JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.062
Αφού μας θεωρείς άξεστους , ενδεχομένως και αμόρφωτους γιατί γράφεις εδώ?
Ρητορική η ερώτηση όπως πάντα.
Απαντάς σε πόστ μου που σβήστηκε λόγω παραβίασης απο εμένα σχολιασμού ορθογραφίας και δεν μπορώ να αποδείξω ότι παραποιείς το πόστ μου και αφορούσε φιλικό προς εμένα συμφουρίτη μου (να αναφέρω να μην νομίζουν ότι αναφέρθηκα σε κάποιον άλλον "έχθρό" μου, ισως).Αφού μας θεωρείς άξεστους , ενδεχομένως και αμόρφωτους γιατί γράφεις εδώ?
Πες μου εαν ξέχασες να βάλεις γελάκι ή όχι και θα σου απαντήσω αναλόγως.Τι λες μωρέ χαμένε?
Εγω είμαι τόσο μεγάλο θύμα που δεν έχω σύστημα και διαβάζω 20 χρόνια φόρουμ και εκφράζω απόψεις για πράγματα που δεν γνωρίζω. Δημιουργώ δηλα΄δη και άλλα θύματα χα χα."Μεγάλη απάτη. 40 θύματααα!¨
Φώναζε ο πιτσιρικάς εφημεριδοπώλης στην αγορά.
"Ψιτ, μικρέ" λέει ένας τύπος, "δώσμου μια εφημερίδα".
Παίρνει, πληρώνει, φεύγει.
Κι αρχίζει ο μικρός:
"Μεγάλη απάτη. 41 θύματααα!¨
Η εφημερίδα τα γράφει αυτά?Πες μου εαν ξέχασες να βάλεις γελάκι ή όχι και θα σου απαντήσω αναλόγως.
Εγω είμαι τόσο μεγάλο θύμα που δεν έχω σύστημα και διαβάζω 20 χρόνια φόρουμ και εκφράζω απόψεις για πράγματα που δεν γνωρίζω. Δημιουργώ δηλα΄δη και άλλα θύματα χα χα.
Ε, ναι Ράδιο Αρβύλα απο την πηγή της πληροφόρησης (εσένα δηλαδή) , προφάνως για δικούς της λόγους ψευδώς διαδιδόμενη.Η εφημερίδα τα γράφει αυτά?
Εσυ πάνε να μάθεις για το + και - των ηλεκτρονίων, να δεις απο που έρχονται χα χα μέγα ηλεκτρονικέ.Σταύρο στη θέση σου θα τον πήδαγα ασάλιωτα.
Το γέλιο βγήκε απ' τον παράδεισο, μα είναι αργά και πάω για νάνι. Έχω να ξυπνήσω στις εφτά.Σταύρο στη θέση σου θα τον πήδαγα ασάλιωτα.
Θα σου έλεγα τι ασάλιωτα θα πήγαινες αλλά το δικό μου πόστ θα σβηνόταν , ενω τα δικά σου θα έμεναν.Και πάλι ασάλιωτα θα σε πήγαινα ρε κιαρατά.
Πιές και γαλατάκι, βοηθάει.Το γέλιο βγήκε απ' τον παράδεισο, μα είναι αργά και πάω για νάνι. Έχω να ξυπνήσω στις εφτά.
Τι λες μωρέ χαμένε ?Εσυ πάνε να μάθεις για το + και - των ηλεκτρονίων, να δεις απο που έρχονται χα χα μέγα ηλεκτρονικέ.
Piss off.Πις φριεντς!!
View attachment 262728
Τους έχω κοιμήσει όλους και απολαμβάνω το tsipouraki moy tora.Piss off.
Πις οφ.
Αυτό για να ταιριάξει με το σκηνικό ηρεμίας εκεί που είσαι. Βάλτο να παίζει.
Nai και πρόσεξε να μην πάρει και σένα η μπάλα , μαζί με τον φίλο σου.