Καλώδια και θύματα

Reaction score
19.550
Η ποιότητα μας νοιάζει.
Όπως και στα γραπτά εδώ. Δεν έχει σημασία ποιος γράφει πολλά τώρα τελευταία και κάνει διπλά και τριπλά ποστς, αλλά το περιεχόμενο αυτών. ;)
Τι πάλι με εμένα ασχολείσαι ? χα χα

Έχω δει τι γράφεις και εσυ και την συνεισφορά σου παντού.. Μονολεκτικά και μόνο για να σχολιάσεις άλλους. :D Δεν έχεις και χιούμορ τουλάχιστον , να γελάγαμε.
Υποπτευομαι οτι ο συλλογισμος του Κυριου Σποκ, εχει μια πολυ υποπτη βαση...8-)
Ο σπόκ ποτέ δεν θα ρωτούσε κάτι χωρίς να ξέρει την απάντηση. :D

Reaction score
6.814
Τι πάλι με εμένα ασχολείσαι ? χα χα

Έχω δει τι γράφεις και εσυ και την συνεισφορά σου παντού.. Μονολεκτικά και μόνο για να σχολιάσεις άλλους. :D

Ο σπόκ ποτέ δεν θα ρωτούσε κάτι χωρίς να ξέρει την απάντηση. :D
Να αντιγράψω λίγο τον φίλο μου τον ear και να γίνω για ένα δευτερόλεπτο και εγώ like 👮‍♀️
Δες ποιος έβαλε like στο ποστ που παράθεσες😜

Reaction score
19.550
Να αντιγράψω λίγο τον φίλο μου τον ear και να γίνω για ένα δευτερόλεπτο και εγώ like 👮‍♀️
Δες ποιος έβαλε like στο ποστ που παράθεσες😜
Ναι αφού σου λέω έχει γίνει fussion βιολογικό. :D ¨Ερωτας με την πρώτη ματιά. χα χα
Και που μου είχε απαντήσει δήθεν ότι διαφωνούσε με το έτερον ημισυ , του έβαζε όλο like μονο και μόνο επειδή τα γραφόμενα του ήταν "κόντρα" στα δικά μου. Φαντάσου τώρα λειτουργία ανθρώπου χα χα

Θα βάλουν και άλλοι , give it some time. Όλοι ίδιοι είναι σαν τον Agent Smith απο το Matrix. xa xa. Βγαίνουν όλοι απο έναν. χα χα. Τι νομίζεις ήταν το μάτριξ λαλά ταινία ? Σε έξι φιλοσοφίες βασίστηκε και σε όλα τα γνωστά και μελετημένα είδη προπαγάνδας χα χα.

Τα ξέρω όλα αυτά , τα έχω μελετήσει απο χόμπι, οπότε ..... :D

Last edited:

Reaction score
6.814
Παιδιά βάλτε πιο μεγάλη ουρά στον χαρταετό γιατί έχει σηκώσει αεράκι, μην γκρεμιστεί το «αφήγημα». Κρίμα ειναι😉

Reaction score
19.550
Παιδιά βάλτε πιο μεγάλη ουρά στον χαρταετό γιατί έχει σηκώσει αεράκι, μην γκρεμιστεί το «αφήγημα». Κρίμα ειναι😉
Που να δεις πως την πέσανε σε έναν ανθρωπάκι καλό, πραγματικά μηχανολόγο ΕΜΠ, όχι σαν κάτι μουσαντένιους "επιστήμονες" , σε ένα άλλο νήμα. Όλες οι μέθοδοι εφαρμόστηκαν μέχρι και απο οικονομολόγους , επαναστάτες, λογικά φιλικά προσκείμενοι του. :D
Ωραία το πας.
Μια χαρά. Τι νόμιζες ? Μπορώ και χειρότερα εαν δε πάψεις με την εμμονή σου.

Reaction score
19.550
Καλωσήρθες και εσυ απο τα παλιά. Τα likes να τα κοιτάς στο έχω πεί, θα μάθεις πολλά για την ψυχολογία των ανθρώπων. Αφου δεν με πιστεύεις εμένα το έχει πει και ο Ιαρ.
Για να σε δω.
Εγω κλιμακώνω μόνο εαν και όταν κλιμακώνεις εσυ (όπως και έκανες). Ποτέ πρώτος και πάντα αναλογικά.
Με τι νομίζεις ότι έχεις να κάνεις , με κανά παιδάκι. ?

head-stef

Headphones
Reaction score
2.283
@Bhutia ...η τοποθέτηση σου είναι εκ των πραγμάτων λάθος. Εαν και έχω μια εντύπωση ότι τον head stef τον γνωρίζεις. Μάλσιτα νομίζω πρέπει να τον βάφτισες κιόλας...
...μέχρι και απο οικονομολόγους , επαναστάτες, λογικά φιλικά προσκείμενοι του...
Μετά το ...alter ego του Άλεξ, τώρα οι ...συγγένειες, οι προσκείμενοι και τα ...fusion! Complete confusion και μάλιστα ομαδική...

Έχω την ατυχία και την τύχη να μη γνωρίζω κανέναν σ' αυτό το φόρουμ - ούτε έναν - κι αυτό με βοηθά στο να γράφω καθαρά την άποψή μου, να συμφωνώ ή να διαφωνώ χωρίς καμία υποχρέωση "να ευχαριστήσω" ή "να μη στεναχωρήσω" κάποιον. Δεν έχω να λογοδοτήσω σε kan...έναν, όπως επιλέγουν να κάνουν κάποιοι/ος, παρά μόνο στους κανόνες του φόρουμ. Δεν διστάζω να αλλάξω γνώμη αν κάποιος με πείσει για κάτι ορθότερο, δεν με δεσμεύει kan...ένας να παραμένω στα παλιά. Μπροστά στην πλάνη, το εμπορικό ψέμα ή την ανοησία, δεν θέλω να σιωπώ.
Τα ίδια θα περίμενα απ' όλους και θα ευχόμουν για όλους.

Επιδοκιμάζω, αποδοκιμάζω ή σατηρίζω κατά το δοκούν. Τα likes και τα dislikes, ΔΕΝ ζητιανεύονται, μόνο κερδίζονται αβίαστα (κλισέ).

Όσο αισθάνομαι ελεύθερος θα γράφω.

Reaction score
19.550
Μετά το ...alter ego του Άλεξ, τώρα οι ...συγγένειες, οι προσκείμενοι και τα ...fusion! Complete confusion και μάλιστα ομαδική...

Έχω την ατυχία και την τύχη να μη γνωρίζω κανέναν σ' αυτό το φόρουμ - ούτε έναν - κι αυτό με βοηθά στο να γράφω καθαρά την άποψή μου, να συμφωνώ ή να διαφωνώ χωρίς καμία υποχρέωση "να ευχαριστήσω" ή "να μη στεναχωρήσω" κάποιον. Δεν έχω να λογοδοτήσω σε kan...έναν, όπως επιλέγουν να κάνουν κάποιοι/ος, παρά μόνο στους κανόνες του φόρουμ. Δεν διστάζω να αλλάξω γνώμη αν κάποιος με πείσει για κάτι ορθότερο, δεν με δεσμεύει kan...ένας να παραμένω στα παλιά. Μπροστά στην πλάνη, το εμπορικό ψέμα ή την ανοησία, δεν θέλω να σιωπώ.
Τα ίδια θα περίμενα απ' όλους και θα ευχόμουν για όλους.

Επιδοκιμάζω, αποδοκιμάζω ή σατηρίζω κατά το δοκούν. Τα likes και τα dislikes, ΔΕΝ ζητιανεύονται, μόνο κερδίζονται αβίαστα (κλισέ).

Όσο αισθάνομαι ελεύθερος θα γράφω.
Να κάνεις όπως αισθάνεσαι φίλε μου. Και εγω δεν γνωρίζω κανέναν, οπότε είμαι το ίδιο. Στην δικιά σου βέβαια περίπτωση εγω δεν πείθομαι ότι δεν γνωρίζεις κανέναν αλλά και να το πιστέψω ... όπως είπα δεν χρειάζεται να γνωρίζεστε , είστε όλοι το ίδιο γιατί διαβάζετε τα ίδια. Αλλά πα΄λι δεν καταλαβαίνω γιατί απευθυνεσαι σε εμένα ΚΑΙ για αυτό το θέμα ακόμη. Εγω δεν ασχοληθηκα καθόλου ποιός είσαι, ούτε ειπα για Αλεχ, ούτε για χαρταετούς , ούτε για τίποτε που σου λένε άλλοι , μάλιστα ειπα ότι δεν ξέρω τι λένε. Απλώς ότι μου φάνηκε αστείο το σκίτσο. Επίσης για οικονομολόγους επαναστάτες τι σχολιάζεις ? Εσένα αφορά νομίζεις ? εσυ είσαι φυσικός τα είπαμε αυτά. Εγω στο μόνο που αναφερθηκα είναι το fussion και αυτό γιατί παρειτσα με τον Πέτρο , ανταλάσσεται like όταν με ειρωνευόσασταν. Και πα΄λι ήταν σε επίθεση που δεχόμουν απο εσας. Και πάλι αναφερόταν στον Πέτρο, ότι έκανε το fussion όχι σε εσένα. χα χα Εσυ είσαι σε κονφιουζον και θες εδω να αποδείξεις ότι κάτι και κάποιος είσαι.

Τώρα π.χ. διαβάζω ας πούμε αυτά που γράφεις στον stentor (πραγματικός φυσικός, όχι μουσαντένιος) για τα ποτενσιόμετρα και .... ταρβάω τα μαλλιά μου χα χα. Μην του πείς και αυτά που λες για τους πυκνωτές χα χα.

Κοίτα εαν κυνηγούσα εγω το καθένα και έμενα στο τι λέει και τα κουφά που γράφει, όπως κάνετε εσυ και ο Πέτρος, δεν θα έκανα άλλη δουλειά. Απαντάω μόνο όταν προκληθώ.

Αλήθεια ΣΕΜΦΕ ή ΕΚΠΑ είσαι ? Δεν παρατήρησα εαν το είπες πουθενά, δεν λειτουργεί και καλά η Γκεστάπο τώρα τελευταία. :D

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.504
Αλήθεια ΣΕΜΦΕ ή ΕΚΠΑ είσαι ?
Ας είναι και σκουπιδιάρης.

Συνεισφέρει θετικά σε ένα φόρουμ τεχνολογίας με τεχνικού περιεχομένου θρεντς, και ως εκ τούτου κερδίζει τον σεβασμό μου.

Άλλοι να δουν τα χάλια τους κι ας κρύβονται πίσω από τίτλους. 😎

Reaction score
19.550
Ας είναι και σκουπιδιάρης.

Συνεισφέρει θετικά σε ένα φόρουμ τεχνολογίας με τεχνικού περιεχομένου θρεντς, και ως εκ τούτου κερδίζει τον σεβασμό μου.

Άλλοι να δουν τα χάλια τους κι ας κρύβονται πίσω από τίτλους. 😎
Ο σεβασμός ο δικός σου δεν μου λέει τίποτε εμένα. Εγω δεν εκφράζω τεχνικές απόψεις συνεισφέρω μόνο λογική.

Δεν είμαι γιατρός χα χα

Σκουπιδιάρη και βοθρατζή είπε ο κυριος αυτός εμένα χα χα . Μην μπερδεύεσαι

Εσυ εξάλλου μου είπες να talk to the hand. Ε, τηρησε το λοιπόν , τουλάχιστον τον λόγο σου και μην μου απευθύνεις και εσυ τον λόγο. Κάνε μου και ενα πως το λέτε ignore xa xa

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.062
Ο σεβασμός ο δικός σου δεν μου λέει τίποτε εμένα. Εγω δεν εκφράζω τεχνικές απόψεις συνεισφέρω μόνο λογική.

Δεν είμαι γιατρός χα χα

Σκουπιδιάρη και βοθρατζή είπε ο κυριος αυτός εμένα χα χα . Μην μπερδεύεσαι

Εσυ εξάλλου μου είπες να talk to the hand. Ε, τηρησε το λοιπόν , τουλάχιστον τον λόγο σου και μην μου απευθύνεις και εσυ τον λόγο. Κάνε μου και ενα πως το λέτε ignore xa xa

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.045
Members
38.286
Νεότερο μέλος
blackdragon