Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.818
Γίνεται λέει μια μεγάλη φυσική καταστροφή και με ξεβραζει η θάλασσα σε ένα νησί μαζί με τις προμήθειες που έχω.
Στο νησί αυτό είναι και δύο ακόμα άτομα, τον ένα τον λένε Αλέξανδρο και τον άλλο Δημήτρη, δεν έχουν τίποτα για φαγητό, πεινάνε και κρυώνουν.
Μετά τις πρώτες συστάσεις ανακαλύπτω πως είναι αυτοί που για χρόνια με κοροϊδεύουν σε ένα φόρουμ, δεν τους λέω πχιός είμαι. Απολαμβάνω το ζεστό μου τραχανά, με κοιτούν στα μάτια και με εκλιπαρούν για μια μπουκιά.
Ξάφνου μεσοπέλαγα ακούγεται μια φωνή, καλεί σε βοήθεια, είναι ένας άλλος φίλος τους, Γιώργος στο όνομα.
Αυτός εκτός από μπουλινκ, πείραζε και τις φώτο που ανέβαζα στο φόρουμ, όλοι μαζί άρχισαν να με παρακαλανε για λίγο φαγητό.
Ξάφνου τότε βγάζω από τη τσάντα ένα σακούλι μπάμιες και τους λέω πχιός είμαι.
Με μια κίνηση πηδανε στο νερό και ήταν και η τελευταία φορά που τους είδα, μάλλον τους έφαγαν τα μαύρα ψάρια.
Και έζησα εγώ καλά και αυτοί καλύτερα :lolsign:

Ndis

Titika
Reaction score
4.772
Πειτε με ανώμαλο δε με νοιαζει, 10 χρόνια πίσω στη λιμνη πλαστήρα, μια εβδομάδα τραχανα ντόπιο έτρωγα για πρωινό. Δεν ετρωγα μόνο αυτό γιατί ο μπουφες ειχε τα πάντα και ξεκοιλιαζουν. Αλλά μιλάμε για απαιχτο πιάτο.

Φτιαχνουμε τραχανά 1-2 φορές το μήνα, αλλά τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναφάει απο τότε.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.818
Ανώμαλος επειδή έτρωγε για μια βδομάδα τραχανά, άκου τι λέει!
Εγώ που τρώω για πρωινό τραχανά από τότε που με θυμάμαι, πως με λες?

Ndis

Titika
Reaction score
4.772
Ανώμαλο επειδή έτρωγε για μια βδομάδα τραχανά, άκου τι λέει!
Εγώ που τρώω για πρωινό τραχανά από τότε που με θυμάμαι, πως με λες?
Κοιτα , για μένα που ετρωγα 5 καλαμάκια για πρωινό, σαν ανωμαλία φαινόταν ο τραχανας :lolsign:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.623
Γίνεται λέει μια μεγάλη φυσική καταστροφή και με ξεβραζει η θάλασσα σε ένα νησί μαζί με τις προμήθειες που έχω.
Στο νησί αυτό είναι και δύο ακόμα άτομα, τον ένα τον λένε Αλέξανδρο και τον άλλο Δημήτρη, δεν έχουν τίποτα για φαγητό, πεινάνε και κρυώνουν.
Μετά τις πρώτες συστάσεις ανακαλύπτω πως είναι αυτοί που για χρόνια με κοροϊδεύουν σε ένα φόρουμ, δεν τους λέω πχιός είμαι. Απολαμβάνω το ζεστό μου τραχανά, με κοιτούν στα μάτια και με εκλιπαρούν για μια μπουκιά.
Ξάφνου μεσοπέλαγα ακούγεται μια φωνή, καλεί σε βοήθεια, είναι ένας άλλος φίλος τους, Γιώργος στο όνομα.
Αυτός εκτός από μπουλινκ, πείραζε και τις φώτο που ανέβαζα στο φόρουμ, όλοι μαζί άρχισαν να με παρακαλανε για λίγο φαγητό.
Ξάφνου τότε βγάζω από τη τσάντα ένα σακούλι μπάμιες και τους λέω πχιός είμαι.
Με μια κίνηση πηδανε στο νερό και ήταν και η τελευταία φορά που τους είδα, μάλλον τους έφαγαν τα μαύρα ψάρια.
Και έζησα εγώ καλά και αυτοί καλύτερα :lolsign:
Εγώ, από την άλλη, θα σε βλέπω σαν αρνάκι της Λαμπρής. :whistling:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads