- Reaction score
- 2.324
Νομίζω ο ZaBBalos το είχε αναφέρει κάποτε, στο τελευταίο καρέ του video στα αριστερά μου είναι ο doctor john
Πανέμορφο πραγματικά. Είναι όμως άλλος ο λαιμός, μάλλον τον άλλαξαν για να σου ταιριάξει αλλά φαίνεται άσχημος.
Χαχα, ευχή ή κατάρα είναι αυτή για κάρμπον ποδήλατο;Ωραίο χρώμα Αλεξ, εύχομαι σιδερένιο
α να σε δω...Μεράκι το έχω να κάνουμε μια πάρνηθα παρέα
Φυσικά και είναι ευχή, το συνηθίζουμε όταν έχουμε να κάνουμε με πλαστικά ποδήλατα.Χαχα, ευχή ή κατάρα είναι αυτή για κάρμπον ποδήλατο;
γυρνάει κεφάλι βλέπει ότι έρχομαι και ανοίγει ρυθμό.
Μη τα πολυλογώ ο τύπος νόμιζε πως δεν υπάρχει πχιο γρήγορος αναβάτης από αυτόν, τον έχω συνέχεια ρόδα και τον πιέζω,(αμυντικά) όλο να δίνει με τη κούρσα και να
μη μπορεί να με ξεφύγει με το mtb.
Είναι μέσα στο πρόγραμμα αλλά από την άλλη προσπαθώ να "κινούμαι" αναλογικά με τη χρήση που κάνω, όπως και με τον βαθμό προτεραιότητας που έχει πια το ποδήλατο στη ζωή μου. Ένας υπάλληλος που δεν με ήξερε, έμεινε κάγκελο όταν του είπα ότι πάω να το βάλω στο trainer. Περίμενε να του πω ότι θα πάω Πάρνηθα, Πεντέλη, Μαραθώνα, να φρενάρω, να στρίψω. Μου λέει "3,5 χιλιάρικα ποδήλατο για το σπίτι"; Πού να του εξηγώ τώρα...Καιρός για νέο... trainer
Άμα είναι να έρθεις φυσικά, γίνεται να χάσω τέτοια ανάβαση, εσύ στα κόκκινα λίγο πριν το έμφραγμα και εγώ ξωπίσω να σου λέω "δεν πάει άλλο"?θα σηκώνεις και τηλέφωνο;
Είχαμε 2 αυτοκίνητα συνοδείας μαζί, καμιά 10ριά ζάντες, εργαλεία, φαγιά κλπ για μόνος σου δεν ξέρω βγαίνει αλλά θες τσαντάκια brevet στο ποδήλατο για να χωρέσουν τα σχετικά. Οι τροφοδοσίες ηταν ικανοποιητικές αυτή την φορά. Εμείς πήγαμε για πάτημα αλλά ο ένας έμεινε νωρίς από κράμπες και αναγκαστήκαμε να κόψουμε... αν ήμουν μόνο με τον λιά θα γινότανε σφαγή.Εξαιρετικός δεν έχω λόγια !
Σάκη κάνε ρε συ μια περιγραφή , στάσεις εξοπλισμός υποστήριξη , πως προετοιμάζεται μια συμμετοχή για να τερματίσει , απρόοπτα κκπ