Ποδήλατο

Reaction score
23.845
Εγώ από αγώνες το έριξα στο τρέξιμο.
Μεταξύ μας (μην βγει παρέα έξω) προπόνηση είναι σε ελεγχόμενες συνθήκες, χωρίς αυτοκίνητα κλπ δεν χρειάζεται να κοιτάς δεξαριστερα να ανεβοκατεβαίνεις πεζοδρόμια κλπ.
Κοστίζει κάτι παραπάνω βέβαια η συμμετοχή αλλά επειδή υπάρχει κόσμος τριγύρω βρίσκεις αυτόν που θα σε τραβήξει να βγάλεις και την προσπάθεια σε έντονο ρυθμό.
Τώρα για ποδήλατο δεν ξέρω τι παίζει αλλά υποψιάζομαι είναι πιο ζόρικα και ανταγωνιστικά μέχρι τον αποπατο της κατάταξης.

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.139
ξέρς τι είναι το χειρότερο με δαύτους.
Πάντα μα πάντα βγαίναν και βγαίνουν με παρεάκια άλλης δυναμικής σε σχέση με αυτούς, έχουν συνηθίσει να ακούν μόνο καλά λόγια για το πόσο καλοί είναι σε αυτό που κάνουν, πόσο δυνατοί, πόσο όμορφοι κλπ.
Λες να συχνάζουν και σε... τίποτα φόρουμ; 🙃

Reaction score
2.324
Χέσκα, τους τα λέω και κατ'ιδίαν άλλωστε
Χρήστο να ξέρεις η Σπαρτακιάδα είναι η αποθέωση του κάθε λογής γυαλιστερού. Θέλω να πω πως επιβάλλεται να τρέξεις έναν τέτοιον αγώνα εσύ με στολή ειδικής σχεδίασης (μπάμιες, shinny warrior logo κλπ). Επίσης μπορεί κανείς να δει όλα τα νέα μονδέλα ποδηλάτων τα φτηνά. Γενικά είναι γιορτή της ποδηλασίας όπως και να το κάνουμε.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.691
Παίδες (@AthanasiosL & @pankrok κτλ), ξεκινήστε προετοιμασία!

Το Etape που θα πάω στις 13/11 στην Κύπρο, έρχεται στην Ελλάδα, την 01/04/2023!

Το site είναι ακόμα σε νηπιακό στάδιο, φαντάζομαι ότι με τον καιρό θα βελτιωθεί.

Μιας και θα πάω πριν από εσάς, θα σας πω αναλυτικά για την εμπειρία μου και - κυρίως - τα οργανωτικά.

Last edited:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.120
Το Etape που θα πάω στις 13/11 στην Κύπρο, έρχεται στην Ελλάδα, την 01/04/2023!

Θα βγει δλδ ο θίασος πανκροκ και Μπρέτσου να αγωνιστούν και θα είναι πρωταπριλιά. Αμ καλά τα λέω εγώ.

Reaction score
23.845
ναι θίασος , θα αγωνίζομαι εγώ και ο μπρέτσος θα το παίζει σκηνοθέτης , θα παέν τριγύρω μου να βρει σωστή γωνία, παρακάτ να βγάλει πλάνο να με δει να έρχομαι, μη σου πω θα βγαίν παραέξω για να φέρει και νερό να ξαποστάσω.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.691
@Abessalom δεν έβαλα τον @bretsos επίτηδες, γιατί αυτά - όπως δήλωσε - δεν του αρέσουν.

Εάν αλλάξει γνώμη και συμμετάσχει σε αυτό, ε, θα κλάψει πολύς κόσμος... :roflmao:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.120
ναι θίασος , θα αγωνίζομαι εγώ και ο μπρέτσος θα το παίζει σκηνοθέτης , θα παέν τριγύρω μου να βρει σωστή γωνία, παρακάτ να βγάλει πλάνο να με δει να έρχομαι, μη σου πω θα βγαίν παραέξω για να φέρει και νερό να ξαποστάσω.

Ααα δεν χάνονται τέτοια θεάματα!

Κι εγώ θα είμαι εκεί και θα κρατώ μια πινακίδα νας σας εμψυχώνω!

Αλλά για να μην είναι σουσταλίδικη, θα πω του Μελίδη να μου φκιάξει μια γερή από λαμαρίνα 6 χιλιοστών

@Abessalom δεν έβαλα τον @bretsos επίτηδες, γιατί αυτά - όπως δήλωσε - δεν του αρέσουν.

Εάν αλλάξει γνώμη και συμμετάσχει σε αυτό, ε, θα κλάψει πολύς κόσμος... :roflmao:

Μα αυτό περιμένω κι εγώ, να κλάψω.

Από τα γέλια. :roflmao:

Ήδη το έχω κάνει σενάριο.

Να το κάνουμε και κοσπλει, να ντυθεί μπάμια.

Reaction score
23.845
γ@μστ την πινακίδα , πεστου να σε φτιάξει μια λεπίδα κατευθείαν χρααατς και όποιος προλάβει.

είπες πινακίδα και θυμήθηκα , στο πρώτο έτος που είχα περάσει στο ΑΠΘ μηχανολόγος, κάναμε μηχανολογικό σχέδιο πάνω σε ταβΛΑ. την επόμενη χρονιά στο ΕΜΠ κάναμε σχέδιο σε πινακίδα, ωστόσο ήταν το ίδιο ακριβώς πράμμα , σουβλάκι/καλαμάκι

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.120
γ@μστ την πινακίδα , πεστου να σε φτιάξει μια λεπίδα κατευθείαν χρααατς και όποιος προλάβει.

Έχει κάνει μια κατασκευή για να κόβουν μέλη στο ανατομείο. Θα τον πω να σε τη δείξει. Πρέπει να κάνει :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.452

Σταμάτα ρε να με εκθειάζεις, ντρέπομαι!!

Reaction score
23.845
πήρα τρένο σήμερα να δω αν βολεύει το απευθείας

το ποδήλατο είναι σαν την χαλκιδική τελικά ...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads