Τελικά, υπάρχει hi-fi σήμερα;

Reaction score
19.513
και το βίδεο που έβαλες και ξεκίνησα την κουβέντα δεν αφορά χομπίστες;;;
τι αφορά;
τον Alan Parsons;
Το βίντεο δεν απευθυνόταν σε εσένα και δεν είχε σκοπό να καταδείξει αυτά που εσύ σχολιάζεις.
Είχε σκοπό να καταδείξει τι θεωρεί κάποιος ότι είναι μουσικός παραγωγός, και πως αυτό επιτυγχάνεται για να επισημανθεί η "παρεξήγηση" των ειδικοτήτων και τι κάθε μια προσφέρει και τι ικανότητες γνώση και εμπειρία χρειάζεται.

Αυτό το έγραψα καθαρά. Το ότι εσυ του έδωσες άλλη διάσταση και με ρωτάς πράγματα άλλα που και πάλι σου απαντάω, δεν φταίω εγω.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.607
μα δεν είπα εγώ πως απευθυνόταν σε μένα...
αλλά έτσι οπως το παρουσίασες το εξέλαβα σαν να λες πως πρέπει να σταματήσουν όλοι οι χομπίστες, επειδή δεν έχουν εξοπλισμό ή γνώσεις ή εξειδίκευση ή ότι.... διότι δεν ξέρω τι... προσβάλουν τα ηχεία σου ή την αισθητική σου;;; ότι...

τέλος πάντων... πες πως δεν κατάλαβα καλά και σταματάω εδώ...

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.823
Ευχάριστο μη μουσικό διάλειμμα..

Έλα ρε ομαδάρα πάρε την κούπα φέτος και γύρισε στα μεγάλα σαλόνια να γουστάρουμε..

1406663456.jpg
1406663354.jpg

Πολύ ασχολούμαι με Jesus σήμερα.. :biggrin:

Reaction score
19.513
προσβάλουν τα ηχεία σου ή την αισθητική σου
Εαν είναι δυνατόν, βρε wnet. Είπαμε αλλά όχι και έτσι.
Ευχάριστο μη μουσικό διάλειμμα..

Έλα ρε ομαδάρα πάρε την κούπα φέτος και γύρισε στα μεγάλα σαλόνια να γουστάρουμε..

View attachment 264001 View attachment 264002

Πολύ ασχολούμαι με Jesus σήμερα.. :biggrin:
Κάτι φωτό που είχες βάλει ο Jesus ήταν ? Νόμιζα ήταν ο Μπάροουζ.
Αυτός δεν ήταν που είχε πεί δεν έρχομαι σαν φίλος αλλά για να σπείρω διχόνοια στις καρδιές των ανθρώπων ? Σοφός αυτός ο Μπάροουζ.

:D

Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.823
Εαν είναι δυνατόν, βρε wnet. Είπαμε αλλά όχι και έτσι.

Κάτι φωτό που είχες βάλει ο Jesus ήταν ? Νόμιζα ήταν ο Μπάροουζ.
Αυτός δεν ήταν που είχε πεί δεν έρχομαι σαν φίλος αλλά για να σπείρω διχόνοια ?

:D
Πότε καλέ?
Ποιές?
Μπερδεύτηκα..

Εγώ αναφέρθηκα σε αυτό το post μου, το απογευματινό..

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.389
Ναι βρε το σκίτσο το κατάλαβα. Την σχετιζόμενη με αυτό περισπούδαστη και δυσνόητη πρόταση του Bhutia δεν κατάλαβα και με ποιούς ή τι καταστάσεις τα σχετίζει, δεν κατάλαβα.
Του έχω πεί ότι παροιμίες εγω δεν καταλαβαίνω, και τις παρεξηγώ και απο πάνω. Αλλά δεν λέει να βρεί άλλο τρόπο επικοινωνίας , τουλάχιστον μόνο όταν γράφει σε εμένα. Τι να κάνεις, έτσι είναι η ζωή, δηλώνεις μια αδυναμία και όλοι πέφτουν πάνω σου να την τονίσουν. Όποιος δεν την εκμεταλλεύεται αλλά την σέβεται, είναι ο άνθρωπος που έχεις μια ελπίδα να επικονωνήσεις. Είναι και τα συμβολικά στην μέση, που επικοινωνούσαν οι αρχαίοι, άστα να πάνε. :D
Κάθε μονόπλευρη απόλαυση τείνει να είναι αβίωτη όπως και οι μονόπλευρες σχέσεις...Σαν να κυνηγάμε ιχνηλατώντας 1002 πράγματα πιο φευγαλέα και από τη συνεχόμενη τεχνολογική εξέλιξη παραβλέποντας παράλληλα όσα βασικά και χειροπιαστά θα είχαν προτεραιότητα.

Έστω όμως και να ΄΄κούμπωναν΄΄ υπό τυχαίες συνθήκες τα φευγαλέα στοιχεία, κανείς δεν θα εγγυόταν για τη μακροημέρευση των μαγικών σχέσεων που θα είχαν συναφθεί.

1663705171133.png

Reaction score
19.513
Πότε καλέ?
Ποιές?
Μπερδεύτηκα..

Εγώ αναφέρθηκα σε αυτό το post μου, το απογευματινό..
Α, ναι ? Νόμιζα ότι ήταν και άλλα.

Αλλά θα ήταν κανένας άλλος (άλλοι) και μπερδεύτηκα.
Έστω όμως και να ΄΄κούμπωναν΄΄ υπό τυχαίες συνθήκες τα φευγαλέα στοιχεία,
Και κουμπώνουν και τυχαίες οι συνθήκες για να κουμπώσουν δεν είναι και τα στοιχεία τους δεν είναι φευγαλέα αλλά διαχρονικά, άσχετα εαν η μουσική τεχνολογία αλλάζει. ;) Αλλά μην ανησυχεί κανένας, τα διασφαλίζουν αυτά για εμάς, οι του pro audio που τα ξέρουν καλύτερα, όσοι και απο αυτούς τα ξέρουν.

Είναι ένα magic που δεν είναι magic. Απλως εσυ δεν το καταλαβαίνεις πως λειτουργεί.

Επιτέλους καταλήξαμε χα χα. Αυτό ήθελα να σου "περάσω" στο μυαλό σου και όχι αυτά που εσυ ή άλλοι φαντάζονται.

Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.823
Α, ναι ? Νόμιζα ότι ήταν και άλλα.

Αλλά θα ήταν κανένας άλλος (άλλοι) και μπερδεύτηκα.
Μην με τρομάζεις τσάμπα, είμαι χούφταλο και ''χάνομαι'' :rolleyes:

Η πρώτη μου σκέψη ήταν ''τι ανέβασα πάλι και που και δεν το θυμάμαι'' :p

Reaction score
19.513
Μην με τρομάζεις τσάμπα, είμαι χούφταλο και ''χάνομαι'' :rolleyes:

Η πρώτη μου σκέψη ήταν ''τι ανέβασα πάλι και που και δεν το θυμάμαι'' :p
Χούφταλο εγω, χούφταλο εσύ , μπερδευτήκαμε χα χα.
Αλλά εαν υπάρχει καλή πρόθεση οι άνθρωποι ξεμπερδεύονται. Εαν όχι, το μπέρδεμα, συνεχίζεται επ' άπειρον. ;) :)

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.823
Χούφταλο εγω, χούφταλο εσύ , μπερδευτήκαμε χα χα.
Αλλά εαν υπάρχει καλή πρόθεση οι άνθρωποι ξεμπερδεύονται. Εαν όχι, το μπέρδεμα, συνεχίζεται επ' άπειρον. ;) :)

'' Ο κόσμος είναι γήπεδο και η ζωή είναι μπάλα. '' :roflmao:

:lolsign:

Reaction score
4.094
Πειτε καμμία χαζομαρα για καλώδια... Αλλιως θα βαλω gntm...για συμπαρασταση διπλα... 🐒
Άλλαξα καλώδιο ρεύματος στο ψυγείο και χάλασαν όλα τα αλμυρά που είχα μέσα. Έγιναν γλυκά. Θα δοκιμάσω άλλο μπας και τα φέρω στην προηγούμενη κατάσταση.

Reaction score
19.513
Να και ενα ωραίο τραγουδάκι που πόσταρα στο νήμα για την Ελισάβετ. Αφορά την σταθερότητα και τον σκοπό των ΜΜΕ, αλλά και την σύγχρονη μουσική και τους στίχους της. Κε Χρήστο @christos77 τσέκαρε το νήμα , θα το βρείς ενδιαφέρον, το σχόλιο μου. Παραδίδονται, μαθήματα φιλοσοφίας και ψυχολογίας για αρχάριους. :D

Μουσικό διάλειμμα που λέει και wnet. Μουσική ωραία. Ε, Κύπριος δεν είναι, μορφωμενοι είναι όλοι τους αυτοί. Και ωραίες εγγραφές και λάιβ ...πάντα. Λίγο πιο δυναμικά να ήταν αλλά τουλάχιστον είναι ισορροπημένα. Κάνουμε και κριτική δίσκων, χα χα.

Last edited:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.843
Να και ενα ωραίο τραγουδάκι που πόσταρα στο νήμα για την Ελισάβετ. Αφορά την σταθερότητα και τον σκοπό των ΜΜΕ, αλλά και την σύγχρονη μουσική και τους στίχους της. Κε Χρήστο @christos77 τσέκαρε το νήμα , θα το βρείς ενδιαφέρον, το σχόλιο μου. Παραδίδονται, μαθήματα φιλοσοφίας και ψυχολογίας για αρχάριους. :D

Μουσικό διάλειμμα που λέει και wnet. Μουσική ωραία. Ε, Κύπριος δεν είναι, μορφωμενοι είναι όλοι τους αυτοί. Και ωραίες εγγραφές και λάιβ ...πάντα. Λίγο πιο δυναμικά να ήταν αλλά τουλάχιστον είναι ισορροπημένα. Κάνουμε και κριτική δίσκων, χα χα.

Δεν τον χωνεύω καθόλου. Σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, εκείνο το σιχαμένο τραγούδι που τραγουδά αγκαλιά με τη λεσβία.

Reaction score
19.513
Δεν τον χωνεύω καθόλου.
Γιατί έτσι απο διαίσθηση ή τον έχεις ακούσει να λέει κάτι που δεν σου άρεσε ? Είναι κάπως λίγο .... αλλά είναι καλό παιδί.
Ο Ground control πάντως μου άρεσαν αυτά και κανά δυο άλλα. Όλα τα άλλα ήταν σαν παιδικά τραγουδάκια. Μου άρεσε πολύ ένα που δεν το θυμάμαι ποιό είναι :) και που το άκουγα νέος για χρόνια και δεν ήξερα ότι το λέει αυτός. Είναι ένα που δεν θυμίζει ή "ταιράζει" να το τραγούδαγε αυτός, έξω κάπως ως πρός το στύλ του.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.036
Members
38.281
Νεότερο μέλος
ikonsgr