- Reaction score
- 3.428
Πολλοί από εδώ μέσα αν βρισκόσασταν στις ομιλίες θα στραβώνατε. Αν ανέβει βίντεο παρακολουθείστε το.
Όχι, μου το είπαν και εκεί, ξεκίνησα σχετική κουβέντα.Αλεξ μήπως μπορούν να παίξουν ως single με τις Rca εισόδους? Στα δικά μου γίνεται αρκεί να τα ορίσεις ως single
Μήπως είπαν ότι πέθανε το δικάναλο?Πολλοί από εδώ μέσα αν βρισκόσασταν στις ομιλίες θα στραβώνατε. Αν ανέβει βίντεο παρακολουθείστε το.
Το θέλουν τότε το κράξιμοΌχι, μου το είπαν και εκεί, ξεκίνησα σχετική κουβέντα.
Αν δεις τις πλάτες, το master έχει το σύνολο των εισόδων. Ta RCA που βλέπεις είναι 2ch in, coaxial in και sub out. Το slave δεν έχει επίσης κανένα in και για να παίξει θέλει ζεύξη με το master, είτε ασύρματα είτε με Ethernet.
View attachment 269194
Μόνος τρόπος αν αργότερα βγάλει η KEF κανένα μηχανάκι που τα βλέπει όλα και κάνει τα δικά του για να στείλει πολυκάναλο.
ξέρουμε αν τo master συνδέεται μόνο με ένα slave?Όχι, μου το είπαν και εκεί, ξεκίνησα σχετική κουβέντα.
Αν δεις τις πλάτες, το master έχει το σύνολο των εισόδων. Ta RCA που βλέπεις είναι 2ch in, coaxial in και sub out. Το slave δεν έχει επίσης κανένα in και για να παίξει θέλει ζεύξη με το master, είτε ασύρματα είτε με Ethernet.
View attachment 269194
Μόνος τρόπος αν αργότερα βγάλει η KEF κανένα μηχανάκι που τα βλέπει όλα και κάνει τα δικά του για να στείλει πολυκάναλο.
Δεν το γνωρίζω, αλλά θεωρώ πως θα μου το είχε πει.ξέρουμε αν τo master συνδέεται μόνο με ένα slave?
πχ αν βάλεις ένα σουιτσάκι εθερνετ σε ένα μάστερ.....μπορεί να δει 5 slave?
Ποιο πλυντήριο ήταν αυτό;Τρομερό σποτελεσμα το πλυντήριο δίσκων στο element audio !
σφραγισμένος δίσκος πως παίζει πριν κ μετά το καθάρισμα
Επισκέπτες έδιναν τον σφραγισμένο δίσκο τους και έπαιζε πειν και μετά το καθάρισμα με αντιληπτή διαφορά στο άκουσμα
Θα σου το ειχε πει, εάν το ήξερε εφόσον το είχε ψάξει.Δεν το γνωρίζω, αλλά θεωρώ πως θα μου το είχε πει.
Τα περτικαλιά τα άκουσε κανείς;
Πολύ καλά φαίνεται πως είναι τα Kef. Νομίζω όμως ότι δεν θα σε ικανοποιήσουν όσο αυτά που έχεις τώρα.Μας κατέστρεψες βρε @alexis
Είχα ξεκινήσει το "μασάζ" για τριάδα Kef μπροστά. "Κοίτα τι κομψά που είναι", "σιγά τώρα τι είναι τρία τέτοια σε σχέση με τις γκουμούτσες που έχουμε τώρα", "βγαίνουν και σε πολλά χρώματα" . Ξέρεις...
Αλλά απ'ότι λες είναι no go. Κρίμα.
Μόλις είδα το manual. Δεν αναφέρει τίποτα σχετικό. Οπότε, ΔΕΝ.Θα σου το ειχε πει, εάν το ήξερε εφόσον το είχε ψάξει.
Γνωριζουμε το σεταπ.? Ποια ηχεια, ποιο σαμπ, ποιος ενισχυτης??Τα κόκκινα είναι τα ηχεία. Τα κάτω δεν είναι καμπίνα αλλά βάση. Δεξιά το sub, όσο φαίνεται.
View attachment 269192
Όχι, δεν θυμάμαι.Γνωριζουμε το σεταπ.? Ποια ηχεια, ποιο σαμπ, ποιος ενισχυτης??
Γιατί όμως, τι έχουν οι σφραγισμένοι δίσκοι μέσα στα αυλάκια;;Τρομερό σποτελεσμα το πλυντήριο δίσκων στο element audio !
σφραγισμένος δίσκος πως παίζει πριν κ μετά το καθάρισμα
Επισκέπτες έδιναν τον σφραγισμένο δίσκο τους και έπαιζε πειν και μετά το καθάρισμα με αντιληπτή διαφορά στο άκουσμα