Ποιος μιλησε για καλωδιο?Που κολλάει το καλώδιο; για dac μιλάμε.
Δεν κανεις.Σπυρο Ζαχαρακη απο Κρητη, εσυ; Η κανω λαθος;
Ποιος μιλησε για καλωδιο?Που κολλάει το καλώδιο; για dac μιλάμε.
Δεν κανεις.Σπυρο Ζαχαρακη απο Κρητη, εσυ; Η κανω λαθος;
Δεν κατάλαβες μου φαίνεται. Δες ξανά το πόστ μου 274.Που κολλάει το καλώδιο; για dac μιλάμε.
Βυζαρες εχει το συγκεκριμενο μοντελο παντως....Dual mono transistor;
View attachment 266461
Aν ενα DAC που μετραει σωστα (πρακτικα αυτο σημαινει οτι ειναι "διαφανο" δηλαδη δεν κανει τιποτα παραπανω και τιποτα λιγοτερο απο το να μεταφραζει τα 0 και τα 1 σε αναλογικο σημα) παιζει σωστα σε ενα συστημα και δεν παιζει σωστα σε ενα αλλο, τοτε το συστημα στο οποιο δεν παιζει σωστα εχει 1) πολυ σοβαρα προβληματα στην ηχητικη αλυσιδα, και 2) το DAC το οποιο θα του"ταιριαξει" θα ειναι σιγουρα ενα κακο DAC με το αναποδο προβλημα απο αυτο της υπαρχουσας προβληματικης ηχητικης αλυσιδας.
Έγραψες φιδέμπορας. Ok.Ποιος μιλησε για καλωδιο?
Δεν κανεις.
Εσύ γράψε για άλλο θέμα. Για γυναίκες, ξέρω γω.Βυζαρες εχει το συγκεκριμενο μοντελο παντως....
Φιδεμπορας δεν ειναι αυτος που πουλαει καλωδια. Φιδεμπορας ειναι ο απατεωνας. Κατα πασα πιθανοτητα προκειται για ελευθερη μεταφραση του snake oil στα Αγγλικα το οποιο προερχεται απο τους διαφορους τσαρλατανους που πουλαγαν λαδι φιδιου ως φαρμακο για τα παντα στην Αμερικη της εποχης του φαρ ουεστ.Έγραψες φιδέμπορας. Ok.
Φωνάξατε?Με κανά δύο ακόμα στην.κουβέντα θα χάσουμε την μπαλλά. Ποιός απάντα σε ποιόν και για ποιο θέμα.
Νταξ. Deal.Φιδεμπορας δεν ειναι αυτος που πουλαει καλωδια. Φιδεμπορας ειναι ο απατεωνας. Κατα πασα πιθανοτητα προκειται για ελευθερη μεταφραση του snake oil στα Αγγλικα το οποιο προερχεται απο τους διαφορους τσαρλατανους που πουλαγαν λαδι φιδιου ως φαρμακο για τα παντα στην Αμερικη της εποχης του φαρ ουεστ.
Η πιάτσα τους πετάει εξω όλους αυτούς.Φιδεμπορας δεν ειναι αυτος που πουλαει καλωδια. Φιδεμπορας ειναι ο απατεωνας. Κατα πασα πιθανοτητα προκειται για ελευθερη μεταφραση του snake oil στα Αγγλικα το οποιο προερχεται απο τους διαφορους τσαρλατανους που πουλαγαν λαδι φιδιου ως φαρμακο για τα παντα στην Αμερικη της εποχης του φαρ ουεστ.
Ελα ρε συ...κατι ξερω και εγω.....αληθεια...στο ορκιζομαι....Εσύ γράψε για άλλο θέμα. Για γυναίκες, ξέρω γω.
Αρκεί να μην γίνουν όλα ίδια. Και επειδή εκεί πάει (έχει ήδη πάει) το πράγμα και μάλιστα θεωρείται και επιθυμητό και σωστό τεχνικά ..... δυστυχώς δεν λειτουργούν οι σκέψεις και προθέσεις με τις οποίες μιλάς.Το θέμα βέβαια είναι να μάθεις και να μην ξαναπληρώσεις για το ίδιο
Αυτό το κομμάτι υπάρχει στην Αιολία του Μιχάλη Νικολούδη και είναι εξαιρετικό , όπως άλλωστε όλος ό δίσκος , και με πολύ καλή ηχογράφηση.Στα άλλα νέα ο ρούνης είχε update σήμερα
Αν έχει πάει εκεί βράσε όρυζα που λένε και στη Λάκα του Σουλίου.Αρκεί να μην γίνουν όλα ίδια. Και επειδή εκεί πάει (έχει ήδη πάει) το πράγμα και μάλιστα θεωρείται και επιθυμητό και σωστό τεχνικά ..... δυστυχώς δεν λειτουργούν οι σκέψεις και προθέσεις με τις οποίες μιλάς.
Που τον θυμήθηκες!!Αυτό το κομμάτι υπάρχει στην Αιολία του Μιχάλη Νικολούδη και είναι εξαιρετικό , όπως άλλωστε όλος ό δίσκος , και με πολύ καλή ηχογράφηση.
Είναι από τα cd αναφοράς που έχουμε με τον Α Αδαμόπουλο για να τεστάρουμε ηχεία.Που τον θυμήθηκες!!
Μπράβο ρε Γιάννη. Κάποτε τον άκουγα σχεδόν κάθε εβδομάδα
Ναι βρε, μην ανησυχείς. Σε εμένα , εσυ εδικά δεν χρειάζεται, ούτε ποτέ θα χρειαστεί να "εξηγήσεις" τίποτε.Μην δίνεις σημασία σε αυτά που γράφω
Πως το έλεγε ρε φίλε μία κομματάρα.Είναι από τα cd αναφοράς που έχουμε με τον Α Αδαμόπουλο για να τεστάρουμε ηχεία.
Και τσάι κερνάμε άμα γουστάρειςΚαλά , παιδιά άμα τα φτιάξετε κεράστε κανά ποτάκι.