- Reaction score
- 3.428
Ακούστηκε ήχος τζζζζ από μεταλλική επίπεδη επιφάνεια. Κάτι τέτοιο.Πεοραματική εκπομπή ήχου είναι αυτή των harbeth;
Ακούστηκε ήχος τζζζζ από μεταλλική επίπεδη επιφάνεια. Κάτι τέτοιο.Πεοραματική εκπομπή ήχου είναι αυτή των harbeth;
Τι να σε πω; stay tuned for video. Ήταν σύντομοι και γρήγοροι.piezoMEMS?
Ο ήχος πάντως έμοιαζε με των γνωστών coaxial με καλύτερες χαμηλές όμως. Λογικό.Ούτε μένα δε μαρεσει.
Το κεφ έχει 2 προβλήματα, το ένα είναι ότι έχει μικρό δυναμικό εύρος (μικρό μιντγουφερ, θαύματα δε γίνονται) και το δεύτερο ότι κάνει μόνο για πολύ μικρή απόσταση ακρόασης, (μικρό μιντγουφερ, θαύματα δε γίνονται).
Εννοείται, μόνον σε συνδυασμό με σαμπ, θαύματα δε γίνονται γενικώς.
Και αδιακρίτως θρησκείς και πεποιθήσεων.
Ε ποια ειναι αυτα τα άλλα που έπαιζαν καλύτερα? Αυτό θέλω να καταλάβω. Σε όλο το θέμα συζητάμε για τα KEF και τα D&D λες και δεν υπήρχαν άλλα δωμάτια στην έκθεση.Δικό σου συμπέρασμα φίλε. Γι άλλους άλλα συστήματα έπαιξαν καλύτερα. Το ότι έπαιξε καλά δεν σημαίνει ότι ήταν το καλύτερο.
Βαλτός είσαι; θα τρέχουν κάποιοι για ποπ-κορν βραδυάτικα.Ε ποια ειναι αυτα τα άλλα που έπαιζαν καλύτερα? Αυτό θέλω να καταλάβω. Σε όλο το θέμα συζητάμε για τα KEF και τα D&D λες και δεν υπήρχαν άλλα δωμάτια στην έκθεση.
Το καλύτερο δωμάτιο για εμένα πάντα ήταν της exclusive audio!Ε ποια ειναι αυτα τα άλλα που έπαιζαν καλύτερα? Αυτό θέλω να καταλάβω. Σε όλο το θέμα συζητάμε για τα KEF και τα D&D λες και δεν υπήρχαν άλλα δωμάτια στην έκθεση.
Δεκτόν, επιτέλους ακουσαμε και μια διαφορετική άποψη.Το καλύτερο δωμάτιο για εμένα πάντα ήταν της exclusive audio!
Είδα πολλά σωθικά εκεί.Το καλύτερο δωμάτιο για εμένα πάντα ήταν της exclusive audio!
Βασίλη, την επόμενη φορά θα σε βάλω στην αίθουσα που αξιζει να βρίσκεσαι.Καλά να 'μαστε, στα επόμενα λέμε να διορθώσουμε και το θέμα του traffic στα δωμάτια, αν ήξερα ότι θα έδειχνε ο κόσμος τόσο ζήλο για τα σεμινάρια εικόνας/ήχου στο δωμάτιο θα ψάχναμε για μεγαλύτερο χώρο και δεν θα περιορίζαμε έτσι άθελα τον κόσμο στα 8-10 άτομα εντός δωματίου και τους υπόλοιπους στην πόρτα και παραέξω να προσπαθούν να δουν/ακούσουν.
Και για να γίνει πιο ενδιαφέρον στην επόμενη θα φέρω 2 subwoofers και τα πάντα για υλοποίηση Atmos/Auro-3D/DTS:X με 4 οροφής
Οι εκθέσεις ιδεών...μαζί με το αρχαιότερο επάγγελμα.... να ρωτησω κατι (αν και δεν ειναι επι του παροντως), γιατι δεν το εχω καταλαβει το σπορ (ε, και αθλητικο τυπο δε με λες). οι πρωτες εκθεσεις σε αυτη τη χωρα ποτε ξεκινησαν ?
Συμφωνώ μαζί σου. Αν είχε ο καθένας ένα στικάκι με κομμάτια που θα ήθελε να ακούσει, δε θα υπήρχε πρόβλημα. Τα παλιά τα χρόνια πηγαίναμε με CD.Τώρα αυτό είναι σοβαρό? Σε μία έκθεση τεχνολογίας δεν έβαζαν κομμάτια επιλογης του κοινού λόγω "κακού ιντερνετ"
δεν άκουσες τα ηχεία, …το computer άκουσες..Στημένα για παραγωγή ήταν έτσι και έτσι .
Με 3-4 κλικ στο pc τα έφτιαξε για τον * πολύ κόσμο* και ήταν ΟΥΑΟΥΥΥ . Έπαθα πλάκα.
Τείνουν όντως. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι ο κατ εξοχήν πόλος έλξης της εν λόγω έκθεσης, ακόμα τουλάχιστον. Προς το παρών μου φαίνεται λίγο αστείο σε μία εκθεση ηχητικής πιστότητας με παρουσία των μεγάλων Focal π.χ. (που δεν ειμαι φαν) να καθομαστε να συζηταμε ΜΟΝΟ για τα D&D και τα KEF.Πόλος έλξης τείνουν να γίνονται συσκευές όπως τα εν λόγω ηχεία-ολοκληρωμένα συστήματα που θα έκαναν απλούστερη τη σύνθεση και διαχείριση setup για τον κοινό audiophile καταναλωτή.
Με την λογική σου το κομπιούτερ άκουγα και τις 2 φορές.δεν άκουσες τα ηχεία, …το computer άκουσες..