Σταύρος Λαγκαδιανός
Το αγοράκι με τα σπίρτα
- Reaction score
- 30.843
Αν θες χιφί να πας αλλού.
Αν θες χιφί να πας αλλού.
Άστα αυτά, εσύ θα μας θάψεις όλους! Άνθρωπος που έχει κουράγιο να γράφει "εφημερίδες" για να διευκρινήσει έστω μισή ιδέα, έχει πολλά ψωμιά ακόμα! Οι περισσότεροι δεν έχουν/έχουμε τέτοια κουράγια!Είμαι ταλαιπωρημένος, ψυχή τε και σώματι. Υπολογίζω ότι είμαι γύρω στα 400 ετών. Πάντως είμαι έτοιμος για την εξόδιο ακολουθία μου.
Είναι τα τελευταία σκιρτήματα. Όπως κάτι αρρώστιες που έχουν μια περίοδο ύφεσης ακριβώς λίγο πρίν την μεγάλη επιδείνωση. Επίσης σε εσάς τους νέους, οτιδήποτε έτσι αι αλλιώς, πάνω απο δυο λέξεις σας φαίνεται σεντόνι οπότε δεν είστε οι κατάλληλοι κριτές ως πρός το θέμα. Εμείς ήμασταν αλλιώς. Πολύ περιγραφικοί και αναλυτικοί για την παραμικρή μας σκέψη. Εσείς είστε παιδιά της τηλεόρασης, του βίντεο και του ίντερνετ. Εμείς είχαμε μόνο ΕΙΡΤ και ΥΕΝΕΔ για λίγες ώρες την ημέρα. Έπρεπε η φαντασία να κάνει υπερωρίες. Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις στην γενιά μας.Άστα αυτά, εσύ θα μας θάψεις όλους! Άνθρωπος που έχει κουράγιο να γράφει "εφημερίδες" για να διευκρινήσει έστω μισή ιδέα, έχει πολλά ψωμιά ακόμα! Οι περισσότεροι δεν έχουν/έχουμε τέτοια κουράγια!
"Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε" όπως λέει η λαϊκή σοφία...πάλι εδώ ρε Νίμα? τι θα γίνει?
έχεις κ εσύ το κοινό σου..."Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε" όπως λέει η λαϊκή σοφία...
(ισχύει και για τις δύο πλευρές...)
Το πόσταρε πριν καιρό νομίζω ο Καπετάνιος kapos κάπου εδω (ή αλλού ?).Να μερικές συγκεντρωμένες απόψεις, ακριβώς στο θέμα του νήματος, από εκπροσώπους της βιομηχανίας audio. Ανάμεσά τους από τις McIntosh, Ortofon, Schiit, Roon Labs, Audeze, Naim, Cambridge Audio κ.α. Ανάμεσα σε κάποιες "εμπορικές" (κάπως ρηχές) απόψεις υπάρχουν κάποιες πιό ολοκληρωμένες.
5' ανάγνωση.
What Does “Hi-Fi” Even Mean Anymore? This Is What the Experts Say
The modern definition of hi-fi is a bit ambiguous. Is it CD or vinyl quality? Or is it something even higher resolution than that?www.gearpatrol.com
Εάν ως κοινό θα θεωρούσες την...κοινή λογική.έχεις κ εσύ το κοινό σου...
Καλημέρα μέγα ηχολήπτη. Είμαι στον δεύτερο καφέ. Κανονικά βέβαια σε εσένα έπρεπε να ζητάω να κάνεις κριτική.ωχ, ξύπνησε ο thva .... και τα καφεδάκια δε έχουν έρθει ακόμη.....
το τι θεωρεί κάποιος με το τι βρίσκει μπροστά του....μέρα με την νύχταΕάν ως κοινό θα θεωρούσες την...κοινή λογική.
Ειμαι ο τελευταίος για να κάνω κριτικές...Καλημέρα μέγα ηχολήπτη. Είμαι στον δεύτερο καφέ. Κανονικά βέβαια σε εσένα έπρεπε να ζητάω να κάνεις κριτική.
Ε, καλά δεν περίμενα να απαντήσεις. Εσυ μόνο ρωτάς, όπως και πολλοί άλλοι, απο ότι έχω παρατηρήσει.Ειμαι ο τελευταίος για να κάνω κριτικές...
Τον Μανέστρο μας να βάλεις που ακούει ...διαφορές !!
Εγώ είμαι LoFi και το κέφι μου θα κάνω
και θα παίξω κι ενα dub παραπάνω!
Δεν ισχύει αυτό.Εσυ μόνο ρωτάς, όπως και πολλοί άλλοι, απο ότι έχω παρατηρήσει.
Οπότε ρωτάς για να δεις αν ξέρουν και όχι επειδή σ ενδιαφέρει η απάντηση;Τον μάεστρο , δεν τον ρωτάω και δεν χρειάζεται να τον ρωτήσω γιατί ξέρω, ότι ξέρει.
Ισχύει και παραισχύει. Απαντάς μόνο σε όσα θές.Δεν ισχύει αυτό.
Οπότε ρωτάς για να δεις αν ξέρουν και όχι επειδή σ ενδιαφέρει η απάντηση;
Μήπως έχεις μπερδέψει τα...νήματα ;το τι θεωρεί κάποιος με το τι βρίσκει μπροστά του....μέρα με την νύχτα
Απόσπασμα :@Σταύρος Λαγκαδιανός Αυτά είναι γνωστά εδω και καιρό.
--------------
Αυτό πόσταρε ο Alexis κάπου αλλού. Ε, όχι και rubbish, βαριές κουβέντες xa xa
published 20 hrs ago.
Dolby Atmos music is "rubbish" and "stereo is optimum" according to Radiohead producer Nigel Godrich
"People are pushing things, and their priority is the technology, not the music.”www.whathifi.com