JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.469
Για δοκίμασε χωρίς Kodi .
Η πρώτη σου δουλειά είναι να βαλεις το settings level. στο expert.Έβαλα στικάκι μια ταινία true hd και δεν μου έβγαζε στον ενισχυτή true hd με το kodi μήπως λείπουν codec και θέλουν κατέβασμα???
Κλαιωω
Συγνώμη μια τελευταία ερώτηση off topic.Ανάλογα το αν θα χρησιμοποιήσεις και άλλες δυνατότητες του MadVR ή μόνο το frame interpolation.
Μπορείς να παίξεις μπαλίτσα και με μεταχειρισμένα τεμάχια, θες έναν ζωντανό επεξεργαστή, ακόμα και ένας Core i5 6600 κάνει την δουλειά, μια κάρτα γραφικών όπως η NVIDIA GeForce 1060, 8GB μνήμης RAM.
Ένα τέτοιο σύστημα στα μτχ με τα πάντα κομπλέ βγαίνει γύρω στα 450€.
Ναι, βελτιώνονται αρκετά αυτά τα θέματα.Συγνώμη μια τελευταία ερώτηση off topic.
Έχω τον epson 9400 και ενώ είναι σούπερ σε όλα με χαλάει λίγο η κίνηση του.δηλαδη σε σκηνές που η κάμερα γυρίζει απότομα η και αργά η εικόνα κινείται κάπως "σπαστά".
Αυτό θα διορθώνοταν με το frame interpolation του htpc?
αυτό μόνο για το nvidia το λες?Ναι, βελτιώνονται αρκετά αυτά τα θέματα.
Βεβαίως, προτού προβληματιστείς, σίγουρα κλειδώνεις σωστά το refresh rate όταν βλέπεις ταινίες/σειρές/κλπ; Γιατί αν π.χ. το υλικό είναι 23.976p και εσύ έχεις τον προβολέα στα 25Hz ή στα 60Hz, "τζάμπα" καίει η λάμπα θα έλεγε κανείς.
Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα ποτέ δημιουργείται η βιντειλα που περιγράφεις. Όταν έχω άλλο frame rate από αυτό που πρέπει;Ναι, βελτιώνονται αρκετά αυτά τα θέματα.
Βεβαίως, προτού προβληματιστείς, σίγουρα κλειδώνεις σωστά το refresh rate όταν βλέπεις ταινίες/σειρές/κλπ; Γιατί αν π.χ. το υλικό είναι 23.976p και εσύ έχεις τον προβολέα στα 25Hz ή στα 60Hz, "τζάμπα" καίει η λάμπα θα έλεγε κανείς.
Η διόρθωση βεβαίως της κίνησης σε τέτοια πλάνα που είναι αδυναμία του frame rate που χρησιμοποιείται, φέρνει βεβαίως και μια "βιντεΐλα" στην εικόνα (Soap Opera Effect) το οποίο μπορεί να σε ενοχλεί.
Δες κανένα βιντεάκι στο youtube επί του θέματος για να έχεις "προσωπική" άποψη για αρχή.
ΘΑΝΑΤΟΣ στο Trumotion (και όλες τις αντίστοιχες τεχνολογίες)Η βιντεΐλα δημιουργείται από την ενεργοποίηση τεχνικών frame (motion) interpolation (motion smoothing όπως αυτό του MadVR, και των λοιπών τεχνολογιών που έχουν τηλεοράσεις και προβολείς built-in).
Γιατι βρε αγόρι μου δεν είναι ωραία η ομαλή κίνηση? Γιατί δεν σου αρέσει το true motion εγώ ψάχνω πρότζεκτορα τώρα με true motionΘΑΝΑΤΟΣ στο Trumotion (και όλες τις αντίστοιχες τεχνολογίες)
Κοίτα, γούστα είναι αυτά προφανώς. Αλλά δεν είναι τυχαίο που το λένε "soap opera effect".Γιατι βρε αγόρι μου δεν είναι ωραία η ομαλή κίνηση? Γιατί δεν σου αρέσει το true motion εγώ ψάχνω πρότζεκτορα τώρα με true motion
Κατέβασε το Γιάννη.Δεν μου το εμφανίζει πουθενά σαν app για να το τρέξω.