- Reaction score
- 58.647
Αυτή η εξήγηση ανάγεται στο γνωστό δίλημμα,δηλαδή αν το υπερβατικό στοιχείο θα έγκειται στο ίδιο το μουσικό έργο που μας αρέσει ή στην πιστότητα αναπαραγωγής του και τις συνθήκες κατά την ακρόαση...Όχι κατ' ανάγκη στην MLP αλλά αυτό εγώ που θεωρώ υψηλή πιστότητα δεν σε αφήνει εύκολα να μην είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό που ακούς και να το έχεις σαν δεύτερη ή τρίτη λειτουργία εκείνη την στιγμή. Σε "τραβάει" μέσα και απαιτεί την προσοχή σου. Δε νομίζω να λέω κάτι τόσο αιρετικό που αντιδράσατε εσυ και ο Κος Μάρκου @JOHN MARKOU. Είναι σα να λέω ότι πάς σε μια συναυλία π.χ. κλασικής, ε δεν κάθεσαι να κάνεις άλλες δουλειές ή να παιζεις με το κινητό σου. Δεν το κάνεις μόνο για να μην ενοχλήσεις. Δεν το κάνεις γιατί δεν θέλεις να το κάνεις. Σε απορροφά εντελώς το δρώμενο και απαιτεί την προσοχή σου. Δεν είναι για διεσκάδαση , τα πράγματαπ παίρνουν μια πολυ πιο σοβαρή μορφή και διάσταση. Η ψυχολογία σου γίνεται διαφορετική. Μπορείς βρε παιδί μου αλλά με καλή ανπαραγωγή, είναι πολυ πιο δύσκολο να το κάνεις και είπα να το αναφέρω και αυτό σαν έναν γενικά ενδεχόμενο "δείκτη". Επίσης ισχύει και για μουσική που μπορεί να μην είναι στις ¨αγαπημένες" σου ή ακούς για πρώτη φορά.