Ποδήλατο

Reaction score
2.324
Νομίζω ο ZaBBalos το είχε αναφέρει κάποτε, στο τελευταίο καρέ του video στα αριστερά μου είναι ο doctor john

Reaction score
23.828
Εξαιρετικός δεν έχω λόγια !
Σάκη κάνε ρε συ μια περιγραφή , στάσεις εξοπλισμός υποστήριξη , πως προετοιμάζεται μια συμμετοχή για να τερματίσει , απρόοπτα κκπ

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.061
Τελικά ήρθε νωρίτερα κατά 2 μήνες. Μου το έστησαν στα γρήγορα σύμφωνα με τις ρυθμίσεις του παλιού και το έφερα σπίτι. Από αύριο θα προσπαθήσω να το βάλω στο προπονητήριο. Η BKOOL (του προπονητηρίου) δεν βγάζει πια trainers κι έχει επικεντρωθεί στο software. Πρέπει λοιπόν να βρω thru-axle adaptor για να το μοντάρω γιατί είχα quick release. Μου έδωσαν ένα που είναι για Elite trainers να δω αν κάνει. Αν όχι θα μπλέξω με αυτούς:

Επειδή live είναι πολύ ομορφότερο από τις φωτογραφίες, μπορεί να βγω και βόλτα έξω, ελπίζω μέσα στο 22. :biggrin:

IMG20221012113411.jpg
IMG20221012131751.jpg

Reaction score
4.587
Πανέμορφο πραγματικά. Είναι όμως άλλος ο λαιμός, μάλλον τον άλλαξαν για να σου ταιριάξει αλλά φαίνεται άσχημος.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.120
Πανέμορφο πραγματικά. Είναι όμως άλλος ο λαιμός, μάλλον τον άλλαξαν για να σου ταιριάξει αλλά φαίνεται άσχημος.

Είναι ο χοντρός λαιμός των καπιταλιστών. Ξέρουν αυτοί. Όσο γυμναστική και να κάνεις, δεν φεύγει.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.409
Μεράκι το έχω να κάνουμε μια πάρνηθα παρέα. Χαλαρά ρε παιδί μου, να μαζευτούμε όλες μαζί με τα γυαλιστερά κολλάν και να κάνουμε χαμούλη!! :biggrin:
Σας πω μια πρόσφατη ιστορία, περισσότερο για τα κόμπλεξ του χώρου έχει να κάνει.
Στο καθημερινό μου δρομολόγιο για τη δλειά και πίσω, πετυχαίνω αρκετούς ποδηλάτες, είναι κυρίως άτομα αστικής μετακίνησης με κανονικά ποδήλατα.
Είναι όμως και κάτι χτυπημένοι που συνήθως αυτοί φαίνονται από μακριά, λόγο ποδηλάτου, εξάρτησης κλπ.
Βγαίνω προψέ πολύ πρωί από ιχθυόσκαλα για Πέραμα. Βλέπω έναν πολύ νευρικό πάνω σε ένα specialized road, είναι αρκετά μπροστά και ξεκινάω με το mtb να τον μαζεύω, γυρνάει κεφάλι βλέπει ότι έρχομαι και ανοίγει ρυθμό.
Μη τα πολυλογώ ο τύπος νόμιζε πως δεν υπάρχει πχιο γρήγορος αναβάτης από αυτόν, τον έχω συνέχεια ρόδα και τον πιέζω,(αμυντικά) όλο να δίνει με τη κούρσα και να
μη μπορεί να με ξεφύγει με το mtb.
Στο καραβάκι πιάσαμε κουβέντα, τριαθλητής με αρκετές διακρίσεις και πολύ δυνατός, το πήρε όμως το μάθημά του :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.409
Χαχα, ευχή ή κατάρα είναι αυτή για κάρμπον ποδήλατο; 😄
Φυσικά και είναι ευχή, το συνηθίζουμε όταν έχουμε να κάνουμε με πλαστικά ποδήλατα.
Μπορεί να έχουν 1000 καλά ως πλαίσια, άμα όμως μπλέξεις άστα να πάνε.
Εγώ επειδή τα πατάω τα ποδήλατα έχω σοβαρό πρόβλημα με τριγμούς. Συνήθως είναι μεγάλη σπαζοκεφαλιά να βρεις από που προέρχεται.
Εντωμεταξύ αρρωσταίνω και μου χαλάει τη διάθεση στη φάση της προπόνησης, θέλω να το πιάσω και να το σπάσω στη μέση με το γόνατο...

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.120
γυρνάει κεφάλι βλέπει ότι έρχομαι και ανοίγει ρυθμό.
Μη τα πολυλογώ ο τύπος νόμιζε πως δεν υπάρχει πχιο γρήγορος αναβάτης από αυτόν, τον έχω συνέχεια ρόδα και τον πιέζω,(αμυντικά) όλο να δίνει με τη κούρσα και να
μη μπορεί να με ξεφύγει με το mtb.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.061
Καιρός για νέο... trainer 8-)
Είναι μέσα στο πρόγραμμα αλλά από την άλλη προσπαθώ να "κινούμαι" αναλογικά με τη χρήση που κάνω, όπως και με τον βαθμό προτεραιότητας που έχει πια το ποδήλατο στη ζωή μου. Ένας υπάλληλος που δεν με ήξερε, έμεινε κάγκελο όταν του είπα ότι πάω να το βάλω στο trainer. Περίμενε να του πω ότι θα πάω Πάρνηθα, Πεντέλη, Μαραθώνα, να φρενάρω, να στρίψω. Μου λέει "3,5 χιλιάρικα ποδήλατο για το σπίτι"; Πού να του εξηγώ τώρα... :biggrin:

Οπότε, επειδή το trainer που έχω δουλεύει άψογα, θα καταφύγω στην αγορά νέου μόνο αν δεν υπάρξει καμία λύση με τον αντάπτορα.

Δεν βιάζομαι κιόλας καθώς έχω πάνω από μήνα να ανέβω στη σέλα. Ο λόγος είναι άλλος...

Ξεκίνησα διατροφή τον Ιούλιο γιατί είχα αγγίξει τα 100 κιλά. Μπορεί να μη φαίνονταν έντονα λόγω ύψους αλλά τα ένιωθα και με έβριζα. Συν το θέμα της υγείας. Είμαι πολύ αυστηρός σε όλα και κυρίως με τον εαυτό μου. Ταυτόχρονα υπήρχε το αιώνιο πρόβλημα: πώς να προσέξω το φαγητό όταν το νο1 χόμπι μου είναι να τρώω έξω; Η μόνη λύση που από την εμπειρία μου πιάνει, είναι να μειώσω τις μερίδες, να αποφεύγω τα τηγανητά και κυρίως τα γλυκά.

Έτσι λοιπόν κατάφερα να είμαι σήμερα που ζυγίστηκα 88 κιλά. Με άλλα 2-3 είμαι εντάξει.

Για να το πετύχω αναγκάστηκα (σχεδόν) να κόψω το ποδήλατο και να κάνω απλό περπάτημα, για να μπορέσω να ελέγξω την πείνα μου που ανεβαίνει εκθετικά με την κούραση.

Κακά τα ψέματα, αν η προπόνηση δεν περνάει τις 10 ώρες τη βδομάδα δεν βοηθάει και πολύ στη συντήρηση του βάρους όταν δεν υπάρχει μέτρο στο φαγητό. Με τις 3-4 (high intensity) που κάνω, ναι μεν συντηρώ ένα επίπεδο φόρμας αλλά σε θερμίδες είναι δύο πλούσια γεύματα. Τίποτα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.409
θα σηκώνεις και τηλέφωνο;
Άμα είναι να έρθεις φυσικά, γίνεται να χάσω τέτοια ανάβαση, εσύ στα κόκκινα λίγο πριν το έμφραγμα και εγώ ξωπίσω να σου λέω "δεν πάει άλλο"? :lolsign:

Reaction score
2.324
Εξαιρετικός δεν έχω λόγια !
Σάκη κάνε ρε συ μια περιγραφή , στάσεις εξοπλισμός υποστήριξη , πως προετοιμάζεται μια συμμετοχή για να τερματίσει , απρόοπτα κκπ
Είχαμε 2 αυτοκίνητα συνοδείας μαζί, καμιά 10ριά ζάντες, εργαλεία, φαγιά κλπ για μόνος σου δεν ξέρω βγαίνει αλλά θες τσαντάκια brevet στο ποδήλατο για να χωρέσουν τα σχετικά. Οι τροφοδοσίες ηταν ικανοποιητικές αυτή την φορά. Εμείς πήγαμε για πάτημα αλλά ο ένας έμεινε νωρίς από κράμπες και αναγκαστήκαμε να κόψουμε... αν ήμουν μόνο με τον λιά θα γινότανε σφαγή.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.998
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell