- Reaction score
- 58.714
Ελπίζω να μην έπαιζε Manowar κι εκεί...Κάποια στιγμή έκανε τεχνουργήματα. Δεν ξέρω αν έφταιγε το αρχείο που έπαιζε.
Ελπίζω να μην έπαιζε Manowar κι εκεί...Κάποια στιγμή έκανε τεχνουργήματα. Δεν ξέρω αν έφταιγε το αρχείο που έπαιζε.
Symphonic line der cd player,carry slp 98, Lindemann 950 ,kef xq1 όλες οι καλωδιώσεις tiglon η οικονομική σειρά και ρακ tiglon το οικονομικό!
Εγώ Bardo χα χα.phantom limbo
Mη σου πω και...Bardot (Brigitte) που μας είχες ζαλίσει με την ηλικία σου...Εγώ Bardo χα χα
Ε, δεν βοηθάνε και αυτές οι doom και ominous μουσικές που βάζεις εκεί στο ε-αλμπουμ μαζί με τον Δεκέμβριο και τα ακούω και με τα Dominus ηχεία μου. Στον τάφο πιο γρήγορα θα με στείλουν. Καλά όταν είναι συγχρόνως και αβάντ γκάρντ μου δίνετε και την χαριστική βουλή (που έλεγε και ο Torpedo). Βάλε και κανά χαρούμενο, όχι όλο κουλτουριάρικα.Mη σου πω και...Bardot (Brigitte) που μας είχες ζαλίσει με την ηλικία σου...
Ε ναι, πήγαμε να ακούσουμε κανένα ATC να παίζει και αντί αυτού.... άσε μην εκφραστώ άσχημα!
Για μένα, από τους καλύτερους ήχους που άκουσα (για το μέγεθος των ηχείων και τον χώρο).... αυτά τα KEF είναι πολύ ωραία ηχειάκια!Symphonic line der cd player,carry slp 98, Lindemann 950 ,kef xq1 όλες οι καλωδιώσεις tiglon η οικονομική σειρά και ρακ tiglon το οικονομικό!
Έχουν πιστοποίηση... Terminus.Ε, δεν βοηθάνε και αυτές οι doom και ominous μουσικές που βάζεις εκεί στο ε-αλμπουμ μαζί με τον Δεκέμβριο και τα ακούω και με τα Dominus ηχεία μου. Στον τάφο πιο γρήγορα θα με στείλουν. Καλά όταν είναι συγχρόνως και αβάντ γκάρντ μου δίνετε και την χαριστική βουλή (που έλεγε και ο Torpedo). Βάλε και κανά χαρούμενο, όχι όλο κουλτουριάρικα.
και οι λαμπες εχουν πιστοποιηση paramorfoticusΈχουν πιστοποίηση... Terminus.
(Aφιέρωσα όμως και τις ακουστικές διασκευές από τη Heather Nova)
Πέρα από την πλάκα, αυτά κάνετε και χαλάτε την πιάτσα.Πέρα από την πλάκα τώρα....σε δωμάτιο που όοοοολοι γουστάρατε ακούσα τον αντιπρόσωπο να λέει σε υποψήφιο αγοραστή...Ε δεν ειναι αυτό το ηχείο για να βάλεις Manowar.....γέλασα λίγο και έφυγα με ελαφρα.
Rotten Christ σε 128kbps MP3 από Napster θα του ζήταγα να βάλει σε ref. levelΠέρα από την πλάκα, αυτά κάνετε και χαλάτε την πιάτσα.
Γιατί έφυγες με ελαφρά;
Εγώ θα καθόμουν και θα τον έβαζα στο μάτι.
Το μικρό, του καφέ.
Εκεί θα τον έψηνα μέχρι να γίνει κάρβουνο.
Μέχρι να σβήσει ο ήλιος θα με θυμόταν.
Που θα μου πει εμένα πως το ηχείο παίζει μόνο ότι μουσικές γουστάρει αυτός.
Θα τον επάρει και θα τον εσηκώσει ο χάρος ο ίδιος.
Ότι επιθυμείς να ακούσεις πρέπει να γίνει σεβαστό, είσαι επίδοξος αγοραστής, και γενικά ότι σου αρέσει στη μουσική, είναι δικό σου θέμα, δεν ζητάς άδεια από κανέναν για να το ακούς.Rotten Christ σε 128kbps MP3 από Napster θα του ζήταγα να βάλει σε ref. level
Γίνε πιο συγκεκριμένος ως προς εταιρείες, μοντέλα ενισχυτών και συνδεδεμένα ηχεία.Πάντως στην έκθεση υπήρχαν πολλές Λόλες. Και Ελληνικές. Και έπαιζαν καλά.
Επειδή κάνει 699 ευρώ και εγώ έχω μαζέψει μόνο 400, λέω σε πρώτη φάση να πάρω με αυτά μόνο τη δερμάτινη θήκη και το λουρί του.OB–4 the magic radio
the incredible sounding portable hifi stereo with line-in, wireless audio, and the evolution of radio. OB–4 memorizes everything you play on an endless looping tape. rewind the radio and remix anything. comes with a folding handle that doubles as a stand. ultra power efficient with up to a week...teenage.engineering
ROTTING Christ, βλάσφημε! (Oh, the irony...!) Ούτε ένα όνομα ελληνικού συγκροτήματος δεν ξέρεις να γράψεις σωστά!Rotten Christ
Ένα ηχείο μιας τόσο ιστορικής εταιρείας έστω και σχετικά παλιό και μικρού μεγέθους οφείλει να παίξει καλά να σημειωθεί εδώ ότι τα συνοδα όπως και το ηχείο ήταν προσωπικά μηχανήματα των εκθετών όμως το αποτέλεσμα ήταν απόρροια των καλωδίων σύνδεσης της στήριξης που προέρχονταν από την οικονομική σειρά της TIGLON και του στησίματος που έγινε πολύ προσεκτικά (όσο μας επέτρεψε η κούραση ο χρόνος και ο χώρος) από τον συνεργάτη της εταιρείας ΧΑΡΗ ΤΣΑΚΙΡΗΕ ναι, πήγαμε να ακούσουμε κανένα ATC να παίζει και αντί αυτού.... άσε μην εκφραστώ άσχημα!
Για μένα, από τους καλύτερους ήχους που άκουσα (για το μέγεθος των ηχείων και τον χώρο).... αυτά τα KEF είναι πολύ ωραία ηχειάκια!
AΓίνε πιο συγκεκριμένος ως προς εταιρείες, μοντέλα ενισχυτών και συνδεδεμένα ηχεία.
Πάρε εσυ καμια λάμπα εκεί να δεις πώς θα ενδιαφερθεί η Γερμανίδα και άσε τα σχόλια.και οι λαμπες εχουν πιστοποιηση paramorfoticus
ΒΓίνε πιο συγκεκριμένος ως προς εταιρείες, μοντέλα ενισχυτών και συνδεδεμένα ηχεία.