- Reaction score
- 4.212
![darko.audio](/forum/proxy.php?image=https%3A%2F%2Fdarko.audio%2Fwp-content%2Fuploads%2F2022%2F11%2FAudio-Technica-ATH-WB2022-main.webp&hash=93ce634676017a5a43b5a02292a0250e&return_error=1)
Say hello to the world’s most expensive Bluetooth headphones | Darko.Audio
Move over T+A and Mark Levinson because Audio-Technica has some explaining to do.
![darko.audio](/forum/proxy.php?image=https%3A%2F%2Fdarko.audio%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F09%2Fcropped-DAR-square-2016-logo2-150x150.webp&hash=c1f6352313c3a3a0967e467471c201b9&return_error=1)
Έχει γκάζια, πολλά γκάζια.zen can της ifi
δλδ ? αφου με τα υπαρχοντα ακουστικα δεν περναω το 75% του volume του zen dac2 ετσι και αλλιως,,,Έχει γκάζια, πολλά γκάζια.
Αυτό το οποίο λέει η λογική είναι ότι με την προσθήκη ενός αμιγώς ενισχυτή ακουστικών στην αλυσίδα θα πετύχουμε καλύτερη οδήγηση.δλδ ? αφου με τα υπαρχοντα ακουστικα δεν περναω το 75% του volume του zen dac2 ετσι και αλλιως,,,
Καταλαβα ευχαριστω πολυ για την εξηγησηΑυτό το οποίο λέει η λογική είναι ότι με την προσθήκη ενός αμιγώς ενισχυτή ακουστικών στην αλυσίδα θα πετύχουμε καλύτερη οδήγηση.
Αυτό δεν σημαίνει μόνο υψηλότερη ένταση αλλά και βελτίωση της απόδοσης και σε χαμηλές εντάσεις όπου το όποιο ακουστικό θα παίξει λογικά πιο γεμάτα.
Το πλεονέκτημα της επαρκούς οδήγησης δεν είναι η επίτευξη μόνο υψηλότερης στάθμης, αλλά και η μεγαλύτερη σκηνή, ο καλύτερος διαχωρισμός των οργάνων και η αύξηση του όγκου των οργάνων.
Αυτά βέβαια μπορεί να απέχουν πολύ ή λίγο στην πράξη για αυτό απαιτείται ακρόαση και πάλι ακρόαση.
Στη δική μου περίπτωση στα δύσκολα ακουστικά, η προσθήκη του aune b1 φορητού μετά το thx onyx που είναι dac και ενισχυτής ακουστικών μαζί , το άκουσμα παίρνει όλα αυτά τα θετικά που ανέφερα προηγουμένως, συν μία μικρή δόση γλύκας που κολακεύει περισσότερο το άκουσμα.
Σημερα περασα απο το μαγαζι τους και τα ακουσα. Πολυ ωραιο ακουστικο με καπως τονισμενες μεσαιες. Αυτο που με χαλασε ηταν οι ανυπαρκτες για εμενα χαμηλες.Αύριο η τιμή για την Meze 109 Pro στα 613 ευρώ
Black Friday
Black Friday
Black Friday 2022
Black Friday 2022
![]()
Casti Hi-Fi Meze 109 PRO
Difuzoare 50mm Raspuns in frecventa: 5Hz - 30KHz Impedanta nominala: 40 Ω Sensibilitate: 112dBwww.avstore.ro
Eίχα πει να γράψω την γνώμη μου για τα Χ2 ΧR και μάλλον ήρθε η ώρα.Παρέλαβα πριν δυο-τρεις μέρες τα Fidelio X2 XR (στα 130 ευρώ). Θέλω όμως να τα ακούσω κάπως προσεκτικά, πριν καταλήξω σε συμπεράσματα.
Αν διαβάσειϛ την παρουσίαση, θα βρειϛ αναλυτικά σχόλια, πολύ κατατοπιστικά, με τα οποία συμφωνώ. Προτείνεται και τρόποϛ ρύθμισηϛ των μπάσων.Έχουν υψηλές αυτά τα ακουστικά?Σε κάποια πανάκριβα που είχα δοκιμάσει δεν άκουγα υψηλές αλλά μπορεί να φταίει και το τραγούδι. Αν έχουν δυνατό μπάσο δεν κάνουν για μένα,μου αρέσει να ακούω πιο πολύ τις υψηλές αλλά χωρίς το -σ να μικροφωνίζει.
Πολύ καλή αγορά, να τα χαρείς! Αν φτιάξεις το φιλτράκι για τις υψηλές που πρoτείνει ο solderdude είναι καλύτερα να το ενσωματώσεις σε ένα εξωτερικό καλώδιο (μικρή προέκταση), παρά να παίξεις με το κολητήρι κοντά στις επαφές των drivers. (Αν όμως είσαι έμπειρος, ok). Επίσης αξίζει να δοκιμάσεις την πανεύκολη "μετατροπή" για τα μπάσα, δηλ. το τμηματικό φράξιμο της μικρής οπής.Eίχα πει να γράψω την γνώμη μου για τα Χ2 ΧR και μάλλον ήρθε η ώρα.
-Πολύ στιβαρή ποιότητα κατασκευής, πολύ πάνω από την λιανική τους τιμή.
-Χρειάζονται στρώσιμο, γιατί στην αρχή το μπάσο τους μου φάνηκε κουραστικό.
-Μεγάλη διαφάνεια και ανάδειξη λεπτομερειών. Παρακολουθείς άνετα την μελωδία ενός συγκεκριμένου οργάνου.
-Ουσιαστικά δεν διαφωνώ σε κάτι με την παρακάτω παρουσίαση-κριτική, οπότε (για να μη γράφω και πολλά) την παραθέτω προς ανάγνωση:
![]()
Fidelio X2HR
back to Philips back to measurements home published: Nov-14-2019, updated: June-25-2023 NO SMOOTHING is applied to the shown plots. Most measurement sites have some smoothing applied which ‘irons f…diyaudioheaven.wordpress.com
Θα προσπαθήσω να δοκιμάσω την τροποποίηση που προτείνεται για τις υψηλές συχνότητες (μείωση των συριστικών).