- Reaction score
- 4.106
Να το κάνουμε σε εσένα; τα sansui & τα Ψωράλ βγάζουν διαφορές; όχι ε;Θα κάνετε συγκριτικό βλωδίων?
Να το κάνουμε σε εσένα; τα sansui & τα Ψωράλ βγάζουν διαφορές; όχι ε;Θα κάνετε συγκριτικό βλωδίων?
..ρεύματος και μόνο για σαμπγούφα.19 σελίδες ρε παλιοσκυλα για τα καβλωδια;
Ιωάννης ο Τριβλώδιος.Αν μιλάς για βλώδια ηχείων όχι γιατί τα δικά μου είναι ενεργά . Αρα 3 δρόμοι 3 βλώδια ανά ηχείο.
Λόγια του αέρα.Τίποτα, η ότι μπορεί ο καθένας.
Το point του post είναι ότι οποιαδήποτε αλλαγή ακούγεται, το οποίο φυσικά είναι ευχή και κατάρα.
Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω πάνω σε αυτό... Μου φαντάζει άνευρη μια χομπίστικη ενασχόληση χωρίς το ενδεχόμενο να γινόταν κάποιο στραβοπάτημα για το οποίο θα έπρεπε να υπάρχουν οπωσδήποτε επιπτώσεις.Θεωρώ ότι είναι πιθανότερο να διδασκόμαστε από τα λάθη μας πώς να κάνουμε καλύτερες επιλογές άμα δεν θα παίζαμε ΄΄εκ του ασφαλούς΄΄. Γενικώς δεν βλέπω πώς θα μπορούσε κάποιος να γίνει καλύτερο άτομο αποποιούμενος τα στραβοπατήματα σα να μην είχαν ποτέ πραγματοποιηθεί αυτά,τελώντας παράλληλα υπό άτυπο καθεστώς ΄΄ατιμωρησίας΄΄....
Καλό όπως έχω ξαναπεί πολλάκις είναι να δοκιμάζεις χωρίς να "πληρώνεις".
Το να πληρώσεις γουρουνι στο σακί είναι πολύ μεγάλο ρίσκο ειδικά για καλώδια κάτι το οποίο μας δείχνει άντρα πολύ θαρραλέο αλλά τελικά πάρααα πολύ απρόσεκτο.
Σαν και αυτούς πχ που παντρεύονται και τρίτη φορά
Κατά βάθος είναι για... ποιότητα αναβαθμίσεων.19 σελίδες ρε παλιοσκυλα για τα καβλωδια;
μπα? του Άρτζυ δεν σας κάνουν πλέον?Kondo ρεύματος σιγουριά
Επίσης , ξέχασα , αν μιλάτε για βλώδια τροδοσίας , (ΣΙΑ που είσαι sia ) , μιλάμε για 5 τουλάχιστον βλώδια τροφοδοσίας , χωρίς την πηγή . Με την πηγή πάμε στα εξι βλώδια τροφοδοσίας.Αν μιλάς για βλώδια ηχείων όχι γιατί τα δικά μου είναι ενεργά . Αρα 3 δρόμοι 3 βλώδια ανά ηχείο.
Βρε καλώς το παιδίίίί .Kondo ρεύματος σιγουριά
Εννοείται ότι θα ακούσουμε διαφορές. Εσύ θα πας για καφέ και όταν τελειώσουμε..Επίσης , ξέχασα , αν μιλάτε για βλώδια τροδοσίας , (ΣΙΑ που είσαι sia ) , μιλάμε για 5 τουλάχιστον βλώδια τροφοδοσίας , χωρίς την πηγή . Με την πηγή πάμε στα εξι βλώδια τροφοδοσίας.
Τι συζητάτε τώρα?
Οτι αν αλλάξετε ένα μόνο βλώδιο τροφοδοσίας θα ακουστούν διαφορές?
Ευλόγησον .
Βρε καλώς το παιδίίίί .
Καλά δεν ρωτάω, ζητάω μεγαλύτερη ανάλυση στα γραφόμενα σου για να χτίσω ένα βασικό θεωρητικό υπόβαθρο για το θέμα. Είναι και Παρασκευή χα χα, μέρα χαλάρωσης.Αυτό που έκανα ήταν μια ΄΄τραβηγμένη΄΄ υπόθεση εργασίας.
Η ποιότητα στη στερεοφωνική απεικόνιση συναρτάται στενά με την ομοιομορφία της off-axis προς την on-axis,όχι μόνο λόγω επικρατούσας ενέργειας από πεδίο αντήχησης,αλλά επειδή η κεφαλή μας τείνει να μη μένει ακλόνητη κατά τη διάρκεια ακροάσεων.Μια ανισόρροπη on-axis αλλά με ομοιόμορφη προς εκείνη off-axis και ομοιότητα εννοείται ανάμεσα στα επιμέρους κανάλια θ'απέδιδε μεν τονική ανισορροπία αλλά όχι ανώμαλη απεικόνιση σε κανονικές περιπτώσεις.
Η ποιότητα της απεικόνισης εκτός του MLP εξαρτάται από την ευρύτητα στη διασπορά και όχι μόνο την ομοιογένεια αυτής στο φάσμα..
Η υπόθεση του να είχαμε RT ελαττωματικό ως αντικατοπρικό είδωλο μιας ανισόρροπης off-axis απόκρισης ισοδυναμεί με την απόπειρα αντιστάθμισης ενός λάθους μ'ένα άλλο. Κάθε άλλο παρά ιδεώδης επανορθωτική δράση.
΄΄Γίνετε ο πρώτος που θα...εξομολογήσει το προϊόν΄΄...
Όχι άλλο κάρβουνο.Καλά δεν ρωτάω, ζητάω μεγαλύτερη ανάλυση στα γραφόμενα σου για να χτίσω ένα βασικό θεωρητικό υπόβαθρο για το θέμα. Είναι και Παρασκευή χα χα, μέρα χαλάρωσης.
Α, μην χτυπιέσαι ... εάν θυμάσαι, εσυ το πρωτοάνοιξες το θέμα με σοβαρή ερώτησή σου στον Bhutia.Όχι άλλο κάρβουνο.
Α, μην χτυπιέσαι ... εάν θυμάσαι, εσυ το πρωτοάνοιξες το θέμα με σοβαρή ερώτησή σου στον Bhutia.
Νεαρέ μου, άπειρε και αφολοσόφητε χέβι μεταλά, όταν μεγαλώσεις και γίνεις ή σε κάνει με το ζόρι η ζωή πιο σοφό με σφαλιάρες που θα πέφτουν βροχή, θα συνειδητοποιήσεις ότι με αυτόν που διαφωνούσες πιο πολύ στη ζωή σου και τον έχασες θα στενοχωρηθείς πολύ περισσότερο, απο τους άλλους, όταν τον χάσεις.Όχι.