Καλώδια και θύματα

Reaction score
12.264
Εγω τελικά (αλήθεια) ακόμη δεν έχω καταλάβει, όχι ότι με νοιάζει χα χα, Kondo έχεις και σε πειράζουν τα παιδιά της γειτονιάς σου ? Πούλα ένα βρε παιδί μου και εσυ, να πάρεις καμιά βάρκα να πάμε για ψάρεμα. :D

Καλά, δεν πιστεύω ότι είναι στοχευμένο το πείραγμα απο τα "παιδιά της γειτονιάς", δεν έχουν ( έχουμε ) βάλει τον kanakiani στο μάτι δηλαδή. Με τον kanakiani όμως, προσωπικά κάνω πλάκα και τον πειράζω γιατί καταλαβαίνω το σκεπτικό του καθώς και τις κινήσεις / επιλογές του. Διαφωνώ ( όπως με τον οποιοδήποτε καλωδιόφιλο ) με τη χρήση των καλωδίων και π.χ. εγώ θα είχα τους τελικούς κοντά στα ηχεία ( όπως και έχω τους δικούς μου ), αλλά ο καθένας κάνει τις επιλογές του σύμφωνα με τις ανάγκες του και σε τελική ανάλυση, δικό του είναι το σύστημα.

Reaction score
6.815
Εννοείται , :D αυτά παρεξηγώ πρώτα, αυτά που δεν κάνεις και αυτά στα οποία διαλέγεις να μην απαντάς όταν ρωτάω. Η μή απάντηση είναι και αυτή απάντηση, όμως. ;)

Ναι και εμένα απο στοιχεία που είχαμε αναφερθεί είναι οι στίχοι. Απλώς ήταν στοχευμένα σε εσένα και ας τα κάνουν και άλλοι.

Εγω πάντως συγγνώμη αλλά αυτοί οι στίχοι δεν θεωρώ ότι είναι αθώοι ή μη προσβλητικοί, και μάλιστα μεθοδικά και επαναλαμβανόμενα έχουν το σκοπό τους (για μένα αλλά και σε άλλους όταν αναφέρονται). Εμένα άσε με, είμαι περίπτωση δε με νοιάζουν αυτά τα audio φαινόμενα με τον τρόπο που τα αντιλαμβάνεσθε εσείς, αλλά ειρωνεία σε ανάγκη και προσπάθεια πειργραφής ή (και μετά) προσπάθειας συνδυασμού υποκειμενικών ακροάσεων με αντικειμενικότητα , που κάποιοι έστω με το περιορισμένο λεξιλόγιο της γλώσσας να εκφράσουν την μουσική (ε, δεν έχουμε και άλλο χωρίς να φιλοσοφήσουμε αλλά και αυτό ενοχλεί εδω) προσπαθούν .... δεν είναι σωστό να γίνονται αντικείμενο ειρωνείας και ας είναι δήθεν καλύμμενα με έναν ψευτομανδύα χιούμορ. Αυτό δεν είναι χιούμορ κατά τη γνώμη μου και πιτσεύω ότι έχω αρκετό για να καταλάβω τι είναι και τι δεν είναι. Αλλά γούστα είναι αυτά και δείχνουν και την αισθητική του καθένα, που τα κάνει αλλά και τα επικροτεί.

Όσον αφορά τι προσυπογράφεις η υπογραφή σου τα λέει όλα χα χα :
Measurements or...it never happened
Αλήθεια τώρα;
Τώρα κατάλαβες τι παίζει με τη συνομοταξία; 🤣🤣🤣🤣

Άσε τα παιδιά βρε να βγάλουν τον πόνο τους. Εδώ εχει αρχίσει και γράφει και ο χαρταετός. Μέχρι και αυτός πήρε τα πάνω του😁😁

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.392
...
Εγω πάντως συγγνώμη αλλά αυτοί οι στίχοι δεν θεωρώ ότι είναι αθώοι ή μη προσβλητικοί, και μάλιστα μεθοδικά και επαναλαμβανόμενα έχουν το σκοπό τους (για μένα αλλά και σε άλλους όταν αναφέρονται). Εμένα άσε με, είμαι περίπτωση δε με νοιάζουν αυτά τα audio φαινόμενα με τον τρόπο που τα αντιλαμβάνεσθε εσείς, αλλά ειρωνεία σε ανάγκη και προσπάθεια πειργραφής ή (και μετά) προσπάθειας συνδυασμού υποκειμενικών ακροάσεων με αντικειμενικότητα , που κάποιοι έστω με το περιορισμένο λεξιλόγιο της γλώσσας να εκφράσουν την μουσική (ε, δεν έχουμε και άλλο χωρίς να φιλοσοφήσουμε αλλά και αυτό ενοχλεί εδω) προσπαθούν .... δεν είναι σωστό να γίνονται αντικείμενο ειρωνείας και ας είναι δήθεν καλύμμενα με έναν ψευτομανδύα χιούμορ. Αυτό δεν είναι χιούμορ κατά τη γνώμη μου και πιτσεύω ότι έχω αρκετό για να καταλάβω τι είναι και τι δεν είναι. Αλλά γούστα είναι αυτά και δείχνουν και την αισθητική του καθένα, που τα κάνει αλλά και τα επικροτεί.

Όσον αφορά τι προσυπογράφεις η υπογραφή σου τα λέει όλα χα χα :
Measurements or...it never happened
Αλήθεια τώρα;
Τώρα κατάλαβες τι παίζει με τη συνομοταξία; 🤣🤣🤣🤣

Άσε τα παιδιά βρε να βγάλουν τον πόνο τους. Εδώ εχει αρχίσει και γράφει και ο χαρταετός. Μέχρι και αυτός πήρε τα πάνω του😁😁
I rest my case,όπως θα σημείωνε και ο thva... :sneaky:

27023941_534654103574259_7390589534283345271_o.jpg

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.062
Για να δω θα βρείς και το δεύτερο συνθετικό, που μου βάζει και ψωμί στο τραπέζι, με κουίζ που πρετοίμασα ειδικά στα μέτρα και γνώσεις σου (έστω και με λίγο ψάξιμο).
Σε ποιό στοιχείο βασίζονται οι μπαταρίες (και fuel cells μαζί) που χρησιμοποιούνται σε εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά και ανανεώσιμων πηγών ενέγειας για να μπεί αυτή ομαλά στο δίκτυο ? Μηδέν φθορά διαλύματος. Για να δω πόσο "δυνατός" είσαι ? :)

Bonus : Θα σου λυθούν και απορίες για αυτά τα γενικά που λέγαμε για ηλεκτρισμό και χημικές διεργασίες.
Βανάδιο .

Reaction score
19.553
I rest my case,όπως θα σημείωνε και ο thva... :sneaky:

View attachment 262384
Ε, έτσι είναι αυτά Bhutia, εγω στα λέω, όταν τραβάει υπερβολικά πολύ το σχοινί ο ένας - τραβάει και ο άλλος, δράση - αντίδραση, αίτιο - αποτέλεσμα κλπ και άλλα πράγματα μέσα προφανώς που δεν είμαι εγω που θα τολμήσω να τα αναφέρω καθώς δεν συμμετέχω σε αυτό το παιχνίδι πέρα απο τις καλές μου προθέσεις.

Ε, τι να κάνει και αυτό έσπασε, πρό πολλού προφανώς. Ώσμωσις τέλος, εάν υπήρχε και κάποτε , δεν γνωρίζω και δεν είναι του ενδιαφέροντος μου. Εγω είμαι ο απλός άνθρωπος που λές, όχι άλλοι που θεωρείς.

Last edited:

Reaction score
19.553
Τι είναι αυτά με τους μοναχικούς καβαλάρηδες και τα άλογα. Δεν καταλαβαίνω ντίπ. τι λέτε Me stupido. :D

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.392
Ε, έτσι είναι αυτά Bhutia, εγω στα λέω, όταν τραβάει υπερβολικά πολύ το σχοινί ο ένας - τραβάει και ο άλλος, δράση - αντίδραση, αίτιο - αποτέλεσμα κλπ και άλλα πράγματα μέσα προφανώς που δεν είμαι εγω που θα τολμήσω να τα αναφέρω καθώς δεν συμμετέχω σε αυτό το παιχνίδι πέρα απο τις καλές μου προθέσεις.

Ε, τι να κάνει και αυτό έσπασε, πρό πολλού προφανώς. Ώσμωσις τέλος, εάν υπήρχε και κάποτε , δεν γνωρίζω και δεν είναι του ενδιαφέροντος μου. Εγω είμαι ο απλός άνθρωπος που λές, όχι άλλοι που θεωρείς.
Στο ΄΄στοίχημα΄΄ της χαϊεντολογίας θα μπορούσε κάποιος να κερδίζει χάνοντας περισσότερα χρήματα αλλά ποτέ χάνοντας την...ψυχραιμία του. :sneaky:

Καλό είναι αυτό όταν γίνεται την κατάλληλη στιγμή γιατί είναι σαν στέιτμεντ!😉
Take that to a bank... :wink:

Reaction score
6.815
View attachment 262391
Χωρίς να πίνω ή να καπνίζω ο ίδιος,the view is surely...smoking.
Συμφωνώ αλλά στα ψηλά βουνά ο chronos ρέει πιο αργά και μου αρέσει περισσότερο😀

Edit: και εγώ δεν καπνίζω ( τώρα ). Για τον χαρταετό το έβαλα . Να του δώσω λίγο γήπεδο😁

Μόνο το βράδυ και αν…

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.047
Members
38.285
Νεότερο μέλος
blackdragon