Black Box Audio Video Show 2022

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.407
Και επιτέλους, κάποιος μίλησε και για λυχνίες!

Ο συμπαθεστατος σχεδιαστής και μηχανικός των φανταστικών συσκευών της hartlab!

IMG_20221105_171640.jpg

Και τέλος ο κ. Siltech μίλησε για τι άλλο, για καλώδια!

IMG_20221105_172837.jpg

Last edited:

Reaction score
1.313
Σειρά ο συμπαθεστατος κ. Τσακιριδης που εκτός από κατασκευαστής είναι και καθηγητής. Μίλησε για room simulation, Rew, και όχι για ...λυχνίες.

View attachment 269054
Βλέπω συνεχίζεις να επισημαίνεις "συμπαθεστατος" που ειναι πολυ καλο και κατι που έλειπε απο την αλλη έκθεση. πραγματικά με εξαίρεση δυο περιπτώσεις ποιο συγκεκριμένα, LAB12 , και νομίζω obscure audio λέγονταν το booth? αυτοί που ηταν στον διάδρομο με ακουστικά; τέλος πάντων, ηταν οι ποιο ευγενικοί, και συμπαθείς (βαση δικής μου εμπειρίας) οι περισσότεροι εκθέτες ηταν κατσουφηδες και λιγομίλητοι σε υποδεχόταν με ένα ύφος "τι θες 😑" πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η συμπεριφορά, έκανε αρνητικές εντυπώσεις. Είχα παει πρώτη ημέρα 1 ωρα δηλαδή ούτε καν αργά. τι να πω δεν ξέρω μήπως επειδή ειμαι φοιτητής με βλέπουν υποτιμητικά;

Reaction score
1.951
Είχα παει πρώτη ημέρα 1 ωρα δηλαδή ούτε καν αργά. τι να πω δεν ξέρω μήπως επειδή ειμαι φοιτητής με βλέπουν υποτιμητικά;
Πολύ πιθανό. Θυμάμαι από τις πρώτες μου εκθέσεις, πρέπει να ήμουν 23, μπαίνω στο δωμάτιο του Λουκά Στεφανιδη και κοιτούσα ένα Gold CD DCC των Doors. Και έρχεται και μου λέει “είναι ακριβό αυτό!”. 😂

Reaction score
1.313
ελπίζω κάποιος να βίντεοσκοπησε το session, να το δούμε και εμείς φαίνεται ενδιαφέρον
Πολύ πιθανό. Θυμάμαι από τις πρώτες μου εκθέσεις, πρέπει να ήμουν 23, μπαίνω στο δωμάτιο του Λουκά Στεφανιδη και κοιτούσα ένα Gold CD DCC των Doors. Και έρχεται και μου λέει “είναι ακριβό αυτό!”. 😂
μπορείς να μου εξηγήσεις τι ειναι το Gold CD DCC; για τούς doors το συγκρότημα μιλάμε; ευχαριστώ

Reaction score
1.313
Αισθάνομαι παππούς με την ερώτηση σου.

είναι κάποιου είδους CD απο ότι καταλαβαίνω; δεν το έχω ξανακουσει η αλήθεια είναι ποτε, γιατί αυτο και όχι ενα κανονικό CD? αν και αυτό ειναι ερώτηση για άλλη φορά ας μείνουμε στο θεμα της έκθεσης

blackboxshow

Επαγγελματίας
Reaction score
1.583
ελπίζω κάποιος να βίντεοσκοπησε το session, να το δούμε και εμείς φαίνεται ενδιαφέρον

μπορείς να μου εξηγήσεις τι ειναι το Gold CD DCC; για τούς doors το συγκρότημα μιλάμε; ευχαριστώ
Το session γράφτηκε όλο. Πάει για μοντάζ και θα το ανεβάσουμε. Θα ενημερωθείτε!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.612
Aντε αντεεεε....ανεβαστε τιποτις λεβεντες μου....αυριο αν δεν ανοιξουν οι ουρανοι κατα της 12 θα ειμαι εκει...αντε να δω και κανα καλο φιλαρακι να πουμε καμια χαιενταδικη κουβεντα :neo: :neo: :neo: :lol: :lol: :lol: :lol:

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.799
...........μπορείς να μου εξηγήσεις τι ειναι το Gold CD DCC; για τούς doors το συγκρότημα μιλάμε; ευχαριστώ
[/QUOTE]

-

24 kt. Ο χρυσός , σε αντίθεση με το αλουμίνιο , δεν αμαυρώνει ούτε οξειδώνεται , παρέχοντας απόλαυση για μια ζωή .
Αυτό είναι ένα προϊόν τεχνολογίας της διαστημικής εποχής σε συνδυασμό με συμπαθητικές τεχνικές ψηφιακού mastering .
Μόνο το πρωτότυπο master δύο κομματιών πρώτης γενιάς χρησιμοποιείται στην ψηφιακή μεταφορά .
Δεν γίνονται δεκτά αντίγραφα και μεταγλώττιση ισοσταθμισμένης ταινίας LP.
Το master αναπαράγεται σε έναν ειδικά ανακατασκευασμένο vintage σωλήνα αναπαραγωγής με σωστή πρωτότυπη καμπύλη εγγραφής ..........

-
Το DCC είναι - DCC με απλά λόγια , τρόπος ενγραφής - μια καθαρή πρωτότυπη εγγραφή σε χρυσό δίσκο .

Last edited:

Reaction score
565
Μερικες φωτογραφιες απο εμενα.
Και λιγα λογια .....
Τα KEF LS60 παιζανε φανταστικα . Απλα φανταστικα ...βασικα εψαχνα και δεν εβρισκα που ειναι κρυμενο το sub :p
Επισης για μενα ο technics SU-G700 M2 ειναι ενας απιστευτος ενισχυτης τοσο απο αποψη αποδοσης οσο και απο γενικο φινιρισμα . Μου αρεσε παρα πολυ και ετσι και αλλιως τα διαφορα ριβιου λενε τα καλυτερα..Εκανα και ακροαση τα 4 ακουστικα της focal stellia utopia 2 radiance και τα celestee τα οποια και εχω στην κατοχη μου. Μαλιστα celestee kai stelia παραλληλα και προσωπικα δεν βρηκα τις τοσες διαφορες οι οποιες να δικαιολογουν τη διαφορα τιμης των 2000 σχεδον ευρω.
Βεβαια δεν ηταν οτι καλυτερο ο χωρος οταν πισω σου παιζανε τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ focal utopia και μαλιστα αρκετες φορες αρκετα δυνατα.

Attachments

Last edited:

Reaction score
6.790
Δικάναλο είχε και κάτω με την technics να έχει επίσης εξωπραγματικά σοβαρή παρουσία. Εύγε στην εταιρία και στα παιδιά που κουράστηκαν για να το στήσουν όλο αυτό. Εντάξει δεν τους λες και παιδιά πλέον αλλά εύγε😍😍😍

Reaction score
565
Δεν μπορω να καταλαβω πηγα να ανεβασω φωτογραφιες και πηρε μονο 2 οι αλλες ειναι μεγαλες λεει.... Καλα δεν καθομαι τετοια ωρα να κανω resize

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.612
Δεν μπορω να καταλαβω πηγα να ανεβασω φωτογραφιες και πηρε μονο 2 οι αλλες ειναι μεγαλες λεει.... Καλα δεν καθομαι τετοια ωρα να κανω resize
ασε τις τεμπελιες και καντες...ο κοζμος σου σε προσμενει....

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.550
Εχει κι επιλογη απ το κιν να ριξεις αυτοματα την ποιοτητα με επιλογη μεγεθους την ωρα ακριβως που τ ανεβαζεις

Reaction score
5.412
Μερικες φωτογραφιες απο εμενα.
Και λιγα λογια .....
Τα KEF LS60 παιζανε φανταστικα . Απλα φανταστικα ...βασικα εψαχνα και δεν εβρισκα που ειναι κρυμενο το sub :p
Επισης για μενα ο technics SU-G700 M2 ειναι ενας απιστευτος ενισχυτης τοσο απο αποψη αποδοσης οσο και απο γενικο φινιρισμα . Μου αρεσε παρα πολυ και ετσι και αλλιως τα διαφορα ριβιου λενε τα καλυτερα..Εκανα και ακροαση τα 4 ακουστικα της focal stellia utopia 2 radiance και τα celestee τα οποια και εχω στην κατοχη μου. Μαλιστα celestee kai stelia παραλληλα και προσωπικα δεν βρηκα τις τοσες διαφορες οι οποιες να δικαιολογουν τη διαφορα τιμης των 2000 σχεδον ευρω.
Βεβαια δεν ηταν οτι καλυτερο ο χωρος οταν πισω σου παιζανε τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ focal utopia και μαλιστα αρκετες φορες αρκετα δυνατα.
Αχ, σε δαπανηρές σκέψεις μας βαζουν αυτά τα KEF....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.492
Members
38.189
Νεότερο μέλος
gianniszaza