billpeppas
A/V Επαγγελματίας
- Reaction score
- 7.187
Φτου ρε! Μην με γκαντεμιάζεις.
Πάνω που έχω καλό ρεκόρ σε αυτά
Πάνω που έχω καλό ρεκόρ σε αυτά
Το "σαν" τι το θες δηλαδή;σαν να διαβάζεις το marketing sheet
Οποίος μπορεί να περιμένει μέχρι το 2024 μόνο να κερδίσει έχει. Εφόσον ανεβαίνουν τα κοστολόγια, προσωπικά θα περιμένω να δω που θα κάτσει η μπίλια και με το Dirac spatial audio. Ίσως το βάλουν από τις εκδόσεις 3900-4900 και έπειτα. Δεν υπάρχει λόγος να τα σκάσω για μηχάνημα τώρα, για feature που θα πάρουν το 2024.Και μάλλον κανείς δεν είχε καταλάβει ότι το περιβόητο Dirac θα έρθει σε 2 χρόνια με full bass και σε τιμή χλιάρικου με μικρόφωνο!!! Έως τότε θα αλλάξει πάλι η σειρά!!!
Είπα να είμαι... gentlemanΤο "σαν" τι το θες δηλαδή;
Όποιος το θέλει αγοράζει τώρα. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση πόσο θα έχει σε 6 μήνες - 1 χρόνο. Ούτε η διαθεσιμότητα είναι εγγυημένη.Εγώ μάλλον θα προχωρήσω με AVC-X3800h. Το dirac λένε πάει για Μάρτη μαζί με DLBC και λογικα κανα 800αρι...καλοδεχούμενο όταν έρθει. Τα ενισχυτικά του δεν με ενδιαφέρουν καθόλου μιας και έχω μόνο ενεργά ηχεία. Μέχρι στιγμής το μονο που με απασχολεί αλλά δεν με χαλάει είναι το Roon Tested. Δεν θυμαμαι αν το Roon Tested ειναι RAAT compatible.
Προσωπικά θα περιμένω.... μπορει να αξιωθω να πάρω και μετρήσεις κάποια στιγμή όλο το λέω και το λεω, (το λαπτοπ μου ειναι και παλιο δεν εχει hdmi μονο οπτική...) για ρύθμισμα του συστήματος και θα δωσω χρηματα για την βελτίωση του χώρου μου αν ειναι αυτο εφικτό και με την συμβουλή επαγγελματία αν θέλει καποιος βέβαια να ασχοληθει γιατι ο χώρος δεν ειναι και κατι φοβερό. Θεωρώ οτι αξιζει τα χρηματα. Δε ξέρω αν πρεπει να υπολογίζω τόσο σε software, αν τα ηχεία μου και ο χώρος μου ειναι λαθος.Οποίος μπορεί να περιμένει μέχρι το 2024 μόνο να κερδίσει έχει. Εφόσον ανεβαίνουν τα κοστολόγια, προσωπικά θα περιμένω να δω που θα κάτσει η μπίλια και με το Dirac spatial audio. Ίσως το βάλουν από τις εκδόσεις 3900-4900 και έπειτα. Δεν υπάρχει λόγος να τα σκάσω για μηχάνημα τώρα, για feature που θα πάρουν το 2024.
Σε χρωματοπωλεια θα βρεις σπρέι σε ασημί απόχρωση....σούπερ αυτό το ματ χρώμα....ασημί δεν βλέπω όμως
Για πες ποιο ήταν το πρόβλημα ,ποιο μοντέλο ;μπορει για την Denon να ειναι του 1/##.### , αλλα για μενα ηταν της ταξης του 200% failure . δυο μηχανακια το ιδιο ακριβως προβλημα. το ενα Out of the box το δευτερο μεσα στο πρωτο 8μηνο. Οποτε Χ μεγαλο απο μενα. δεν ξανακουμπαω.!
Το έχω πει και στο ανάλογο post. Ήταν ο AVR X4400H . Out of the box ήρθε με χαλασμένη πλακέτα hdmi. Προς τιμή της αντιπροσωπείας αντικαταστάθηκε το μηχάνημα. Και ένα χρόνο μετά ξανακαηκαν 2 hdmi έξοδοι. Που σημαίνει ξανά ολόκληρη η πλακέτα.Για πες ποιο ήταν το πρόβλημα ,ποιο μοντέλο ;
Αυτό το είχαν πολλά μηχανήματα την εποχή εκείνη πάνω κάτω. Και οι Onkyo και οι Integra. Δεν ήταν σπάνιο φαινόμενο. Πολλοί κατασκευαστές μάλιστα τότε δεν είχαν φροντίσει για την ψύξη του controller, κάτι που αποδείχθηκε μοιραίο σε βάθος χρόνου.Το έχω πει και στο ανάλογο post. Ήταν ο AVR X4400H . Out of the box ήρθε με χαλασμένη πλακέτα hdmi. Προς τιμή της αντιπροσωπείας αντικαταστάθηκε το μηχάνημα. Και ένα χρόνο μετά ξανακαηκαν 2 hdmi έξοδοι. Που σημαίνει ξανά ολόκληρη η πλακέτα.