Εκθεση Εικονα και Ηχος 2022

Gio

Reaction score
185
Άι ρον νοου. Μπορεί οι πιο πολλοί να έχουν μάθει να ακούν στραβά.
Αλλά, καί αυτό το μια χαρά, είναι αρκετό για ένα ηχοσύστημα πού κοστίζει όσο ένα σπίτι;

Reaction score
11.435
Τσιριζε σα γίδι που πιάστηκε το λιλι του σε συρματόπλεγμα.....

Αυτό τσίριζε. Όταν άκουγα, ο διπλανός μου είπε "Βγαίνω έξω, τσιρίζει πολύ αυτό το setup, είναι ενοχλητικό".

Άι ρον νοου. Μπορεί οι πιο πολλοί να έχουν μάθει να ακούν στραβά.
Αλλά, καί αυτό το μια χαρά, είναι αρκετό για ένα ηχοσύστημα πού κοστίζει όσο ένα σπίτι;
Όχι φυσικά, δουλειά γίνεται και με φτηνότερα μηχανήματα, αρκεί να μειώσεις την απόσταση ακρόασης. Τα PerListen σίγουρα είναι για ακροάσεις από 3 μέτρα και πάνω.

Reaction score
5.531

Αυτό τσίριζε. Όταν άκουγα, ο διπλανός μου είπε "Βγαίνω έξω, τσιρίζει πολύ αυτό το setup".

Όχι φυσικά, δουλειά γίνεται και μ ε φτηνότερα μηχανήματα, αρκεί να μειώσεις την απόσταση ακρόασης. Τα PerListen σίγουρα είναι για ακροάσεις από 3 μέτρα και πάνω.
Συμφωνώ απολύτως! Έπρεπε να στήσει το μεγαλύτερο ηχείο της εταιρείας. Αφού το είχε στο δωμάτιο! Ή να βάλει subs

Reaction score
2.100
Μόνο εμένα μου φάνηκε ότι πεοσπα

Αυτό τσίριζε. Όταν άκουγα, ο διπλανός μου είπε "Βγαίνω έξω, τσιρίζει πολύ αυτό το setup".
Αυτό τουλάχιστον σε 1-2 κομμάτια που άκουσα ήταν από τα καλύτερα της έκθεσης. Πολύ γεμάτος ήχος από ένα ηχιακι τόσο δα.
Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν της geometric το 'μικρο' ηχείο

Reaction score
11.435
Αυτό τουλάχιστον σε 1-2 κομμάτια που άκουσα ήταν από τα καλύτερα της έκθεσης. Πολύ γεμάτος ήχος από ένα ηχιακι τόσο δα.
Αν άκουσες 1-2 κομμάτια με καμιά γυναικεία φωνή και πιατίνια, ίσως σου άρεσε.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.825
Συνήθως πάντως, μιας και έθεσες το ερώτημα λίγο αντίστροφα (από την αρχική μου ματιά), αυτός που έχει στο νου του να ξοδέψει Χ χρήμα, δύσκολα πείθεται να κρατήσει στην τσέπη του ένα Ψ ποσό και να βολευτεί με το τάδε ηχείο που είναι 500€ φθηνότερο, και τον τάδε προβολέα που είναι 800€ φθηνότερος, κ.ο.κ.
Σωστά, για να ξαναπάω όμως λίγο αντίστροφα.. :p
Συχνά συμβαίνει επίσης να υπολογίζουμε να ξοδέψουμε ένα Χ ποσό και να καταλήγουμε να ξοδέψουμε ένα Ψ πολλαπλάσιο.. 8-)

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.325
Σωστά, για να ξαναπάω όμως λίγο αντίστροφα.. :p
Συχνά συμβαίνει επίσης να υπολογίζουμε να ξοδέψουμε ένα Χ ποσό και να καταλήγουμε να ξοδέψουμε ένα Ψ πολλαπλάσιο.. 8-)
Εξαρτάται από το άτομο.
Υπάρχουν άτομα που ξεκινάνε για Optoma και καταλήγουν με μεγάλο JVC... υπάρχουν και άλλοι που δεν κάνουν άλμα σε επιδόσεις για 50€ παραπάνω.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.825
Εξαρτάται από το άτομο.
Υπάρχουν άτομα που ξεκινάνε για Optoma και καταλήγουν με μεγάλο JVC... υπάρχουν και άλλοι που δεν κάνουν άλμα σε επιδόσεις για 50€ παραπάνω.
Οι δεύτεροι (με επιφύλαξη κατά την προσωπική μου μικρή εμπειρία-εκτίμηση) μειοψηφούν κατά πολύ.. :whistling:

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.325
Οι δεύτεροι (με επιφύλαξη κατά την προσωπική μου μικρή εμπειρία-εκτίμηση) μειοψηφούν κατά πολύ.. :whistling:
Έχω ζήσει τύπο με μισθό περί τα 10k€ τον μήνα να παζαρεύει 20€ έκπτωση σε μαγαζάτορα :D

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.346
Τοτε ζούσαμε! Που πίναμε σαν σαύρες μαζί με Αντρέα, Αρβανικ, Στριφτο και σία στο περίπτερο.
Πωω θυμασαι τα βραδια που βγαιναμε;;;
Κουρουμπελα κομματια, Δεν θυμόμασταν που είχαμε παρκάρει

Last edited:

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.077
Εγώ με Μόμπι παραμασχαλα σε 3 είδη αποθήκευσης (να μη βρίσκουν δικαιολογία, στικάκι, σιντί γνήσιο το αυθεντικό, και τινταλ από κινητό) και να ζητάω μονίμως στάθμη αναφοράς (πιστοποιείται με τόνο που θα έχω μαζί μου και μέτρηση με το κινητό μου στη θέση ακρόασης) για 1 μουσικό τεμάχιο του αναπημενου μου Μόμπι (ολόκληρο, όχι πετσοκομμένο).

Πόσα σεταπ της έκθεσης θα μπορούσαν να παίξουν σε στάθμη αναφοράς ένα απλό Μόμπι, καταρχήν χωρίς να σπάσουν στα 4, κι αφετέρου να βγάζουν το μπάσο που ξέρω ότι έχει;
heaven? :p

D

Deleted member 50795

Guest
μου ειπαν ότι τον καλύτερο ήχο τον είχε το δωμάτιο του χαμαιλέοντα..με διαφορά .
τα άλλα τα μαύρα τα ψηλά δεν έπαιζαν , χωρίς μπάσο και τσιριδοπουλος .

μου είπαν…δε ξέρω..:geek:
αλλα για τον Γάλλο πιστεύω ότι έχει σχεδιάσει ηχειο κελεπούρι, προσφορά στον χαιφιντελα .

Reaction score
4.166
Να όμως που αυτός ο χώρος είχε τον ποιο ισορροπημένο ήχο στην έκθεση.
Να ήταν τα ηχεία ; Να ήταν τα συνοδά;
Υπήρχαν αντικειμενικά πολύ καλύτερα ηχεία και συνοδά στα άλλα δωμάτια που τσίριζαν.
Η χρησιμότητα των πάνελ και γενικά η φροντίδα του χώρου είναι αδιαμφισβήτητη και από αυτό που είδες και άκουσες θα έπρεπε να βγάλεις τελείως διαφορετικά συμπεράσματα
Αν αναφέρεσαι με ψηφιακή πηγή ναι. Αλλά δύο ήταν καλά για εμένα αλλά δίχως τρινοβοήθεια οπότε έχαναν στα σημεία.
Υπήρχε και ένα που ύστερα από ενόχληση μου έπαιξε με πικάπ. Τότε άκουσα μόνο μία σχετική εικόνα και βάθος που σε όλα τα υπόλοιπα δεν.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Ωραια ηταν η εκθεση αν εξαιρεσω το βρωμικο και φθαρμενο κλιμακοστασιο.
Ειδα παλιους φιλους που ειχα να δω απο χρονια.
Καποια συστηματα ακουγονταν καλα καποια οχι.
Τα καλυτερα βεβαια, οπως καθε χρονο, ηταν των φιλων μου.
Προσωπικα δεν μου ελειψε κατι αφου ουτε για Home cinema ενδιαφερομαι ουτε για προβολεα.

Reaction score
4.166
Κυριε μου το τι πραγματικα είναι ένα ηχείο το δειχνει στο πεδίο και όχι στα λόγια, αν αναφέρεστε στο Perlisten, δυστυχώς δεν δικαιολογούσε ούτε το 1/3 της τιμής του στην συγκεκριμένη έκθεση.
Περα από τα οποία προβλήματα χώρου κ.τ.λ. όταν ένα μηχάνημα λειτουργεί σωστά δείχνει τα δόντια του, ακόμα και σε δυσμενείς συνθήκες,
φιλικα πάντα
Δικός μου είσαι. Διάβασε τι έγραψα πριν από εσένα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.291
Members
38.293