Black Box Audio Video Show 2022

Reaction score
446
Υπάρχει κάποιος που θα ήθελε να δώσει ένα χεράκι εθελοντικής βοήθειας στο δωμάτιο; Είμαστε λίγο short-handed με την δημιουργία του 2ου δωματίου, και πιθανότατα θα χρειαστώ βοήθεια στο δεύτερο δωμάτιο, έστω για την φύλαξη του εξοπλισμού στο lunch break.

Παίζει να μπορεί κανείς; και θα φροντίσω προσωπικά να "επιβραβευτεί" η προσπάθεια του από πλευράς μου :)
Αν ημουν κοντα , θα ερχομουν ολοκληρη την ημερα… αλλα.. 🤷🏽

blackboxshow

Επαγγελματίας
Reaction score
1.583
Ας μας απαντήσουν τι ισχύει.
@blackboxshow
Παιδιά, οι μουσικοί θα έρθουν από τις 6 αλλά μπορεί σαν event να καθυστέρησει η έναρξη του καθώς έχει έναν βαθμό δυσκολίας. Σας προτείνω, όσοι θέλετε να το δείτε, να έρθετε στις 6. Θα έχει σίγουρα κόσμο.
My_PDF.png

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.152
Επίσης μια αλλαγή, τα δωμάτια του YellowBox με το gaming experience και τα workshop audio video calibration and more είναι στα δωμάτια 520 και 521 αντίστοιχα.

Το gaming experience room έχει έναν benq th585p 1080p120hz, ένα playstation 4 ή 5, δικαναλο σύστημα με ηχεία fyne audio f303.

Στο workshop room, είπα μιας και έφερα πολυκάναλο ενισχυτή, να στηθεί ένα ας πούμε εισαγωγής κατηγορίας τιμής home Cinema με προβολέα του 1000αρικου, 4 bookshelf ηχεία Klipsch r51m των 200€/pair, 1 center channel (ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι να φέρω 😆 ), ένα svs pb2000 pro και μόνη ακριβή παραφωνία ένας Denon 4700h αντί κάποιου αντίστοιχου όπως 2700H.

Reaction score
1.620
Δυστυχώς δεν θα μπορέσω τελικά να παρεβρεθω στην έκθεση. Θα υπάρξει κάποιος τρόπος να παρακολουθήσω το worshop στις 16:00 με τους ειδικούς;; μπορεί κάποιος να το βίντεοσκοπησει απο τo forum η να βρούμε κάποιο τροπο να το παρακολουθήσω και εγω η και άλλα μέλη μακριά;

αναφέρομαι σε αυτό: https://blackboxshow.gr/workshops/

και αμα υπάρξει βίντεο από τους εκθέτες και τα δωμάτια η τα Live θα ήταν επίσης ωραίο

blackboxshow

Επαγγελματίας
Reaction score
1.583
Καλημέρα.
Γενικά βιντεοσκοπηση θα υπάρχει στο show από επαγγελματίες (όχι κινητά).
Βίντεο από τα δωμάτια θα υπάρξει σίγουρα.
Θα προσπαθήσουμε για την βιντεοσκοπηση όλου του workshop. Σίγουρα θα έχουμε πλάνα από αυτό.
Θα σας ενημερώσω πάντως.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.438
Τι γίνεται, γιατί τέτοια σιωπή; Δεν παίζει τίποτα; Γράψτε κάτι.

Κατεβαίνουμε Άκης Τζι και γω για επιθεώρηση. Που να πάμε πρώτα; Που θα μας πέσουν τα σαγόνια;

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.438
Μπήκα μέσα και έπεσα στο βαρύ πυροβολικό.

IMG_20221105_163309.jpg

Απολαυστικός ο chrishat (πρώτος από δεξιά) ανέλυσε τι είναι καλός ήχος και πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της μουσικής παιδείας και της κουλτούρας στην ακρόαση μουσικής και σύνδεσης με το μουσικό άκουσμα.

Της προοπτική της μηχανολογικής πλευράς και τη διαχρονική της αξία τόνισε ο συμπαθεστατος Agnew.

Γιατί, ένας καλός τόρνος είναι πάντα χρήσιμος, όπως είπε στο τέλος και ο audio reviewer της καρδιάς μας, ο DStam.

Και τώρα, προσοχή. Κρατάω σημειώσεις και επανέρχομαι.

IMG_20221105_164118.jpg

Last edited:

Reaction score
1.620
Άντε ρε, postάρετε κάτι να χαλβαδιάσουμε εμείς οι εξ αποστάσεως!
πες τα πες τα χαχα και εγω περιμένα τι νεα, μακαρι να μπορούσα να ειμαι και εγω αλλά ειμουν στη αλλη έκθεση και δεν μπορώ καθε σαββατοκύριακο να παω αθηνα τοσα χιλιόμετρα χαχα

εδώ πέρα βρέχει καρέκλες και είμαι κλεισμένος σπιτι, μονο το ραδιόφωνο μου κάνει παρεα

Ndis

Titika
Reaction score
4.760
Απολαυστικός ο chrishat (πρώτος από δεξιά) ανέλυσε τι είναι καλός ήχος και πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της μουσικής παιδείας και της κουλτούρας στην ακρόαση μουσικής και σύνδεσης με το μουσικό άκουσμα.
Ο χρίστος υπήρξε 800 χρόνια ηχολήπτης προτού γίνει επιχειρηματίας μεσω της athens pro audio.

Επίσης έπαιζε με class d όταν όλοι οι υπόλοιποι γελαγαν μόνο με το άκουσμα της πρότασης.

Μόνο καλά λόγια

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.438
Ο κ. Μουρτζοπουλος μίλησε (λίγο) για το παρελθόν, εθαψε (λίγο) το παρόν και προέβλεψε το μέλλον.

Το παρελθόν είναι τα 100 ετών ηχεία μας με βαθμό απόδοσης περίπου 1%, το παρόν είναι τα ακουστικά γιατί 20 κανάλια δε χωρούν στο σαλόνι και η Dolby κλειδώνει το 3d περιεχόμενο.

Το μελλον είναι νέες τεχνολογίες ηχείων, όπως laser (με τρομερή κατευθυντικότητα, ασύρματη μεταφορά σήματος και ισχύος, κα), νεες υπηρεσίες που συνδυάζουν περιεχόμενο με κοιν. δικτύωση και επαυξημένη πραγματικότητα και άλλα ωραία.

D

Deleted member 50795

Guest
Το παρελθόν είναι τα 100 ετών ηχεία μας με βαθμό απόδοσης περίπου 1%, το παρόν είναι τα ακουστικά γιατί 20 κανάλια δε χωρούν στο σαλόνι και η Dolby κλειδώνει το 3d περιεχόμενο.
:roflmao::roflmao:…και από πάνω γίνεται έκθεση με δικαναλο ήχο…🙃

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.953
Members
38.268
Νεότερο μέλος
kostas vak