- Reaction score
- 79.662
αυτό τώρα τι είναι? γκανγκστεριλίκι ?πές το μου ελληνικά ρε.. πώς σε λένε?
edit: και βάλε και το ονοματάκι σου
για χαλάρωσε λίγο
αυτό τώρα τι είναι? γκανγκστεριλίκι ?πές το μου ελληνικά ρε.. πώς σε λένε?
edit: και βάλε και το ονοματάκι σου
επειδή, μάλλον, απευθύνεσαι σε εμένα,
σού λέω πώς δεν το έκανα σάν υπόδειξη αλλά σάν διαπίστωση
αν φάνηκε έτσι (υπόδειξη /και μάλλον έχεις δίκιο -τώρα πού το προσέχω) συγνώμη / και ξέρεις, φαντάζομαι, το συγνώμη, το έκανα λάθος, θέλει Θάρρος!
γραμματειακή υποστήριξη, δεν έχει (το avsite) και ούτε πληρώνεται κάποιος για να ασχολείται…
αλλά βρέθηκε ο χρόνος, η "γραμματειακή υποστήριξη", το κόστος πιθανόν (δεν το ξέρω αυτό το τελευταίο άλλα κάτι διάβασα) για να χωρισθούν τα ποστ
3. ("Έχουν δημιουργηθεί 2 θέματα…")
αυτό ακριβώς ρώτησα. πού ανήκει, σε πιό θέμα, το πόστ 83
εσύ κρίνεις πώς ανήκει εδώ?
αυτό τώρα τι είναι? γκανγκστεριλίκι ?
για χαλάρωσε λίγο
εσύ τί είσαι? συνήγορος?αυτό τώρα τι είναι? γκανγκστεριλίκι ?
για χαλάρωσε λίγο
οι μεταφορές δεν ολοκληρώθηκαν....rose-athens, να προσθέσω και το ποστ 27 του marlboro πού βλέπω τώρα.
σε ποιό θέμα, λές, από τα δύο ανήκει?
οκοι μεταφορές δεν ολοκληρώθηκαν....
οπότε μην σχολιάζετε άσκοπα
εγώ είμαι αυτό που είμαι...εσύ τί είσαι? συνήγορος?
(τον ρώτησα να μού πεί τί εννοεί, γιατί -πραγματικά- δέν κατάλαβα)
σιγά μην συγκαλέσουμε και νατοικό συμβούλιο για πάρτη σουκάνε μας τή χάρη ρε.. (πού θέλεις και ενικό)
πού νομίζετε ότι είστε κάτι..
κρυμμένοι στην ανωνυμία..
και στηρίζεστε στην "εξάρτηση" των μελών !
-
και όποιος έχει κάτι να πεί, να έρθει καταπρόσωπο
---
κάντε μιά σύσκεψη τώρα..
Εφόσον πραγματικά δεν κατάλαβες, εννοούσα ότι είσαι μεν του χώρου (δηλαδή είσαι επαγγελματίας που ανήκει στον χώρο του ήχου), αλλά δεν είσαι "του χώρου", με την έννοια ότι δεν πιστεύεις τόσο πολύ στην επίδραση που έχει ο χώρος (δωμάτιο) στο άκουσμα, όπως είχες πει στα προηγούμενα μηνύματα.(τον ρώτησα να μού πεί τί εννοεί, γιατί -πραγματικά- δέν κατάλαβα)
οκΕφόσον πραγματικά δεν κατάλαβες, εννοούσα ότι είσαι μεν του χώρου (δηλαδή είσαι επαγγελματίας που ανήκει στον χώρο του ήχου), αλλά δεν είσαι "του χώρου", με την έννοια ότι δεν πιστεύεις τόσο πολύ στην επίδραση που έχει ο χώρος (δωμάτιο) στο άκουσμα, όπως είχες πει στα προηγούμενα μηνύματα.
Λογοπαίγνιο ήταν με βάση αυτά που είπες. Για πλάκα, όχι ως προσβολή ή υποννοούμενο.
Και δεν το λέω για να απολογηθώ σε σένα, δεν βλέπω να έχει νόημα, απλά το ξεκαθαρίζω γιατί όντως δεν είχα σκοπό να πω κάτι προσβλητικό ή να υπονοήσω κάτι.
Ένα παρεπόμενο από...τη ζώνη Schroeder είναι η σημασία που έχει η αναπόφευκτα υβριδική συμπεριφορά οποιουδήποτε χώρου σε σχέση προς τα εγκατεστημένα εντός του μηχανήματα.οκ
πιστεύω -καί- στόν χώρο
αλλά πιστεύω περισσότερο να είναι καλό το μηχ/μα γοατί μόνο ο χώρος δέν φθάνει...
είναι μεγάλη κουβέντα για να γίνει μέσω πληκτρολογίου
Απεταξάμην.Αρκετές φορές όμως οι παραδοσιακοί χομπίστες απεχθανόμενοι τα sub κι επεξεργασία σήματος
…εμένα δε μ´αρεσουν τα μικρόφωνα..Απεταξάμην.
Με φαντάζεσαι στην ηλικία μου να παίρνω εκατοντάδες μετρήσεις, πάνω, κάτω, κοντά σε τοίχους, σε καμιά σκάλα να πέσω και να σπάσω και τα 206 κοκαλάκια μου. Και μετά ... εδω ; Αυτά τα κάνουν ήρωες.…εμένα δε μ´αρεσουν τα μικρόφωνα..
Ο μαυρούλης ο ειδικευόμενος γιατρός άνοιγε τρύπες χωρίς πλήρεις οδηγίες απο τον διευθυντή του τμήματος στο κεφάλι του ασθενούς, αυτή που λιποθύμισε ήταν συγγενής του που μπήκε την ώρα που τις έκανε, γιατί αφήνουν όποιον νάναι να τριγυρνάει μέσα όπου νάναι.…η σκηνή με το ντόπερμαν ….
Το ψυχολογό -νευρολoγικό προφίλ των απανταχού ασχολουμένων με το audio.για να το σοβαρέψουμε και λίγο.. τα μικρόφωνα σίγουρα κάνουν δουλειά και είναι τα «αυτιά» του pdf-ά , που χωρίς αυτα δεν μπορεί να ακούσει «σωστά» και τρώγεται συνεχώς για το καλύτερο και βέλτιστο (αυτό που του λείπει, όπως λέει)…που ανάθεμα και αν το ακούει ή παρα μόνο βρίσκεται στη σφαίρα της αυθυποβολής και ψυχικού εξαναγκασμού , φθάνοντας στα όρια της ψύχωσης μέσω «δικαιολογημενης» , εν τοις πράγμασι, εμμονής.
Αυτά που λες είναι ανυπόστατα, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και δείχνουν την ελλειπή σου κατανόηση σε τεχνικά θέματα. Ερμηνεύεις την πραγματικότητα όπως θέλεις, για να ταιριάζει με το "εγώ" σου. Δεν μπορείς όμως να γράφεις τέτοια συμπεράσματα για άλλους.για να το σοβαρέψουμε και λίγο.. τα μικρόφωνα σίγουρα κάνουν δουλειά και είναι τα «αυτιά» του pdf-ά , που χωρίς αυτα δεν μπορεί να ακούσει «σωστά» και τρώγεται συνεχώς για το καλύτερο και βέλτιστο (αυτό που του λείπει, όπως λέει)…που ανάθεμα και αν το ακούει ή παρα μόνο βρίσκεται στη σφαίρα της αυθυποβολής και ψυχικού εξαναγκασμού , φθάνοντας στα όρια της ψύχωσης μέσω «δικαιολογημενης» , εν τοις πράγμασι, εμμονής.
…εμένα δε μ´αρεσουν τα μικρόφωνα..
Έλεγα να μην αποκριθώ, αλλά αφού θες να σοβαρέψει...για να το σοβαρέψουμε και λίγο.. τα μικρόφωνα σίγουρα κάνουν δουλειά και είναι τα «αυτιά» του pdf-ά , που χωρίς αυτα δεν μπορεί να ακούσει «σωστά» και τρώγεται συνεχώς για το καλύτερο και βέλτιστο (αυτό που του λείπει, όπως λέει)…που ανάθεμα και αν το ακούει ή παρα μόνο βρίσκεται στη σφαίρα της αυθυποβολής και ψυχικού εξαναγκασμού , φθάνοντας στα όρια της ψύχωσης μέσω «δικαιολογημενης» , εν τοις πράγμασι, εμμονής.
Να μηνύσεις τότε σε επαγγελματίες ηχολήπτες να ψάχνουν γι άλλη δουλειά άμα γίνονται μεσήλικες...Με φαντάζεσαι στην ηλικία μου να παίρνω εκατοντάδες μετρήσεις, πάνω, κάτω, κοντά σε τοίχους, σε καμιά σκάλα να πέσω και να σπάσω και τα 206 κοκαλάκια μου. Και μετά ... εδω ; Αυτά τα κάνουν ήρωες.
Γίνονται sound engineers ή έχουν βοηθούς.Να μηνύσεις τότε σε επαγγελματίες ηχολήπτες να ψάχνουν γι άλλη δουλειά άμα γίνονται μεσήλικες