bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 49.453
Εγω δεν ξέρω τίποτα, τα παιδιά της γειτονιάς θα σε πούνε περισσότερα.
Ξέρεις, σε κάποιο βίντεο το παλικάρι λέει ότι η συντήρηση του ποδηλάτου έχει μηδενικό κόστος. Με τα δικά σου θα του βγει στο τέλος φθηνότερο το αμάξιΣυνέχισε λοιπόν τη καλή δουλειά, υπάρχουν άλλωστε άπειρα θέματα γύρω από αντικείμενο, θα μπορούσες να το συνδυάσεις και με κάποια τεχνικά θέματα.
Οπως, επισκευή ελαστικού με Pads, αλλαγή σαμπρέλας και έλεγχο φακαρόλας.
Επίσης εκτός από τις μίνι τρόμπες της ταλαιπωρίας, υπάρχουν και οι αμπούλες, κάνουν απίθανη δουλειά.
Φρένα, αλλαγή τακάκια, από δοκιμασμένες και αξιόπιστες εταιρίες (διότι τα φρένα είναι ασφάλεια), αλλαγή ντίζες φρένων, ταχυτήτων, αλλά και καλωδίων, πότε,πως και γιατί.
Διάφορες ρυθμίσεις, ταχυτήτων, μηχανικών, ηλεκτρονικών, αντικατάσταση ρουλεμάν, σύσφιξη που απαιτείται σε διάφορα εξαρτήματα μετά από χρήση του ποδηλάτου, διάφορα tips για carbon σκελετούς και τα περιφερειακά.
Άμα έχεις όρεξη και διάθεση να το συνεχίσεις θα βάλουμε ως ομάδα τα δυνατά μάς.
Τι διαβάζω θεέ μου.... Ο bretsos στο γιουξουμπι... Τα ύστερα του κοζμου σύντροφοι!Θα ήταν πολύ ωραίο ως έμπειρος αστικός ποδηλατης να κάνουμε σε ένα βίντεο στο μέλλον μια συνέντευξη που θα εκφράζεις την δική σου εμπειρία για την αστική ποδηλασία, τους λόγους που οι Αθηναίοι δεν κινούνται με ποδήλατο και τις απόψεις σου που μπορούν να το αλλάξουν αυτό
Μη σου πω και τα αεροπορικά εισιτήριαΞέρεις, σε κάποιο βίντεο το παλικάρι λέει ότι η συντήρηση του ποδηλάτου έχει μηδενικό κόστος. Με τα δικά σου θα του βγει στο τέλος φθηνότερο το αμάξι
Και εγώ αυτό βλέπω, ο Λεωνίδας νομίζει πως μιλάει με σοβαρούς ανθρώπους.Τι διαβάζω θεέ μου.... Ο bretsos στο γιουξουμπι... Τα ύστερα του κοζμου σύντροφοι!
Θα δω λίγο gntm και θα επανέλθω.... Αφου απαντήσει ο κροκ...
Και το love island....Και εγώ αυτό βλέπω, ο Λεωνίδας νομίζει πως μιλάει με σοβαρούς ανθρώπους.
Λεωνίδα ας σε ενημερώσω λίγο περί τίνος πρόκειται.
Μας αρέσει το ποδήλατο, μας αρέσει όμως και το gntm
Εγώ φίλε προτιμώ το Love island αλλά δε θα τα χαλάσουμε εκεί. Καλό είναι και το gntm λοιπόν σας αφήνω γιατί τελείωσαν οι διαφημίσεις.Μη σου πω και τα αεροπορικά εισιτήρια
Πέραν της πλάκας, με πορδές δεν βάφονται αυγά, στη ποδηλασία ισχύει επίσης το 'η φτώχεια τρώει τον παρά'
Έχω καταλάβει εκριβως τη φάση είναι το κανάλι του Λεωνίδα, μπορώ να νοιώσω τι θέλει να κάνει.
Στο γιού τούμπ υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στα ποδηλατικά κανάλια, για να έχει ενδιαφέρον όμως ένα ελληνικό κανάλι και ειδικά στους ποδηλάτες πρέπει να αγγίξει και τα τεχνικά θέματα.
Μόνο έτσι πιστεύω θα έχει απήχηση, το κομμάτι της επισκευής και συντήρησης είναι κάτι που πονάει για πολύ κόσμο εκεί έξω.
Όταν δούνε πως δεν είναι πυρηνική φυσική, όπως παρουσιάζεται. Με κάποια ειδικά εργαλεία, κάποια φτηνά ανταλλακτικά, μπόλικο μεράκι, μπορείς να κάνεις δουλειά χωρίς να έχεις ανάγκη το ποδήλατά.
Έχω αυτή τη εντύπωση...
Και εγώ αυτό βλέπω, ο Λεωνίδας νομίζει πως μιλάει με σοβαρούς ανθρώπους.
Λεωνίδα ας σε ενημερώσω λίγο περί τίνος πρόκειται.
Μας αρέσει το ποδήλατο, μας αρέσει όμως και το gntm
Κράτα αρέ τη κουβέντα σε ένα επίπεδο, το love island το βλέπουμε μόνο για αποθεραπεία, για βασικό πρόγραμμα αποβλάκωσης έχουμε το gntmΚαι το love island....
Ρε ο μπρε ξεκινάει καριέρα γιουτουμπερ και συ μιλάς για ρεύμα?Μη βλέπετε ρε τηλεόραση καίει ρεύμα, τιντουτοιρε
Άμα δεν έχει επιτυχία ως ποδηλατικό κανάλι, θα το γυρίσουμε σε μαγειρικό κανάλι.Και εκεί που χαζεύεις το γιουτιουμπ για αστική ποδηλασία τσουπ! να ακούς ξαφνικά έναν παλαβό να λέει φάτε μπάμιες.
Αϊ ρε δες οικογενειακές ιστορίες να ανοίξει λίγο το μυαλόςΜη βλέπετε ρε τηλεόραση καίει ρεύμα, τιντουτοιρε