Καλώδια και θύματα

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.706
Σε άλλα νέα , σήμερα είχα την χαρά να έχω εδώ τον αβγδ, τον σποκ και την μαϊμου .
Μπορώ να πω ότι περάσαμε υπέροχα.
Κάτι που δεν άρεσε στον αβγδού , εύκολα το περάσαμε , σαν παιδική ασθένεια του εν λόγω.
Pics or it didn't happen. :biggrin:

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.598
Σε άλλα νέα , σήμερα είχα την χαρά να έχω εδώ τον αβγδ, τον σποκ και την μαϊμου .
Μπορώ να πω ότι περάσαμε υπέροχα.
Κάτι που δεν άρεσε στον αβγδού , εύκολα το περάσαμε , σαν παιδική ασθένεια του εν λόγω.
- ναί , κάπου τον πήρε το αυτί μου :whistling: . . .

Thanks for the Night

:drinks:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.391
Piece friends.
Life is hard but so beautiful!!
View attachment 262686
- ΄΄Αγάπη,γιατί τραβάς όλο φωτογραφίες από το τραπέζι χωρίς να φαίνονται καθαρά οι υπόλοιποι ;΄΄

kanakiani : Πού να στο εξηγώ,τρολάρω κάποιους χαμένους σ'ένα forum που όλο χαρταετό πετάνε...

- ???

Στη λίμνη Leman δεν βλέπουμε πολλά έλατα ή...κυπαρίσσια...Μονάχα κάτι θάμνους και...΄΄χαμόσπιτα΄΄
33216249_604177079948798_5889743650061025280_n.jpg

Reaction score
19.550
- ΄΄Αγάπη,γιατί τραβάς όλο φωτογραφίες από το τραπέζι χωρίς να φαίνονται καθαρά οι υπόλοιποι ;΄΄

kanakiani : Πού να στο εξηγώ,τρολάρω κάποιους χαμένους σ'ένα forum που όλο χαρταετό πετάνε...

- ???

Στη λίμνη Leman δεν βλέπουμε πολλά έλατα ή...κυπαρίσσια...Μονάχα κάτι θάμνους και...΄΄χαμόσπιτα΄΄
View attachment 262753
Pathetic try to win over the cottages competition debate. :D Τι ερείπια είναι αυτά ? χα χα

Υ.Γ: Πες λίγα πράγματα στο νήμα σου, για την εργασία που πόσταρες στο νημα σπινόραμα. Εαν είναι κάποτε δηλαδή να εφαρμοσθεί πως θα γίνει αυτό σε επίπεδο μόνο dsp και software ή και χρειάζεται και αυτή η μέθοδος κατά την εγγραφή. ? Γενικά εννοώ να εξηγήσεις. Να θεωρήσουμε ότι θα ήταν όλα τέλεια και να μην υπήρχαν οι πολλοί περιορισμοί που είδα ότι αναφέρει. Δεν έχω τις γνώσεις να κατανοήσω ή φανταστώ πως θα εφαρμοζόταν κάτι τέτοιο.

Κυρίως πως θα ενσωματωθεί αυτό σαν μοντέλο στην πράξη. Τι ίδια patterns θα παράγει ? Γιατί απλώς σαν κατανόηση του μηχανισμού εκπαιδευτικά και μόνο για ηχεία ή δωμάτιο δεν έιναι. Λέει για dsp και software μόνο απο οτι είδα στους σκοπούς της. Την ουσία δεν καταλαβαίνω δηλαδή ... χα χα

Last edited:

head-stef

Headphones
Reaction score
2.283
View attachment 262753
...και αν στις όχθες της δεν έχει πάντα ήλιο, έχει χρώματα!
20201107_141949.jpg
20201107_141435.jpg

Reaction score
8.899

- ???

View attachment 262753
Χάλια περνάς βλέπω :D

Εγω πάλι βγηκα λίγο έξω από την πόλη. Μαύρο χαλί και κει:biggrin:
IMG_20220417_113617.jpg

head-stef

Headphones
Reaction score
2.283
1662648153556.png

- Αυτοί πίσω μας γιατί βουτάνε;
- Κάποιος πέταξε ένα kondo νωρίτερα.
- Kinky! ...Θες να κάνουμε ένα αυγό;;