- Reaction score
- 102.486
Έχει διαφορά από τον φρέσκο;το έκανες να φαίνεται σαν μουχλιασμένος τραχανάς
FixedΚαι έζησα εγώ καλά και αυτοί όχι
Είναι ο τραχανάς που μεμποδάει να κάμω λάικ.Τραχανά γλυκό με κοτόπουλο και μια γραβιέρα εκπληκτική View attachment 266146
Εσένα τότε θα σε συμπεριλάβω σε κάποια άλλη φυσική καταστροφήΕίναι ο τραχανάς που μεμποδάει να κάμω λάικ.
Κοιτα , για μένα που ετρωγα 5 καλαμάκια για πρωινό, σαν ανωμαλία φαινόταν ο τραχαναςΑνώμαλο επειδή έτρωγε για μια βδομάδα τραχανά, άκου τι λέει!
Εγώ που τρώω για πρωινό τραχανά από τότε που με θυμάμαι, πως με λες?
Εγώ, από την άλλη, θα σε βλέπω σαν αρνάκι της Λαμπρής.Γίνεται λέει μια μεγάλη φυσική καταστροφή και με ξεβραζει η θάλασσα σε ένα νησί μαζί με τις προμήθειες που έχω.
Στο νησί αυτό είναι και δύο ακόμα άτομα, τον ένα τον λένε Αλέξανδρο και τον άλλο Δημήτρη, δεν έχουν τίποτα για φαγητό, πεινάνε και κρυώνουν.
Μετά τις πρώτες συστάσεις ανακαλύπτω πως είναι αυτοί που για χρόνια με κοροϊδεύουν σε ένα φόρουμ, δεν τους λέω πχιός είμαι. Απολαμβάνω το ζεστό μου τραχανά, με κοιτούν στα μάτια και με εκλιπαρούν για μια μπουκιά.
Ξάφνου μεσοπέλαγα ακούγεται μια φωνή, καλεί σε βοήθεια, είναι ένας άλλος φίλος τους, Γιώργος στο όνομα.
Αυτός εκτός από μπουλινκ, πείραζε και τις φώτο που ανέβαζα στο φόρουμ, όλοι μαζί άρχισαν να με παρακαλανε για λίγο φαγητό.
Ξάφνου τότε βγάζω από τη τσάντα ένα σακούλι μπάμιες και τους λέω πχιός είμαι.
Με μια κίνηση πηδανε στο νερό και ήταν και η τελευταία φορά που τους είδα, μάλλον τους έφαγαν τα μαύρα ψάρια.
Και έζησα εγώ καλά και αυτοί καλύτερα
Στεγνά δείχνουν, μήπως το παράκανε μάστορας;
Όχι μια χαρά ήταν. Είχε και μια συναγρίδα καρπάτσιοΣτεγνά δείχνουν, μήπως το παράκανε μάστορας;