Black Box Audio Video Show 2022

Reaction score
3.428
piezoMEMS?
Τι να σε πω; stay tuned for video. Ήταν σύντομοι και γρήγοροι.
Ούτε μένα δε μαρεσει.

Το κεφ έχει 2 προβλήματα, το ένα είναι ότι έχει μικρό δυναμικό εύρος (μικρό μιντγουφερ, θαύματα δε γίνονται) και το δεύτερο ότι κάνει μόνο για πολύ μικρή απόσταση ακρόασης, (μικρό μιντγουφερ, θαύματα δε γίνονται).

Εννοείται, μόνον σε συνδυασμό με σαμπ, θαύματα δε γίνονται γενικώς.

Και αδιακρίτως θρησκείς και πεποιθήσεων.
Ο ήχος πάντως έμοιαζε με των γνωστών coaxial με καλύτερες χαμηλές όμως. Λογικό.

Reaction score
387
Καλησπέρα σε όλους.
Πήγα στην έκθεση την πρώτη μέρα, με την ανυπομονησία να ακούσω τα κεφ για τα οποία είχαν γραφεί πολύ καλές-άριστες κριτικές και αφιέρωσα πάνω από 35 λεπτά στην ακρόαση τους.
Δυστυχώς οι προσδοκίες μου δεν επαληθεύτηκαν.
Θέλετε ο χώρος ,θέλετε η λίστα αναπαραγωγής που ήταν απαράδεκτη και δεν υπήρχε δυνατότητα αλλαγής λόγω κακού σήματος ιντερνετ, δεν μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση.
Όμορφα στην εμφάνιση , γέμιζαν το δωμάτιο, εξαφανιζόντουσαν από τον χώρο πλην όμως ο ήχος τους μουντός χωρίς δυναμικά ,λες και άκουγες ένα καλό ραδιόφωνο.
Αντιθέτως τα D&D ,έπαιζαν σαφώς καλύτερα σε ένα τελείως -τελείως ακατάλληλο δωμάτιο.
Προφανώς τα ανωτέρω εκφράζουν προσωπικές απόψεις και δεν έχουν σκοπό την αντιπαράθεση.
Τέλος αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την προσπάθεια που κατέβαλλαν και την ευγένεια που επέδειξαν.

Reaction score
1.951
Τώρα αυτό είναι σοβαρό? Σε μία έκθεση τεχνολογίας δεν έβαζαν κομμάτια επιλογης του κοινού λόγω "κακού ιντερνετ"? Στην εποχή των πακέτων κινητής με Unlimited Data? Ανέκδοτο τουλάχιστον για σοβαρές, υποτίθεται, εταιρίες. Επρεπε να υπάρχει Backup Λύση, δεν είναι δυνατόν να βασίζεσαι στο ιντερνετ μίας έκθεσης με 1000 concurrent users.

Συνοψίζοντας λοιπόν για τις δύο εκθέσεις, στη πρώτη έκθεση καλύτερο ήχο είχαν τα Perleston/ Trinnov και στη δεύτερη τα D&D και τα KEF.

Ερώτηση προς τους αναγνώστες: Τι κοινό έχουν μεταξύ τους οι καλύτεροι ήχοι της έκθεσης (σύμφωνα με τους αναγνώστες του AVsite)?

Last edited:

Reaction score
3.428
Δικό σου συμπέρασμα φίλε. Γι άλλους άλλα συστήματα έπαιξαν καλύτερα. Το ότι έπαιξε καλά δεν σημαίνει ότι ήταν το καλύτερο.

Reaction score
1.951
Δικό σου συμπέρασμα φίλε. Γι άλλους άλλα συστήματα έπαιξαν καλύτερα. Το ότι έπαιξε καλά δεν σημαίνει ότι ήταν το καλύτερο.
Ε ποια ειναι αυτα τα άλλα που έπαιζαν καλύτερα? Αυτό θέλω να καταλάβω. Σε όλο το θέμα συζητάμε για τα KEF και τα D&D λες και δεν υπήρχαν άλλα δωμάτια στην έκθεση.

Reaction score
3.428
Ε ποια ειναι αυτα τα άλλα που έπαιζαν καλύτερα? Αυτό θέλω να καταλάβω. Σε όλο το θέμα συζητάμε για τα KEF και τα D&D λες και δεν υπήρχαν άλλα δωμάτια στην έκθεση.
Βαλτός είσαι; θα τρέχουν κάποιοι για ποπ-κορν βραδυάτικα. :biggrin:

Reaction score
6.790
Το καλύτερο δωμάτιο για εμένα πάντα ήταν της exclusive audio!
:):)

blackboxshow

Επαγγελματίας
Reaction score
1.583
Καλά να 'μαστε, στα επόμενα λέμε να διορθώσουμε και το θέμα του traffic στα δωμάτια, αν ήξερα ότι θα έδειχνε ο κόσμος τόσο ζήλο για τα σεμινάρια εικόνας/ήχου στο δωμάτιο θα ψάχναμε για μεγαλύτερο χώρο και δεν θα περιορίζαμε έτσι άθελα τον κόσμο στα 8-10 άτομα εντός δωματίου και τους υπόλοιπους στην πόρτα και παραέξω να προσπαθούν να δουν/ακούσουν.

Και για να γίνει πιο ενδιαφέρον στην επόμενη θα φέρω 2 subwoofers και τα πάντα για υλοποίηση Atmos/Auro-3D/DTS:X με 4 οροφής :)
Βασίλη, την επόμενη φορά θα σε βάλω στην αίθουσα που αξιζει να βρίσκεσαι.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βασίλη όχι μόνο για αυτό που έκανε με την καρδιά του αλλά κυρίως για την καλή διάθεση που είχε από την αρχή μέχρι το τέλος. Μπράβο φίλε!

Reaction score
2.721
Στην τελευταία έκθεση δυστυχώς δεν μπόρεσα να πάω.
Το δικό μου τελικό συμπέρασμα από την πρώτη έκθεση είναι ότι τον καλύτερο ήχο τον είχαν τα ηχεία που ήταν τοποθετημένα σε φροντισμένο χώρο (ένας και μοναδικός ήταν αυτός ο χώρος )και όχι αυτά που αντικειμενικά με μετρήσεις ήταν τα καλύτερα .
Τόσο καιρό εδώ μέσα γράφετε για την σημασία της τοποθέτησης των ηχείων και της φροντίδας του χώρου για ένα καλό αποτέλεσμα και ακόμη ψάχνεται για συγκρίσεις ανάμεσα σε ηχεία πεταμένα όπου νάναι μέσα σε κάποια δωμάτια ;

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.113
... να ρωτησω κατι (αν και δεν ειναι επι του παροντως), γιατι δεν το εχω καταλαβει το σπορ (ε, και αθλητικο τυπο δε με λες). οι πρωτες εκθεσεις σε αυτη τη χωρα ποτε ξεκινησαν ?
Οι εκθέσεις ιδεών...μαζί με το αρχαιότερο επάγγελμα. :roflmao:

Reaction score
11.109
Τώρα αυτό είναι σοβαρό? Σε μία έκθεση τεχνολογίας δεν έβαζαν κομμάτια επιλογης του κοινού λόγω "κακού ιντερνετ"
Συμφωνώ μαζί σου. Αν είχε ο καθένας ένα στικάκι με κομμάτια που θα ήθελε να ακούσει, δε θα υπήρχε πρόβλημα. Τα παλιά τα χρόνια πηγαίναμε με CD.

Reaction score
2.721
Και για να συνεχίσω για κάποια κουλά που γράφτηκαν στο παρόν νήμα.
Πριν λίγο καιρό έψαχνα να αγοράσω ενεργά ηχεία.
Η θα έπαιρνα μεταχειρισμένα μεσαίας- υψηλής κατηγορίας η καινούργια μικρής προς μεσαίας.
Βρήκα κάποια μεταχειρισμένα τα focal sm9 που τα πούλαγε κάποιος που είχε studio και τα είχε αντικαταστήσει με τα D&D.
Τα άκουσα μετά από παράκληση τα D&D όπως τα είχε στημένα και όπως θα τα άκουγε ο * πολύς ο κόσμος * είπε.
Στημένα για παραγωγή ήταν έτσι και έτσι .
Με 3-4 κλικ στο pc τα έφτιαξε για τον * πολύ κόσμο* και ήταν ΟΥΑΟΥΥΥ . Έπαθα πλάκα. Σκεφτόμουν ληστείες τραπεζών κ.λ.π κ.λ.π
Τα γράφω αυτά γιατί διάβασα πιο πριν ότι κάποιοι όχι μόνο δεν εντυπωσιάστηκαν αλλά και τα άκουσαν ψιλό χάλια

Reaction score
1.951
Πόλος έλξης τείνουν να γίνονται συσκευές όπως τα εν λόγω ηχεία-ολοκληρωμένα συστήματα που θα έκαναν απλούστερη τη σύνθεση και διαχείριση setup για τον κοινό audiophile καταναλωτή.
Τείνουν όντως. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι ο κατ εξοχήν πόλος έλξης της εν λόγω έκθεσης, ακόμα τουλάχιστον. Προς το παρών μου φαίνεται λίγο αστείο σε μία εκθεση ηχητικής πιστότητας με παρουσία των μεγάλων Focal π.χ. (που δεν ειμαι φαν) να καθομαστε να συζηταμε ΜΟΝΟ για τα D&D και τα KEF.

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.482