bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 50.155
Και εψές έσκασε, έβαλε και μαγιό και φαίνονταν και η κοκόνα,ξενερωμα...Α ωραια και τρανς θα σκασει βλεπω, αργησε κιολας οπως παει..
Και εψές έσκασε, έβαλε και μαγιό και φαίνονταν και η κοκόνα,ξενερωμα...Α ωραια και τρανς θα σκασει βλεπω, αργησε κιολας οπως παει..
Ε;φαίνονταν και η κοκόνα
έχει μπάλα , σιγά μη δω τις «ξεβράκωτες»..Αν παραμείνεις στο σχολιασμό του σημερινού gntm έως το τέλος, θα σε πω
Η τσουτσού, τσούνα, πως το λέτε στο χωριός?
Μαζί με αυτή θέλωΜπρετσος για κριτής στη θέση της μονοφρυδης
Καλύτερα, άλλαξα κανάλιΕλα ρε πφφ δε το δα, με κουρασε η αληθεια, δε βλεπω ουσια, μονο τηλεθεαση και ουμμφφφ
Δεν μπορώ να σε πω τότεέχει μπάλα , σιγά μη δω τις «ξεβράκωτες»..
..το ξέρει ο γκαζάκιας …?Δεν μπορώ να σε πω τότεB&W
Μαρτυριάρη !Η τσουτσού, τσούνα, πως το λέτε στο χωριός?
Μαζί με αυτή θέλω
Καλύτερα, άλλαξα κανάλι
Δεν μπορώ να σε πω τότεB&W
Εδώ τα B&W είναι μαύρο πανί, έχουν πολλοί αυτή τη εταιρία σε ηχεία αλλά δεν το λεμέ..το ξέρει ο γκαζάκιας …?
Και εγώ στο σκοτάδι ωραίος φαίνομαι, στο φως της μέρας δεν με πλησιάζει άνθρωπος...δε ξέρω από ήχο , αλλά στο σκοτάδι …φαίνονται ωραία
Μπαστουνόβλαχος παρακαλώ.Τώρα είδα ότι είσαι από πάν, και εγώ βλάχος είμαι, απ'τη Λάρσα.
Κι εγώ, πήγα να δω χθες λίγο, αλλά με την υστερικιά εκεί μέσα όλο το πρόγραμμα είναι για τζερτζελέ!έχει μπάλα , σιγά μη δω τις «ξεβράκωτες»..
Σωτο φαντάσου εγώ που παίζει να είμαι πιο φαν και από την καγια, δεν μπορώ να το δω φετοςΚι εγώ, πήγα να δω χθες λίγο, αλλά με την υστερικιά εκεί μέσα όλο το πρόγραμμα είναι για τζερτζελέ!
Έτσι βρε Μήτσο, δηλαδή άλλο να έχεις άλλη γνώμη από τους υπόλοιπους, κι άλλο να το κάνεις κ@λ@χανείο για να ακούγεσαι! Αν και μάλλον αυτός ήταν ο στόχος του Star και την έβαλαν μέσα ως "κριτή" (μπουχαχαχαχα)Σωτο φαντάσου εγώ που παίζει να είμαι πιο φαν και από την καγια, δεν μπορώ να το δω φετος
μπα καμια σχέση……. και εγώ βλάχος είμαι..