν σε Αράχωβα ή Άλπεις... :wink:
View attachment 262363
Είμαι πολύ μοναχικός καβαλάρης , οπότε δύσκολα θα το βρεις!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.392
Απορώ πώς και δεν έχουν μπει ακόμα στο παιγνίδι περιώνυμες ωρολογοποιίες...Από συνθήματα θα είχαν σωρό,λ.χ. ΄΄Audemars Piguet,για τέλειο χρονισμό στο σήμα΄΄. :biggrin:
Κανένας μας δεν γίνεται να είναι σίγουρος για το τι μπορεί να έχουν ήδη βρει κάποιοι άλλοι... :wink:
26841272_530306357342367_4871384762513916425_o (6).jpg

Reaction score
19.553
να παρεξηγείς και πράξεις...που δεν κάνω.
Εννοείται , :D αυτά παρεξηγώ πρώτα, αυτά που δεν κάνεις και αυτά στα οποία διαλέγεις να μην απαντάς όταν ρωτάω. Η μή απάντηση είναι και αυτή απάντηση, όμως. ;)

Ναι και εμένα απο στοιχεία που είχαμε αναφερθεί είναι οι στίχοι. Απλώς ήταν στοχευμένα σε εσένα και ας τα κάνουν και άλλοι.

Εγω πάντως συγγνώμη αλλά αυτοί οι στίχοι δεν θεωρώ ότι είναι αθώοι ή μη προσβλητικοί, και μάλιστα μεθοδικά και επαναλαμβανόμενα έχουν το σκοπό τους (για μένα αλλά και σε άλλους όταν αναφέρονται). Εμένα άσε με, είμαι περίπτωση δε με νοιάζουν αυτά τα audio φαινόμενα με τον τρόπο που τα αντιλαμβάνεσθε εσείς, αλλά ειρωνεία σε ανάγκη και προσπάθεια πειργραφής ή (και μετά) προσπάθειας συνδυασμού υποκειμενικών ακροάσεων με αντικειμενικότητα , που κάποιοι έστω με το περιορισμένο λεξιλόγιο της γλώσσας να εκφράσουν την μουσική (ε, δεν έχουμε και άλλο χωρίς να φιλοσοφήσουμε αλλά και αυτό ενοχλεί εδω) προσπαθούν .... δεν είναι σωστό να γίνονται αντικείμενο ειρωνείας και ας είναι δήθεν καλύμμενα με έναν ψευτομανδύα χιούμορ. Αυτό δεν είναι χιούμορ κατά τη γνώμη μου και πιτσεύω ότι έχω αρκετό για να καταλάβω τι είναι και τι δεν είναι. Αλλά γούστα είναι αυτά και δείχνουν και την αισθητική του καθένα, που τα κάνει αλλά και τα επικροτεί.

Όσον αφορά τι προσυπογράφεις η υπογραφή σου τα λέει όλα χα χα :
Measurements or...it never happened

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.504
Αυτά τα λέει ο ολιβ σιν, παλιοκλέφταρε. 😂

280719_a42f7a2076bd2cf2c3ef034db96e6daa.jpeg

Καταλήγει όμως πως κατ'ουσιαν είναι κάτι σαν αντικαταθλιπτικά. 😁🤣😂

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.401
... καθε μεταφορικη συγκριση, οφειλει να εξεταζεται σε περισσοτερο βαθος και μηκος, παρα απλα επιφανειακα.
Η διαφορα ειναι μεγαλητερη απο αυτη της πυγολαμπιδας με την αστραπης (για να παινεπσω τα αναγνωσματα, αλλιως θα μου πεσουν στο κεφαλι). 🐒
η συγκριση καλωδιων τωρα...πιθανως να ηταν κατι ενδιαφερων τη δεκαετια των 90ς αντε και λιγο μετα ... μια ελαφρα καθηστερηση δεν ειναι παντα κακη... αλλα με τα σημερινα δεδομενα καταντα ετεροχρονισμενη μη πω τιποτα χειροτερο. 🐒

Καταλήγει όμως πως κατ'ουσιαν είναι κάτι σαν αντικαταθλιπτικά. 😁🤣😂
μιζερο τον λεει 8-)

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.401
πριν χρονια τα ελεγα με μια φιλη σε ενα πανηγυρι (φεστιβαλ) πριν ξεκινησουν να παιζουν μπαντες και ειχαμε πχιασει τα ζωδια...σε μια φαση μου λεει, περισσοτερα θα μαθεις αν παρεις ναρκωτικα παρα απο τα ζωδια... μαντεπσε αν ξανασχοληθηκα .. 🐒
στα καλωδια ισχυει κατι αντιστοιχο ... αλλα η αντιστοιχια ειναι η μουσικη, αν τη πσαχνεις με καλωδια, τοτε δεν πρεπει να ακους και τοσο πολυ μουσικη.

Last edited:

Reaction score
19.553
Εγω τελικά (αλήθεια) ακόμη δεν έχω καταλάβει, όχι ότι με νοιάζει χα χα, Kondo έχεις και σε πειράζουν τα παιδιά της γειτονιάς σου ? Πούλα ένα βρε παιδί μου και εσυ, να πάρεις καμιά βάρκα να πάμε για ψάρεμα. :D

Last edited:

head-stef

Headphones
Reaction score
2.283
Ή με τα χάλκινα ..."βιομαγνητικά" βραχιόλια που υπόσχονται θεραπεία "δια πάσαν νόσον και πάσαν..." (Η συνέχεια γνωστή από το κατά Ματθαίον ευαγγέλιο). Μάλιστα, η μόνη βασική διαφορά τους είναι ότι στα δεύτερα ο χαλκός δεν είναι OF και πρασινίζουν τα χέρια των γιαγιάδων. 👵👵 Όμως προσφέρουν ελπίδα κι αυτά!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.047
Members
38.286
Νεότερο μέλος
blackdragon