- Reaction score
- 5.614
Τι δοκιμασες και δεν πηγε καλα;Σημερα παρελαβα κι εγω 3 habit, 3 grail και 3 good cup.
Δυστυχως με οσους αλλους δοκιμασαμε, δεν τα πηγαμε καλα.
Τι δοκιμασες και δεν πηγε καλα;Σημερα παρελαβα κι εγω 3 habit, 3 grail και 3 good cup.
Δυστυχως με οσους αλλους δοκιμασαμε, δεν τα πηγαμε καλα.
οκ θενκςΔοκιμασε το θα αλλαξει πολυ ο καφες σου,προς το καλυτερο.
Δες τον αριστερό που λέω στην φώτοΟι περισσοτεροι ηταν αρκετα πικροι για τα γουστα μου.
Μεχρι τωρα ο αγαπημενος μου ειναι ο habit.
Μειωσες ποσοτητα ,εριξες καθολου θερμοκρασια;Οι περισσοτεροι ηταν αρκετα πικροι για τα γουστα μου.
Μεχρι τωρα ο αγαπημενος μου ειναι ο habit.
Τιποτα απο αυτα. Αυτοματα, οτι βγαζει η μηχανη.Μειωσες ποσοτητα ,εριξες καθολου θερμοκρασια;
Αν η μηχανη σου δεν εχει ρυθμίσεις ουτε για την ποσοτητα τοτε μην αγοραζεις καφεδες που δεν μπορει να παραξει(single origin και μονοποικιλιακους).Χρειαζονται ποσοτητες(18+ γραμμαρια)αυτοι οι καφέδες που δεν μπορει η μηχανη σου να παρει. Οχι τιποτα αλλο αλλα πετας και χρήματα χωρις λογο.Τιποτα απο αυτα. Αυτοματα, οτι βγαζει η μηχανη.
από τους καλύτερουςΕίπα να δοκιμάσω και εγώ κάτι από Kudu. Σημερινή παραλαβή!!
View attachment 265812
Audioquest NRG Y3Από καλώδια ρεύματος στις καφετιέρες τι χρησιμοποιείτε?
Λογικο γιατι οι μηχανες αυτες ανεβάζουν πολυ μεγαλη θερμοκρασία για να αποδώσουν σωστα τους καφεδες που καλουνται να παράξουν,οι οποιοι εχουν καποιο ποσοστο robusta ,και για να απομακρινθει το κακο αρωμα της, την καινε λιγο με μεγαλυτερη θερμοκρασια.Έχω και αυτόματη μηχανή.
Οι medium roast της κάθονται καλύτερα.
εμένα στην αυτόματη μου κάθονται καλά οι καφέδες της κεντρικής αμερικής (από το kudu) - δεν ξέρω αν σχετίζεται με το παραπάνω.