Black Box Audio Video Show 2022

Reaction score
3.428
Πολλοί από εδώ μέσα αν βρισκόσασταν στις ομιλίες θα στραβώνατε. Αν ανέβει βίντεο παρακολουθείστε το.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.416
Αλεξ μήπως μπορούν να παίξουν ως single με τις Rca εισόδους? Στα δικά μου γίνεται αρκεί να τα ορίσεις ως single
Όχι, μου το είπαν και εκεί, ξεκίνησα σχετική κουβέντα.
Αν δεις τις πλάτες, το master έχει το σύνολο των εισόδων. Ta RCA που βλέπεις είναι 2ch in, coaxial in και sub out. Το slave δεν έχει επίσης κανένα in και για να παίξει θέλει ζεύξη με το master, είτε ασύρματα είτε με Ethernet.

Screenshot_20221106_111618.jpg

Μόνος τρόπος αν αργότερα βγάλει η KEF κανένα μηχανάκι που τα βλέπει όλα και κάνει τα δικά του για να στείλει πολυκάναλο.

Reaction score
8.754
Πολλοί από εδώ μέσα αν βρισκόσασταν στις ομιλίες θα στραβώνατε. Αν ανέβει βίντεο παρακολουθείστε το.
Μήπως είπαν ότι πέθανε το δικάναλο? :tongue: :roflmao:
Αν δεις τις πλάτες, το master έχει το σύνολο των εισόδων. Ta RCA που βλέπεις είναι 2ch in, coaxial in και sub out. Το slave δεν έχει επίσης κανένα in και για να παίξει θέλει ζεύξη με το master, είτε ασύρματα είτε με Ethernet.

View attachment 269194

Μόνος τρόπος αν αργότερα βγάλει η KEF κανένα μηχανάκι που τα βλέπει όλα και κάνει τα δικά του για να στείλει πολυκάναλο.
Το θέλουν τότε το κράξιμο :)

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.662

View attachment 269194

ξέρουμε αν τo master συνδέεται μόνο με ένα slave?
πχ αν βάλεις ένα σουιτσάκι εθερνετ σε ένα μάστερ.....μπορεί να δει 5 slave?

Reaction score
4.763
Τρομερό σποτελεσμα το πλυντήριο δίσκων στο element audio !
σφραγισμένος δίσκος πως παίζει πριν κ μετά το καθάρισμα
Επισκέπτες έδιναν τον σφραγισμένο δίσκο τους και έπαιζε πειν και μετά το καθάρισμα με αντιληπτή διαφορά στο άκουσμα

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.416
ξέρουμε αν τo master συνδέεται μόνο με ένα slave?
πχ αν βάλεις ένα σουιτσάκι εθερνετ σε ένα μάστερ.....μπορεί να δει 5 slave?
Δεν το γνωρίζω, αλλά θεωρώ πως θα μου το είχε πει.

symos

You're not worthy!
Reaction score
7.848
Μας κατέστρεψες βρε @alexis :o

Είχα ξεκινήσει το "μασάζ" για τριάδα Kef μπροστά. "Κοίτα τι κομψά που είναι", "σιγά τώρα τι είναι τρία τέτοια σε σχέση με τις γκουμούτσες που έχουμε τώρα", "βγαίνουν και σε πολλά χρώματα" . Ξέρεις...

Αλλά απ'ότι λες είναι no go. Κρίμα.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.469
Επισκέπτες έδιναν τον σφραγισμένο δίσκο τους και έπαιζε πειν και μετά το καθάρισμα με αντιληπτή διαφορά στο άκουσμα
Ποιο πλυντήριο ήταν αυτό;
Δεν το γνωρίζω, αλλά θεωρώ πως θα μου το είχε πει.
Θα σου το ειχε πει, εάν το ήξερε εφόσον το είχε ψάξει.;)

Reaction score
40
Μια πολύ ωραία έκθεση, αρκετά πιο προσεγμένη από την προηγούμενη, μας άφησε να θέλουμε κιαλλο. Ας ελπίσουμε του χρόνου να έχουμε μια μεγάλη και καλή και ακόμα πιο προσεγμένη.

IMG_20221105_141650.jpg

Τα Kef στο δωμάτιο της Sound Gallery ήταν υπέροχα. Από κοντά είναι πιο λεπτά από ότι νομίζεις από τις φωτογραφίες. More kef next time!

IMG_20221105_143050.jpg

Στο δωμάτιο της Stepcom, τα ηχεία της Fyne Audio με Hegel. Πολύ ωραίο σύστημα, μου άρεσε!
Στον ημιόροφο, στο πολυκαναλο σύστημα με τα focal, το διαμαντάκι ήταν ο 7καναλος τελικός της musical fidelity! Όλο το δωμάτιο της Exclusive Audio δίπλα, ήταν άψογο. Μετά τις γιορτές έρχεται και ο 11καναλος τελικός.

IMG_20221105_164506.jpg

Στο δωμάτιο της Element Audio, δεσπόζουν τα YB της Estelon.

IMG_20221105_150928.jpg

Τέλος, από τα must see της έκθεσης, ήταν τα δύο "τερατάκια" laser προβολείς της Sony, που έπαιζαν σε 158 ίντσες!! Κερασάκι στην τούρτα, έχουν ρυθμιστεί από τον γκουρού του είδους Μανώλη Καστρουνή (@Μανώλης Κ. perfectimage) Απίστευτο μαύρο, εξαιρετική χρωματική απόδοση, απλά ζητήστε να δείτε το Mulan και θα καταλάβετε, φοβερή κίνηση, δείτε maverick! Ειλικρινά jaw dropping, μπράβο Μανώλη!! Δεν ήθελες να σηκωθείς, παρόλο που ανέβαζαν τον ήχο στο μέγιστο και ήθελες να κλείσεις τα αφτιά σου!

Reaction score
18.628
Μια ειδική αναφορά στα δυναμικά και μόνο. Τα Dutch & Duτch είχαν πάρα πολύ καλά δυναμικά, ισορροπημένα και καταμερισμένα σωστά και όμορφα σε όλο το φάσμα, ομαλά, ξεκούραστα, φυσικά, χρονικά σωστά, καθόλου "νευρικά" ή "νωχελικά".

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.053
Μας κατέστρεψες βρε @alexis :o

Είχα ξεκινήσει το "μασάζ" για τριάδα Kef μπροστά. "Κοίτα τι κομψά που είναι", "σιγά τώρα τι είναι τρία τέτοια σε σχέση με τις γκουμούτσες που έχουμε τώρα", "βγαίνουν και σε πολλά χρώματα" . Ξέρεις...

Αλλά απ'ότι λες είναι no go. Κρίμα.
Πολύ καλά φαίνεται πως είναι τα Kef. Νομίζω όμως ότι δεν θα σε ικανοποιήσουν όσο αυτά που έχεις τώρα.

Reaction score
63

δυστυχως δεν τα ακουσα αυτα που εχεις στη φωτο ( θα ηθελα ομως να ακουσω την siam audio ) γιατι επεζε το αλλο συστημα με τα φουτουριστικα ηχεια,
αλλα δεν ειχαν καταλαβει οτι το αριστερο επαιζε πολυ πιο δυνατα απο το δεξι και δεν ξερω και γω ποσο χρονο πηραν να το διορθωσουν ... αν το καταφεραν μετα απο 5 λεπτα που περιμενα

Last edited:

kostas999

Ανάποδη Πυξίδα
Reaction score
1.027
Δεν κατάφερα να πάω στην έκθεση αλλά από τις φωτο βλέπω τουλάχιστον πολύ προσεγμένο χώρο, όπως αρμόζει! Και δεν έχω κανένα πρόβλημα να πώ ότι σε σχέση με την προηγούμενη έκθεση αυτή είναι η μέρα με τη νύχτα. Είχε τα workshop, είχε πολύ ωραία live, είχε το Χρήστο με τα τεράστια focal και τις αμέτρητες γνώσεις του όπως έχω διαπιστώσει όταν ήρθε στο χώρο μου, είχε τα τέρατα της sony.
Αν είχε γίνει μια καλή συνεννόηση θα ήθελα πολύ να δω σε αυτή την αίθουσα τον 7καναλο τελικό της musical fidelity να οδηγεί 7 μεγάλα ηχεία. Για τον συγκεκριμένο έτσι και αλλιώς θα σας έχω review όταν καταλήξω στο νέο προ. Σε τιμή 3500 , τοπολογία ΑΒ, με τέτοια ποιότητα κατασκευής υλικά και ισχύ δεν υπάρχει άλλος 7καναλος !!! Ούτε σε κλάση Δ. Οπότε μάλλον θα καταλήξει δίπλα από τα Classe στο Home Theater.

head-stef

Headphones
Reaction score
2.204
Γιατί όμως, τι έχουν οι σφραγισμένοι δίσκοι μέσα στα αυλάκια;;

gonis

Luger
Reaction score
12.038
Ωραίο vintage κομμάτι…τεράστιο σε διαστασεις:)

995C5012-BF48-42FA-9E10-0A50D6AA1139.jpeg

Technics SP 10 με Dynavector Te Kaitora σε στατική επιδειξη

3195DB95-31AC-427D-95D5-636C37B0627D.jpeg

D&D σε βάσεις Kii8-)

4361FE13-4C7A-4AE6-91CA-A721D8530FF6.jpeg

DD72BB97-039D-47DF-9B62-F7BA30E4F84F.jpeg

To highlight της έκθεσης,εξαιρετικό,πολύ στενή μπαφλα όπως ειπαν και οι προλαλησαντες αλλά η playlist λόγω προβλήματος με το WiFi τραγική
69769051-9983-4D5F-BA03-31BD008DEFC9.jpeg

Και του χρονου:drinks:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.489
Members
38.188
Νεότερο μέλος
kotsos134