Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Τσιριζε σα γίδι που πιάστηκε το λιλι του σε συρματόπλεγμα.....
Όχι φυσικά, δουλειά γίνεται και με φτηνότερα μηχανήματα, αρκεί να μειώσεις την απόσταση ακρόασης. Τα PerListen σίγουρα είναι για ακροάσεις από 3 μέτρα και πάνω.Άι ρον νοου. Μπορεί οι πιο πολλοί να έχουν μάθει να ακούν στραβά.
Αλλά, καί αυτό το μια χαρά, είναι αρκετό για ένα ηχοσύστημα πού κοστίζει όσο ένα σπίτι;
Ήμουν εκεί.
Συμφωνώ απολύτως! Έπρεπε να στήσει το μεγαλύτερο ηχείο της εταιρείας. Αφού το είχε στο δωμάτιο! Ή να βάλει subs
Αυτό τσίριζε. Όταν άκουγα, ο διπλανός μου είπε "Βγαίνω έξω, τσιρίζει πολύ αυτό το setup".
Όχι φυσικά, δουλειά γίνεται και μ ε φτηνότερα μηχανήματα, αρκεί να μειώσεις την απόσταση ακρόασης. Τα PerListen σίγουρα είναι για ακροάσεις από 3 μέτρα και πάνω.
Αυτό τουλάχιστον σε 1-2 κομμάτια που άκουσα ήταν από τα καλύτερα της έκθεσης. Πολύ γεμάτος ήχος από ένα ηχιακι τόσο δα.
Αυτό τσίριζε. Όταν άκουγα, ο διπλανός μου είπε "Βγαίνω έξω, τσιρίζει πολύ αυτό το setup".
Τοτε ζούσαμε! Που πίναμε σαν σαύρες μαζί με Αντρέα, Αρβανικ, Στριφτο και σία στο περίπτερο.
Αν άκουσες 1-2 κομμάτια με καμιά γυναικεία φωνή και πιατίνια, ίσως σου άρεσε.Αυτό τουλάχιστον σε 1-2 κομμάτια που άκουσα ήταν από τα καλύτερα της έκθεσης. Πολύ γεμάτος ήχος από ένα ηχιακι τόσο δα.
Πωπω, σαν να ηταν χτες...
Σωστά, για να ξαναπάω όμως λίγο αντίστροφα..Συνήθως πάντως, μιας και έθεσες το ερώτημα λίγο αντίστροφα (από την αρχική μου ματιά), αυτός που έχει στο νου του να ξοδέψει Χ χρήμα, δύσκολα πείθεται να κρατήσει στην τσέπη του ένα Ψ ποσό και να βολευτεί με το τάδε ηχείο που είναι 500€ φθηνότερο, και τον τάδε προβολέα που είναι 800€ φθηνότερος, κ.ο.κ.
Εξαρτάται από το άτομο.Σωστά, για να ξαναπάω όμως λίγο αντίστροφα..
Συχνά συμβαίνει επίσης να υπολογίζουμε να ξοδέψουμε ένα Χ ποσό και να καταλήγουμε να ξοδέψουμε ένα Ψ πολλαπλάσιο..
Οι δεύτεροι (με επιφύλαξη κατά την προσωπική μου μικρή εμπειρία-εκτίμηση) μειοψηφούν κατά πολύ..Εξαρτάται από το άτομο.
Υπάρχουν άτομα που ξεκινάνε για Optoma και καταλήγουν με μεγάλο JVC... υπάρχουν και άλλοι που δεν κάνουν άλμα σε επιδόσεις για 50€ παραπάνω.
Έχω ζήσει τύπο με μισθό περί τα 10k€ τον μήνα να παζαρεύει 20€ έκπτωση σε μαγαζάτοραΟι δεύτεροι (με επιφύλαξη κατά την προσωπική μου μικρή εμπειρία-εκτίμηση) μειοψηφούν κατά πολύ..
Πίστεψέ με, τέτοια έχει τύχει να ζήσω κι εγώ αρκετά..Έχω ζήσει τύπο με μισθό περί τα 10k€ τον μήνα να παζαρεύει 20€ έκπτωση σε μαγαζάτορα
Πωω θυμασαι τα βραδια που βγαιναμε;;;Τοτε ζούσαμε! Που πίναμε σαν σαύρες μαζί με Αντρέα, Αρβανικ, Στριφτο και σία στο περίπτερο.
heaven?Εγώ με Μόμπι παραμασχαλα σε 3 είδη αποθήκευσης (να μη βρίσκουν δικαιολογία, στικάκι, σιντί γνήσιο το αυθεντικό, και τινταλ από κινητό) και να ζητάω μονίμως στάθμη αναφοράς (πιστοποιείται με τόνο που θα έχω μαζί μου και μέτρηση με το κινητό μου στη θέση ακρόασης) για 1 μουσικό τεμάχιο του αναπημενου μου Μόμπι (ολόκληρο, όχι πετσοκομμένο).
Πόσα σεταπ της έκθεσης θα μπορούσαν να παίξουν σε στάθμη αναφοράς ένα απλό Μόμπι, καταρχήν χωρίς να σπάσουν στα 4, κι αφετέρου να βγάζουν το μπάσο που ξέρω ότι έχει;
Αν αναφέρεσαι με ψηφιακή πηγή ναι. Αλλά δύο ήταν καλά για εμένα αλλά δίχως τρινοβοήθεια οπότε έχαναν στα σημεία.Να όμως που αυτός ο χώρος είχε τον ποιο ισορροπημένο ήχο στην έκθεση.
Να ήταν τα ηχεία ; Να ήταν τα συνοδά;
Υπήρχαν αντικειμενικά πολύ καλύτερα ηχεία και συνοδά στα άλλα δωμάτια που τσίριζαν.
Η χρησιμότητα των πάνελ και γενικά η φροντίδα του χώρου είναι αδιαμφισβήτητη και από αυτό που είδες και άκουσες θα έπρεπε να βγάλεις τελείως διαφορετικά συμπεράσματα
Μπαίνω μέσα κύριε δικαστά και τι να δω, σχεδόν μονοκαναλο με συνοδεία τρινοφ. Ε δεν αντεξαΚακοποίηση και ... μαστροπεία αθώου επεξεργαστή.
Δικός μου είσαι. Διάβασε τι έγραψα πριν από εσένα.Κυριε μου το τι πραγματικα είναι ένα ηχείο το δειχνει στο πεδίο και όχι στα λόγια, αν αναφέρεστε στο Perlisten, δυστυχώς δεν δικαιολογούσε ούτε το 1/3 της τιμής του στην συγκεκριμένη έκθεση.
Περα από τα οποία προβλήματα χώρου κ.τ.λ. όταν ένα μηχάνημα λειτουργεί σωστά δείχνει τα δόντια του, ακόμα και σε δυσμενείς συνθήκες,
φιλικα πάντα